Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda akılcı yöntemler geliştirebilir ve sevgilinizle güzel bir gün yaşayabilirsiniz. Sevgilinizin bugün sizden özel bir isteği olacak ve siz bunu istemeye istemeye kabule edeceksiniz.

Mesleğinizde oldukça yoğun bir tempoda çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar vebağlantıları da gündeme gelebilir.

Alım satım ile ilgili konularda yoğunluk yaşayabileceğiniz görülüyor. Ailenizin veya eşinizin kaynaklarıyla ilgili kararlar alabileceğiniz bir gün. Parasal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilirsiniz.

Sağlığınıza özen göstermeniz hoş bir şey ama çevrenize bunu fazlaca yansıtmanız hoş bir şey değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluk ilişkilerinizdeki abartılı paylaşımlar, bugünlerde kırılganlıklar yaratmaya elverişli boyutlarda. Bu ilişkilerde hiç gerekli görmediğiniz ve zedeleyici olduğuna inandığınız tartışmalar içine girebilirsiniz. Birtakım konularda beslediğiniz umutları, yeni gelişmelerle, daha ileri ölçülere götürmeniz çok mümkün. Bu, yeni bir ilişkinizi doğru değerlendirebilmenizle bağlantılı.

7 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 7 Mart saat:02:45-31 Mart saat:07:53 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Çevre değişimi, ailevi anlamda yeni kararların alınması, yolculuklar, yakınlarınızla olan ilişkileriniz, kardeşlerinizle ilgili gelişmeler yönünde destekleyicidir. Ancak bir parantez açayım. Özellikle ev değiştirmelerde, satın alma gibi durumlarda iyi düşünün. Acele etmeyin. Yenilikler bir hayli çekecektir. Heveslilik bir hayli yüksek olduğundan, hiçbir şeyden çekinmeden her türlü rekabette ön sıralarda sizi görebiliriz. Değişimlerin birçoğu aslında iki yıl önce düşünülmüş olabilir. Hayır diyorsanız, siz iki yıl önce adım atmamış Kovalardan birisi olabilirsiniz. O zaman şimdi buyurun değişime, yeni sayfadan hayata merhaba demeye. Başkalarından akıl almaya gerek yok. Sizin aklınız size yeter. Venüs geçişinin hepimiz için yeni bir bakış açısıyla ilişkileri gözden geçirmemizde vesile olması dileğimle,

7 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinle ilgili cesur adımlar atacağın bir gün. Yeteneklerini açıkça ifade etmen, seni ileriye taşıyacak.

7 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gökyüzü size rakiplerinizi yenme konusunda destek vermekten. Çalışma hayatınızda uzun süredir devam eden rekabet ortamı bugün itibariyle sizin zaferinizle sonuçlanabilir ve bu konuda kendini ispatlayan taraf siz olabilirsiniz. Ancak yine de biraz bekleyip daha iyi bir zamanı kollamakta fayda vardır. Sessiz kalıp biraz ortamı ve insanları gözlemek size daha iyi fırsatları da beraberinde sunacaktır. Sizin yapmanız gereken bu zaman içinde kendinizi daha fazla işinize vermeniz olabilir.

7 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumluluklarınız ve üstlerinizle ile ilgili konularda bir tıkanıklık ve ağırlık yaşayabilirsiniz. İşleriniz de, amirlerinizin talepleri de bitmek bilmiyor gibi gelebilir. Duygusal anlamda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Bugün olaylara gerçekçi bakmanız gerekebilir. Her şeye rağmen pozitif olabildiğiniz bir gün olabilir. Mesleki alanda bilinirliğinizin arttığı bir dönemdesiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü sıradışı fikirlerinizle yaptığınız işte fark yaratacağınıza işaret etmekte. Kendinize olan güveniniz parlak zekanızla birleşincehayatınızda üstesinden gelemeyeceğiniz hiç bir şey yok. Fikirlerinizi gerçekleştirebilmek için şansınızı sonuna kadar kullanın. Ailevi konularda ise geçmişle ilgili konular gün boyunca gündeminize gelebilir. Geçmişin tozlu raflarında kalması gerekenleri gündeminize taşımalarına daha fazla izin vermemeli. Kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmeniz gerektiğini bilmelisiniz….

7 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Girişken tavırlarınız bilgisayar, yayıncılık, reklam ve satış, alanlarında size yeni kapılar açabilir.

7 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs 1 Nisan'a kadar Koç burcunda seyahat ederek sizin kısa yolculukları kardeş ve yakın akrabalar, komşular ve eğitimlerle ilgili alanınızı temsil eden 3. evinize yerleşiyor. Arabayla yapacağınız yolculuklarda yeni kişiler hayatınıza girebilir. Eğitim nedeniyle bir toplulukla bir araya gelmeniz mümkün olabilir. Ofis taşımak veya kiralamak gündeme gelebilir.

7 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularla ilgili olarak son derece dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Özellikle deharcama yapmaya geldi mi temkini elden bırakmayın. Gereksizce ve düşüncesizce çeşitli masraflara girmekten kaçının.

7 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 59" R
Ay
Koç
12° 13' 07"
Merkür
Koç
19° 56' 21"
Venüs
Boğa
07° 39' 20"
Mars
Koç
03° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 19"
Satürn
Balık
17° 02' 08"
Uranüs
Boğa
22° 39' 27"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 35"
Lilith
Başak
23° 56' 13"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>