Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün iyi, bir gün kötü giden , inişlerle çıkışlarla dolu bir aşk yaşantınız var. Bugün aşk yaşantınız çıkışta olacak. Sevgilinizle çok güzel zaman geçirecek, onun yanındayken kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Bu anların kıymetini ve değerini bilin.

İş yerinizde bazı mevkiilerdeki insanların ani ayrılışı, sizin sırtınıza binen yükü bir hayli arttırdı. Sizi bugün ve önümüzdeki günler çok yoğun birtemposu bekliyor. Bunun yanında birtakımgörüşmelerine katılmanız muhtemel.

Son zamanlarda oldukça tutumlu davranmaya başladınız. Evinizin ve kendinizin zorunlu ihtiyaçlarını tespit ettiniz. Harcamalarınızı sadece bu yöne doğru yapmaya başladınız. Bu şekilde davranmaya devam edip, gereksiz harcamalardan kaçınmanız çok olumlu.

Birçok konuda pek fazla düşünmeden kararlar almaya kalkıyorsunuz. İlk zamanlar herşey yolunda gidiyor gibi gözükse de ileri ki zamanlarda bu ani kararlarınızın neden olduğu sorunları yaşıyorsunuz. Artık bu olup bitenlerden ders almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyüttüğünüz problemlerinizin üzerine gitmelisiniz. Birkaç gün içinde hayat size yeni olanaklar sunabilir. Yeni ilişkiler ve yeni imkanlar arasındaki kontağı iyi kurmanız gerekecek. Bu akşam yeni tanışmalar, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. İnsan ilişkilerinde sağlam ve güvenilir duruyorsunuz. İnançlı karakteriniz, alçakgönüllü tavırlarınızda size zorluk çıkartmıyor.

9 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 9 Mart saat 07:45-10 Temmuz saat 21:02 arasında Jüpiter gerileyecek. Kariyer hayatı ve sorumlulukları işaret eden alanda etkili olacak bu süreç, geçtiğimiz Ekim 2017 tarihinden bu yana verilen kararların geldiği noktayı görebilmemizi sağlıyor. Aslına bakarsak bu süreç bir onarım zamanıdır. İster çalışan ister evde oturan biri olun fark etmez. Kendinizi hangi konuda başarılı görmek, doyumlu, mutlu ve zengin hissetmek istiyorsanız, o konularda geliştirmeye çalıştığınız bir dönem olacaktır. Bir keşif süreci diyebiliriz. Belki yavaşlarız, tam emin olmak için bir daha düşünürüz. Ancak daha önce fark etmediğimiz birçok şeyi şimdi anlarız. Eksiklerimizi görürüz. Bunları tamamlarız. Hatalarımızı telafi ederiz. Yavaş büyürüz, belki hayata meydan okuruz fakat nelerin bizim için önemli olduğunu gayet net anlarız. Ruhumuzu arındırırız. Kendimize zaman tanırız. Projeler geliştiririz. Bunlar üzerinde düşünürüz. araştırırız, okuruz. Bu süreç sizi daha verimli yapacaktır. Hızla verilen kararlar yerine, düşünüp taşınacağız. Şartları gözden geçireceğiz. Bu çabalar geri hareket sonrasında arzu ettiğimiz zirveye ulaşmamızda yardımcımız olacaktır. Bu geri hareketin bizleri içsel anlamda geliştirmesi, büyütmesi ve arınmamızda katkı sağlaması dileğimle,

9 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrende gerçekleşen bir ayrılığa çok şaşıracaksın. Çalışma koşullarında değişiklikler yaşanabilir.

9 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün itibariyle yaşamınızda kendinize dert olan bütün sorunlarla yüzleşmek isteyebilir ve bazı konuları gereğinden fazla sürdürdüğünüzü düşünüp bitirmek isteyebilirsiniz. Ancak bu duygularla önce içinizde yüzleşmek, sonrasında harekete geçmek daha doğru olacaktır. Zira İçinizde bitmeyen hiçbir konunun dışınızda da bitmesi söz konusu olamayacaktır. Çevrenize karşı söyleyemediğiniz veya söylemekten çekindiğiniz her konu sizin aleyhinize sonuçlanabilir. Bu konuda sıkıntılarınızı söylemekten çekinmemeli ve her şeyi kendi içinizde dert etmekten vazgeçmelisiniz.

9 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz. Kadınlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yaşadığınız değişikler sizi yeni planlar yapmaya zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Başarı için çok çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Öğleden sonra enerjiniz daha yüksek olabilir.

9 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Popülaritenizin yükseleceği bugünü akıllıca değerlendirdiğiniz takdirde çok ciddi kazanımlar elde edebilir yurt dışı kaynaklı konularda önemli bir görev alabilirsiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz çevrenizde ki negatif insanların etkisinde kalmadan hayatınızın geneline müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam etmeniz olmalıdır.

9 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

9 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer alanlarınızda sorunlar oluşursa, hızlanmanız gereken yerlerde hayat sizi durduruyorsa, işlerinizi iyi gözlemlemelisiniz. Değişmesi gereken konuları fark etmeniz gerekiyor.

9 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Akrep burcunda geri hareketine başlıyor. 12 Temmuz'a kadar geri gidecek.Kariyerde başarıyla yürüttüğünüz bazı konular bürokrasi engeline takılabilir. Yönetimle ters düşmekten kaçının. Akış hızlı olmasa da projelerinizde başarı elde edeceksiniz. Bu süreyi sabrederek geçirmek ve detayları tamamlamak için kullanmalısınız.

9 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönünüz körelebilir ve tüm vaktinizi yalnız kalacağınız bir ortamda, tamamen kendi içinizde geçirebilirsiniz. İnsanlar bu duruma anlam veremeyeceklerinden, sizi sorguya çekmeye kalkabilirler. Onlara fevrilikle yanıt vermeyin.

9 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 49' 16" R
Ay
Yay
19° 42' 26"
Merkür
Koç
16° 09' 29"
Venüs
Koç
27° 41' 49"
Mars
Balık
27° 39' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 59"
Satürn
Balık
16° 20' 07"
Uranüs
Boğa
22° 11' 41"
Neptün
Balık
28° 49' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 24"
Lilith
Başak
23° 02' 25"
True Node
Koç
15° 28' 19"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>