Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişiyle birlikte farklı ortamlara girebilirsiniz. Zaten bir değişikliğe en çok ilişkinizin ihtiyacı vardı. En azından artık daha az kavga edersiniz, eskiden tartışmadan başka yapabileceğiniz bir şey yoktu.

İşinizle ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Ayrıca yenigirişimlerinde bulunmak için son derece elverişli bir gündesiniz. Amirlerinizin gözüne yavaş yavaş girmeye başladınız.

Maddi konularda genel anlamda şanslı olacağınız bir gündesiniz ve kendinize yeni gelir kaynakları bulmak için çalışabilirsiniz. bunu borçlarınızı kapatabilmek için yapıyorsunuz.

Duygusal konularda yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerdeki enerjinizi her konuda iyimserliğinize sunacaksınız. İdeallerinizi gerçekleştirme anlamında, destek bulabileceğiniz bir dönem. Sancılı beklentilerinize son verecek gelişmeler söz konusu. Dostluk ilişkilerinizde, önyargılarla belli oranda aşınmış beraberliklere yapıcı niyetlerle yaklaşma niyetinizden istediğiniz sonuçları alamayacaksınız.

6 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 6 Mart saat:10:34-23 Mart saat:03:19 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Koç geçişini eğitim, iş, mali konular, çevresel değişimler yönündeki durumlar için olumlu buluyorum. Zihin hızlı çalışıyor. Çözümler de bir o kadar hızlı tespit edilebilir. Ulaşım, haberleşme, bilgi aktarımı, merak edilenlerin öğrenilmesi anlamında işinize yarayabilir. Ancak trafik kurallarına uyalım lütfen. 23 Mart-15 Nisan tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda gerileyecek. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminize dikkat ediniz. Yolculuklara çıkmadan önce güvenliğiniz konusunda önlemci olunuz. Gün boyunca şans hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir arkadaşının artan kibirli tavırlarına sessiz kalmak istemeyebilirsin. Doğal tavrınla kalpleri fethediyorsun.

6 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkiler konusunda daha fazla ortada görünmek isteyecek ve çevrenizdeki kişileri daha yakından tanımak isteyeceksiniz. İletişim gücünüzün yükseleceği ve çevrenizdeki kişilerle paylaşımınızı artacağı oldukça verimli bir gün. Yaşamınıza yeni arkadaşlar dahil edebilir onların fikirlerini beğenebilir ve birlikte güzel işler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Anne ve heyecan verici bir projeyi başlatmak adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Kariyer hayatınızda finansal beklentilerinizi yüksek tutmanız da fayda vardır. Bu noktada yapabileceğiniz in en iyisini yapmak ve sonucunu beklemek daha hayırlı olacaktır.

6 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda bir türlü elinizi atamadığınız işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. İşinize bakışınızda bir takım yenilenmeler yaşayabilirsiniz. Sizi hedeflerinize daha sıkı bağlayacak güzel gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili dikkat çekici olabilir, gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Atılgan ve kararlı adımlar atmaktan çekinmemeli ve hedefinize odaklanmalısınız.

6 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünhayatınızda her şeyi ben bilirim edasıyla hareket ederseniz; Maddi manevi zararlı sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Size değer veren insanların görüş ve önerilerine açık olmalı keskin kararlar ve fevri davranışlar sergilemekten kaçınmalısınız. Özel yaşamınızda ise,hayatınızda yaşadığınız sorunların ilişkinize yansımasıyla geçirdiğiniz zorlu günlerden sonra anlayış ve saygıyla ilişkinizi güçlendirerek var olan problemleri aşacak zamanlardasınız. Bu süreçte birlikte olduğunuz insana zaman ayırmalı ve sevginizi göstermekte çekimser kalmamalısınız. Unutmayın' ki hata hiçbir zaman tek taraflı değildir. İlişkinizin neden bu kadar yıprandığını bir de sevdiğiniz insanın penceresinden değerlendirirseniz kendi hatalarınızın da farkına vararak yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

6 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

6 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat hareket edeceksiniz. Özellikle yakın çevrenizle olan iletişiminiz artacak.

6 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür Koç burcuna geçiş yaparak iletişim, kardeş, yakın akrabalarla ilişkilerinizi temsil eden 3. evinizi ön plana çıkartıyor.Bu dönemde kısa sık seyahatlere gidebilirsiniz. Şehir içinde bol bol gezebilirsiniz. Arabanızı tamir ettirmek veya değiştirmek gündeme gelecektir.

6 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Neşe, keyif ve eğlence, günün ana konuları olabilir. Arkadaş ilişkilerinizdeki olumlu atmosfer ve uyum, kendinizi son derece iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Yakın çevrenizden bir kişinin size şık bir hediye vermesi, sizi mutlu etmesi de söz konusu olabilir.

6 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 04" R
Ay
Koç
08° 57' 14"
Merkür
Koç
19° 46' 36"
Venüs
Boğa
07° 22' 55"
Mars
Koç
03° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 01' 02"
Uranüs
Boğa
22° 38' 41"
Neptün
Balık
29° 03' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 51"
Lilith
Başak
23° 54' 44"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>