Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman, zaman haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu yanılgıdan kurtulmak için iyi bir başlangıç olabilir. Takıntılardan arındırılmış bir gözlemle ne kadar şanslı bir sevgili olduğunuzu görebileceksiniz

Bugün kendinizi iyi hissedeceğiniz verimli görüşmeler söz konusu. İş ortamınızı isabetli değerlendirmelerle şekillendiriyorsunuz. Yapay, çıkarcı ilişkiler çok uzağınızda.

İyi haberleriniz var. Geçici çözümler sizi rahatlatacak. Uzun vadeye yaydığınız hedefler, tuttuğunuz hesaptaki kadar masraflı değil. Daha iyimser hesaplar hedeflerinizi yakınlaştırabilir.

Bugün har anlamda umutlar ve sevinçler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Şu sıralar, buna istekli olmaktan başka bir şey yapmanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atak insanlar hayatı alıp götürüyor. Onların oluşturduğu kuralların birçok insani değeri tükettiğini düşünüyorsunuz. Ama bu kuralların dışında kalmanın, yaşamama kararı almak anlamına geldiğini de biliyorsunuz. Başkalarının fırsat deyip üzerine atladığı şeylerin küskün seyircisi olmamalısınız. Daha girişken, daha istekli davranışlar, kişiliğinizi sandığınız gibi erozyona uğratmayacak, göreceksiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 06:52 Ay-Mars görünümü, ailede huzur ve maddi-manevi güvencenin önemini vurguluyor. Uzun süredir devam eden problemler yüzünden gerginiz. Bunlara mutlaka çare bulmak istiyoruz. Belki de bu yüzden en ufak bir sorun karşısında tepki gösterebiliriz. Saat 13:40 Ay-Merkür görünümü, evimiz-ailemiz-partnerimiz-iş ortağımızla ilgili konular zihnimizi bir hayli kurcalıyor. Huzur arıyoruz ve güvenceden yanayız. Bunlar yoksa eğer, pek ılımlı düşünmeyiz. Saat 15:30 Ay-Jüpiter karşıtlığı, iş-ev arasındaki yaşamımızı gözden geçirmemizi sağlıyor. Hem kazanmak hem bölüşmek niyetindeyiz. Ancak sadece kendini düşünen kişilerle yola devam etmek niyetinde değiliz. Bizim de çıkarlarımız önemli diye düşüneceğiz. Saat 17:42 Güneş-Neptün görünümü, parasal yönden güvence ve sevdiğimiz işi yapmanın bizim için önemli olduğunu vurguluyor. Yaptığımız işin insanlara faydası, bize kattığı değer, ruh ve beden sağlığımız kadar yarınımızı garanti altına alacak bir getirisi de olması tabii ki arzu ettiğimiz bir durum. Saat 20:47 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda iyimserlik yaratıyor. Fakat bu kısa süreli olabilir. Önemli bir karar vermeden önce iyi düşünelim. Saat 21:01 Ay-Güneş görünüm etkisinde bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin. Kendinizi sevin. Çünkü sizden bir başka daha siz, bu dünyada yok. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gizli kalmış konuların açığa çıkacağı bugün, nasıl bir ruh hali içinde olduğunu sen bile kestiremeyeceksin. Çok sinirliyken bir anda gülme krizlerine girmen bile mümkün. İkili ilişkilerinde iletişimin ve yakınlığın arttığı bir gün seni bekliyor. Bugün bir araya geldiğin insanlarla beklediğinden de iyi vakit geçirebilirsin. Onlardan yeni haberler alabilir, farklı fikirler edinebilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, akşam yemeği teklifi ya da bir mesaj alman an meselesi! Evlilik hazırlığı içindeysen, tatlı telaş koşturmalar seni bugün biraz daha fazla yorabilir. Üzerindeki yorgunluktan arınmak adına spa ya da detoks yaptırabilirsin.

8 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularınızla ilgili bazı sorunlarla yüzleşebilir, geçmişte üstlenmediğiniz sorumluluklardan dolayı suçlanabilirsiniz. Kendinizi savunma noktasında bazı sözleri hiç düşünmeden söyleyecek olmanız aile bireyleri ile aranızın açılmasına neden olabilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde oldukça hareket ve canlılık var. Ailevi işlerle daha fazla ilgilenmeniz de gerekebilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün harcamalarınızı kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Eş ya da yakınlarınız tarafından baskı altına alındığınızı hissederek finansal konularda doğru olmayan tercihler yapabilir ve uzun vadede zararlı sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bekar Kova'lar uzun zamandır tanıştığınız bir arkadaşınız la özel bir birlikteliğe adım atabilir aşkın kutsallığını tüm ruhunuzda yaşamaya başlayabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinize yapmış olduğunuz yatırımla şifa özelliklerinizi çok daha fazla ortaya koyabilir, başkalarının dertlerine çare olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili deneyimlerinizi ve bildiklerinizi cömert bir şekilde başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda oldukça yaratıcı, iyimser ve başka insanlara yardım eden etkiler altındasınız. İş ve kariyer fırsatlarınızın bolluğu bu dönemde yüzünüzü güldürebilir. Aile hayatınızda sevdiklerinize karşı sabırsızlıktan kaçının.

8 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularla düşünceleri bir arada eritme zamanı. Bunu sizden daha iyi başka hiç kimse yapamaz. Astroloji, okült bilgiler, bilimsel orijinal konular, teknolojik ve dijital alandaki yeniliklere ilgi duyabilirsiniz. Bu konular size farklı bir bakış açısı kazandırır. Hayatın anlamını kavramak için bilgi dolu yolculuğa çıkaran belgeselleri izleyerek keyif çatabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

8 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 15' 18" R
Ay
Kova
06° 58' 56"
Merkür
Koç
17° 14' 31"
Venüs
Boğa
02° 03' 09"
Mars
Koç
00° 23' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 24"
Satürn
Balık
16° 39' 02"
Uranüs
Boğa
22° 23' 46"
Neptün
Balık
28° 56' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 25"
Lilith
Başak
23° 25' 57"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>