Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizce ilişkileri zora koşmamak için her şey yapılmalı. Buna karşın bugünlerde birtakım güvensizlikler yaşatmanız da mümkün görünüyor. Önünüzde küçük tartışmalarıyla, yine de güzel günler var.

Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Sadece, size yaklaşan fırsatları önceden sezebilmeniz gerekiyor. Bugün dikkatli olursanız, büyük bir fırsatla karşı karşıya geleceksiniz.

Alacaklarınızın tahsilinde biraz koşturmanız gerekebilir. Bir ahbabınızın maddi sıkıntılarına omuz vermeyi düşünüyorsunuz. Bu konuda sandığınızın üzerinde rakamlarla karşılaşabilirsiniz.

Yeniden ele almayı kafanıza koyduğunuz bir konuya daha sabırlı bakmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Ve bu, hiç ummadığınız şekilde verimli bir ziyaret olabilir. Bazı durumlarda sıradan problemlere bile, çözümü sanki elinizde değilmiş gibi yaklaşıyorsunuz. Sadece bu yüzden yaşadığınız birçok sorununuz var. Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 17:59 olana kadar Ay-boşluk etkisi altındayız. Bir mesele üzerinde düşünmek, neler eksik veya tamam diye tespitlerde bulunmak mümkündür. Eğer nişan, nikah veya sözlenme gibi bir ciddi durum söz konusuysa, bu saatlerde bir tarih belirlemek yanlış olur. Aşk evinizde etkili olacak boşluk hali, yeni bir buluşma, biriyle tanıştırılma, randevu belirlemek, karşı karşıya gelip bir problem üzerinde tartışmak anlamında sakıncalıdır. Saat 17:59 Ay-Yengeç burcu seyrinde sizi birisinin eleştirmesine, yönlendirmesine izin vermediğiniz gibi, inandığınız bir şeyi sonuna kadar savunursunuz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayal dünyandan seni uyandırmak zor olabilir. İsteklerin doğrultusunda hareket ederken, kimsenin söylediğini umursamıyorsun. Evet, mutluluğun çok önemli, hayatına müdahale edilmesini istemiyor olabilirsin ama tek başına bir hayat yaşıyormuş gibi de davranmamalısın. Sonunu görmediğin bir yola girmenin risk olduğunu fark edebilirsin. Özellikle kariyerinde keskin kararlar almaktan uzak duracaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçireceksin. Ruhun yeniden tazelenirken, manevi duyguların önemini bir kez daha anlayacaksın.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gerekyaşamınızda gerekse ev yaşamınızla ilgili olaylarda ortak paylaşımı gerektiren konularla ilgili saygılı olmanın önemini daha iyi kavrayacak ve bireysel hareket etmenin bazen ne kadar bencilce olduğunu anlayabileceksiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dikkatinizi çeken konulara yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler hakkında araştırma yapmak istemeniz olası. Yurt dışında seminere katılmak için hazırlık yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olacağınız tatil planları yapmanız mümkün. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Dostlarınızla keyifli vakit geçirmek için plan yapabilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EMEKLERİNİZ çok yakında meyvelerini vermeye başlayacak. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Biraz meditasyon yaparak değişime kendiniz şimdiden hazırlayın.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi güçlü ve başarılı hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Kimsenin düşünmediği konulara yönelebilir ve harekete geçebilirsiniz. Aşk hayatınız son derece hareketli. İlginç ve heyecan verici maceralara atılabilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter bugünden itibaren kariyer alanınızda düz hareketine başlıyor.Artık ortak paylaşımlar, yeni projeler, farklıkollarından teklifler alabilirsiniz. Müşterilerinizden gelen kazançta artış olur. İç huzurunuz artar.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 47' 18" R
Ay
Balık
13° 56' 04"
Merkür
Koç
18° 37' 28"
Venüs
Boğa
05° 16' 09"
Mars
Koç
02° 23' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 52' 28"
Uranüs
Boğa
22° 32' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 10"
Lilith
Başak
23° 43' 20"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>