Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız. Aşk yaşamınızda küçük yenilikler olabilir yada güzel zaman geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor ve işle ilgili bir çok iletişime girebilirsiniz. Genel olarak çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimlerin sizi motive etmesi söz konusu olacaktır.

Özel hayatınıza özen göstermeniz harcamalarınızı çoğalttı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz. Daha dikkatli olmalısınız parasal konularda.

Bugün trafikle ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Özellikle yağışlı günlerde biraz daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size oldukça iyi niyetle yaklaşan birinin biraz çıkarcı olduğunu düşünüyorsunuz. Olumsuz referanslar sizi yanıltıyor. Bu niyetin önünü açabilir ve bu ilişkiye yön verebilirsiniz. Bazı imkanlarınızı gönlünüzden geçtiği gibi kullanamadığınız şeklindeki rahatsızlığınız, çok yakın çevrenizde sonradan düzeltemeyeceğiniz kırılganlıklar yaratabilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:25 Merkür-Chiron görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz. Amacımızın, içimizdeki gücün, kendimizi anlamanın ve bu sayede bilinçlenmenin farkına varmamızı sağlar. Bunu sağlamakla kalmaz, ayakta durabilmemiz için illaki birilerinin desteğine ihtiyacımız olmadığını da bize öğretir. Çünkü içimizdeki özle bizi buluşturur. İşte bu öz, kendimize olan güven duygumuzdur. Böylece yaralarımızı sarmamız, şifaya kavuşmamız mümkün olur. Burada esas olan, bizim öncelikle kendimizin farkında olmamızdır. İşte bu kavuşum, bunu anlamamızda bize rehberlik eder. Özgüven duygumuzun oluşması için bize yardımcı olur. Bilincimizi aydınlatarak her türlü güçlüğün üstesinden gelmemizde temel oluşturur. Bu sayede aslında devleştirdiğimiz her sorunun kolayca çözülebileceğini gösterir. Saat 02:00 Venüs-Chiron kavuşumu, kararlarımızı gözden geçirmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Kazançlı çıkabilmek kadar, kazancımızı doğru şekilde kullanmak da gerekiyor. İlişkimizde mutlu olmak kadar, uzun süreli kılabilmek de önemli. Nasıl bir tercih yapmalı, hangi yolda ilerlemeli, çıkmazlardan nasıl kurtulmalı, ekmeğimizi nasıl kazanmalıyız? İşte bütün bunlar için önce kendimize bakmak gerekiyor. Çünkü problemlerin çözümü, problemin farkında olmakla mümkündür. Saat 03:00 Ay-Mars görünümü, iş-sağlık-maddi meseleler üzerinde daha dikkatli bir şekilde durabilir ve yapılması gerekenleri titiz bir biçimde gözden geçirebilirsiniz. Dış dünyada aktif bir şekilde hareket etmek zorundasınız. Bir yandan bürokratik engellerle mücadele ederken diğer yandan halletmeniz gerekenler için bir takım kişilerle bağlantıya geçmeniz gerekir. Saat 09:19-16:23 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte planlarınızı mantık süzgecinden geçirmekte yarar var. Sorumluluklar önemli. Acil kararlardan kaçınınız. Siz hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız, önce buna kendinizden başlamalısınız. Yetersiz olduğunuz konular üzerinde düşünmekte yarar var. Saat 16:23 Ay-Akrep burcu etkinliği iki önemli konu üzerinde yoğunluk anlamına gelir. İlki, işiniz, ikincisi iç huzurunuz. Eğer, şu andaki işiniz veya geliriniz her açıdan sizi tatmin ediyor ve sosyal güvence açısından rahat hissetmenizi sağlıyorsa o zaman bir sorun yok demektir. Tam tersi bir durumda iseniz, başınıza gelebilecek bir terslikte ne yapabilirsiniz. O nedenle bu iki konu üzerinde fırsat buldukça şöyle bir gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özlem duygunun ağır bastığı bir gün olacak. Bazı değişimleri kontrol edememen seni biraz agresif yapabilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda dâhiyane fikirlerle etrafınıza ışık saçacak veyerinin en parlayan kişisi siz olacaksınız. Yine bugün orijinal fikirlerinizi yaşamınıza dahil etmek ve istediğiniz fikirleri başkalarına kabul ettirme konusunda oldukça başarılı bir gün. Eğeraramakta olan bir kova iseniz yine sizden yana çok güzel etkiler mevcut. İstediğinizsanki ayağınıza gelmişçesine mutlu olacak ve maddi anlamda istediğiniz, hayal ettiğiniz beklentiye kavuşacaksınız.

5 Mart 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uzaklardaki kişilerle iletişiminizde gerginliklere ve beklenmedik kararlara hazırlıklı olmalısınız. Fikirler ve düşünceler alanda aydınlanma yaşayabilirsiniz. Görüşleriniz yabancı kişilerden gelecek farklı fikirlerle değişikliğe uğrayabilir. Akşam saatlerinde mesleki alanda hedeflerinize ulaşmak için daha mücadeleci olabilir, kararlı adımlar atabilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün düşünmeden ani kararlar vermemelisiniz. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının. Ailenize mensup yakınlarınızdan tepkiler alabilir ve bunu anlamakta zorluk çekebilir ya da tam tersi hiç anlamaya çalışmadan tepkiler verebilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir. Bu bir karşılaşma ya da bir arkadaşınız vasıtasıyla alacağınız bir haberde olabilir. Duygularınız ve aklınız büyük bir savaşın içine girebilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı olabilecek ani gelişen olay ve durumlara karşı tedbirli davranmalısınız. Aniden değişen bir program sözgelimi rutininizi bir anda alt üst edebilir. Akşam saatlerinde ise duygularınızla göz önündesiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğe yönelik projelerinizde mantıklı, dengeli ve keyifli olabilirsiniz. Duygu iniş çıkışlarınız gün içinde sizi yorabilir. Çevrenize her konuda yardım etmek isteyebilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Merkür kavuşumu para alanınızı temsil eden 2. evde gerçekleşiyor. Bereketli, kazançlı bir gündesiniz. Bir kadının sayesinde yeni bir işe imza atabilirsiniz. Öz değerinizin farkına varmak ve bunu çevrenizle paylaşmak için hiç vakit kaybetmeyin.

5 Mart 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizin beklenti ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgili ve son derece anlayışlı olacağınız bir gündesiniz. Diğer taraftan, olumsuz titreşimlerden fazlasıyla etkileneceğiniz için, insanların derin sorunlarını çözme işini ya başka birine ya da başka zamana bırakın. Şansınız yerinde...

5 Mart 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 59' 40" R
Ay
İkizler
02° 16' 17" R
Merkür
Koç
22° 48' 58"
Venüs
Boğa
11° 53' 19"
Mars
Koç
06° 31' 24"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 50"
Satürn
Balık
17° 18' 38"
Uranüs
Boğa
22° 51' 24"
Neptün
Balık
29° 09' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 47"
Lilith
Başak
24° 19' 05"
True Node
Koç
15° 16' 58"
Son Güncelleme : 09/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>