Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu planlarınızın önünde kötü sürprizler görünmüyor. İlişkiniz için karşılıklı olarak çok şeyler yapıyorsunuz. Hiçbir şey yitirmeden canlılığını koruması, ilişkiniz için göze aldığınız fedakarlıklarla yakından ilgili.

Güne çok enerjik başlıyorsunuz. Hafta ortasının hareketliliği, önceden planlamadan yaşadığınız mutluluklar, hepsi birlikte sizi yenilemiş gibi. Kararlılığınızı korumanız çok güzel.

Para konusunda daha inisiyatifli bir görünüm yararlı olacaktır. Paranızın kontrolü tümüyle sizin elinizde değil gibi . Ama bu para ilişkisinde çıkarlarınız gözetiliyor.

Arkadaş çevrenizde başkalarınca da dikkatten kaçmayan biraz hastalıklı bir ilişki içindesiniz. En fütursuz davranışlarında bile, kredisinin korunacağına inanan biri var. Karşı tarafta böyle bir güven oluşturmuşsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde, barındırdığınız birçok kaygı ortadan kalkabilir. Mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen insanlarla tanışmalarınız ve verimli beraberlikleriniz olabilir. Olmazsa olmaz, şeklinde önünüze koyduğunuz yeniliklere kutsal görevler gibi bakıyorsunuz. Bu, bazı şartlarınızı doğru değerlendiremediğinizi gösteriyor.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:08 Venüs-Mars görünümü, duygularınızı mesafeli kılabilir. Hatta bazen ilişkide yaşanan meselelerin sizi hayattan uzaklaştırması anlamına da gelebilir. Ancak madem yenilik istiyorsunuz, o zaman sizin de geçmişe takılıp kendinizi engellemek yerine, yeniye yer açıp şöyle bir toparlanmanız gerekiyor. Hemhayatında hem aşkta hem de günlük yaşamda pes etmek, sizin gibi sıra dışı kişilere yakışmıyor. Saat 03:47 Ay-Satürn görünümü, bazı kişilere karşı pek iyi niyet beslemezsiniz. Onların göründükleri gibi olmadığını bilirsiniz. Mesafeli davranırsınız. Saat 08:36 Güneş-Mars görünümü, önemli bir meselenin iç yüzünü öğrenmenizi sağlar. Güçlü olmayı istersiniz. Öyle adımlar atmalı, öyle kararlar vermeliyim ki, herkes başarımdan söz etmeli diye düşünürsünüz. Bu kararlılık daha fazla çalışmanızı, araştırmanızı, ciddi şekilde işinize odaklanmanızı sağlar. Bu anlamda çok kıymetli bir dürtüdür. Bilinçaltınızda yer etmiş düşmanlık, olumsuzluk gibi kavramları besleyicidir. Ancak bu aynı zamanda hırslanarak, bir işi en iyi şekilde başarıp, rakiplerinizi geçmenizi sağlayabilir. Yüzeyde olan bitene değil, derinlikli düşünerek gerçekleri önemsemeyi destekler. Bu sayede kimseye değil, sadece kendinize güvenerek ilerlemeyi başarırsınız. Fiziksel ve bedensel sağlığınızla ilgili önemli bir karar verebilirsiniz. Saat 22:39 Ay-Neptün görünümü, ideallerinizi gerçekleştirmek anlamında size yardımcıdır. Burada en önemli nokta, gelir ve gider dengenizi sarsabilecek dağılmanıza yol açabilecek kararlar almamaktır. Bütçenize mutlaka özen gösteriniz. Bugünümüz dünden daha güzel, yarınlarımız daima güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

10 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yepyeni istekler içine girecek, olaylara olumlu açıdan bakacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Gittiğiniz toplantılarda karşılaşacağınız kişileri etkileyecek kadar çekici görünebilirsiniz. Yeni aşk maceralarına atılabilirsiniz. İlişkileriniz yoğunlaşıyor.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde önemli sayılabilecek gün. Haklı olduğunuz konularda kendinizi düzgün bir şekilde ifade edebilirseniz kazanan taraf siz olabilirsiniz. Gizlilik gerektiren konulara dikkat etmenizde fayda var.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla gelecek planları için bir araya gelebilirsiniz. Ön planda olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi sonuna kadar savunmak isteyebilirsiniz. Kişisel konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yıldızların yardımını fark edeceksiniz. Hayatınıza bolluk ve şans gelecek. Ancak geçmişinizden kaynaklanan alacak verecek işlerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

10 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle birlikte çalışan insanlarla girişimlerinizde hızlı ve aktif olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan yardım görecek ve kariyerinizde önemli işbirliklerine açık olacaksınız.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Gizli bir ilişkinin heyecanıyla dolup taşacaksınız. Bazen gizemli, mistik konular hayatınıza renk katabilir. Bunun dozunu kaçırmamaya özen gösterin. Ayrıca kolektif bilince açılan bir algı sıçrayışı hayatınızda önemli bir değişimin başlangıcını tetikler.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınıza, kariyerinize, görev ve sorumluluklarınıza odaklanabileceğiniz bir gün olabilir. Hedefleriniz, planlarınız öncelikli olabilir. Organizasyon, plan, program gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 56' 60" R
Ay
Balık
16° 20' 44"
Merkür
Koç
18° 43' 42"
Venüs
Boğa
05° 28' 28"
Mars
Koç
02° 31' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 53' 18"
Uranüs
Boğa
22° 33' 20"
Neptün
Balık
29° 00' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 43"
Lilith
Başak
23° 44' 26"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>