Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide son derece açık olma ve bitirme veya onarma anlamında bir çözüm üretme zamanı. Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir.

İş hayatınızda gözle görülür bir düzelme var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Bazı yakın dostluklar partnerinizle aranızı iyice açabilir. Hatta mevcut olumsuzluğun esas sebebi olabilir. Son günlerde tanıştığınız biriyle yakınlığınız tanımlanmak istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size yönelik ilgilerin artabileceği bir dönem. İletişim yeteneğinizin getireceği bazı kazanımlar söz konusu. Çevrenizdeki etkinliğinizi tıkanmış ilişkileri yeniden yoluna koyma anlamında kullanabilirsiniz. Biraz hırs içinde ihtirasla baktığınız alanlarda duygularınızı kontrol alında tutabiliyorsunuz. Bu denetimin, belki de size bir şeyler kaybettirdiği şeklindeki kaygılarınız ise oldukça yersiz.

8 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 01:03 Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Gerekgerek sosyal ilişkileriniz ve gerekse hedefleriniz konusunda peşin hükümlü davranırsınız. Ancak söylediklerinizde haklısınızdır. Aynı anda bir çok konuyla ilgilenme ihtiyacı, bu enerji altında fazlasıyla yüksektir. Eğer önceliğinizi hangi konuya vereceğinizi bilirseniz gün boyu girişimde bulunmanız gayet kolaydır. Saat 03:33 Ay-Venüs görünüm etkisinde, arkadaşlık ve özel ilişki anlamında olumlu bir enerjidir. Bir davet, kutlama veya etkinlikte yer alabilirsiniz. Çevrenizde ilgi uyandırırsınız. Dostlarınızla bir arada olmak hoşunuza gider. Bu görünüm yeni bir tanışmanın veya bir aktivitenin de işaretçisidir. Saat 07:15 Ay-Merkür görünümünde dostlarınızla muhabbet etmek sizi keyiflendirir. Sevgilinizle buluşmak veya eşinizle dışarıda bir yemek, alışveriş gibi etkinliklerden zevk alırsınız. Özgürce iletişimde bulunursunuz. Emekçi kadınların 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

8 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrendekiler ne kadar telaşlıysa sen de o kadar sakin olacaksın. Fikirlerini rahat dile getireceksin.

8 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza dahil etmek istediğiniz bir konu ile ilgili yakın çevre arkadaşlarınızdan ve ailenizden maddi anlamda destekler alabilir onların yardımlarını yanınızda hissedebilirsiniz. Fakat bugün dikkat edeceğiniz konu kendi hırslarının ve özgürlük isteğiniz olmalıdır. Zira bu başınızı yakacak bir duruma kadar çıkabilir. Bazı duygularda aşırıya gitmeniz size zarar getireceğinden bu konuda kendinizi dinlemeyi öğrenmeli ve zararın neresinden dönersen kârdır düşüncesini kendinize rehber edinmelisiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte fikir alışverişi yamak size keyif verecektir. İş hayatınızla ilgili aldığınız destekler işinize yarayabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde mesleki konularla ilgili tamamlanma yaşayabilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün geçmişte yaptığınız ya da söyledikleriniz den dolayı zorluklarla karşı karşıya kalabileceğiniz yönünde uyarıyor sizleri. Hırs öfke ve başkalarının dolduruşuna gelerek hareket etmek sizin için zor olan durumu daha da zor bir hale getirebilir dikkatli davranın ve hatalarınızın farkına vararak yıkıcı değil yapıcı davranarak hareket edin.

8 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı istekler ve alışılmışın dışında beklentiler içinde bulunabilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Hanımlarla ilişkilerinizde sabırlı davranın.

8 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık ortamlarda bazı harcamalarınız oluşabilir. Yaptığınız her işi teyit etmeye çalışabilirsiniz. Uğraşmayı sevdiğiniz işler ve hobiler sizi bu aralar daha mutlu kılacak.

8 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken sizi toplumsal ortamlarda aktifleştirecek. Arkadaşlarınızla katılacağınız etkinliklerde çok hoşlanacağınız entelektüel, neşeli biriyle karşılaşabilirsiniz. Dernek toplantılarından önemli kararlar alınabilir. Politik faaliyetlere adım atma girişimlerinde bulunabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınız önem kazanır.

8 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Venüs bugün burç değiştiriyor ve iletişim açısından gayet verimli ve hareketli bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde kendinizi ifade etmekte, anlatmakta zorlanmayacağınız gibi, çok da güzel konuşabilir, yazabilir, sunumlar yapabilirsiniz. Başkalarını zekanız ve iletişiminizle ikna edebilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 52' 06" R
Ay
Yay
20° 20' 11"
Merkür
Koç
16° 09' 59"
Venüs
Koç
27° 45' 25"
Mars
Balık
27° 41' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 40"
Satürn
Balık
16° 20' 23"
Uranüs
Boğa
22° 11' 51"
Neptün
Balık
28° 49' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 34"
Lilith
Başak
23° 02' 45"
True Node
Koç
15° 28' 09"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>