Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekliliği vadeden bir beraberlik ile gidebileceği yere kadar gitmesine razı olacağınız bir ilişki arasında sıkışmış gibisiniz. Duygularınızın geldiği nokta, ilk başlarda düşünmediğiniz şeyleri düşünmenize neden oluyor.

Eskisinden daha başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ve bu kişisel endişelerinizi biraz olsun gideriyor. İş arkadaşlarınız genel durumla ilgili umutlarını sizinle paylaşmak isteyebilirler.

Elinize nakit olarak geçmese de sağlam teminatları olan bir paranın, sizi kapsamlı planlara sevk etmesi söz konusu. Bugünlerde, küçük pay sahibi olduğunuz bir yatırımda bazı düş kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda dikkatli adımlar gerekiyor. Bunalım gibi yaşadığınız duyguları birileriyle paylaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru alacağınız bir öneri, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Size küçük bir sürpriz var. Uzlaşmaya açık bir gününüzdesiniz. Bu yüzden de sabahtan itibaren yoğun ama gerilimsiz ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Uzlaşmaya açık olmanız kararsız olmanız anlamına gelmiyor, son noktada kendi kararlarınızı uygulayacaksınız.

6 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 00:29 Ay-Mars görünüm etkisinde Cuma günümüz başlayacak. Fikirlerinizi güçlü şekilde ifade edeceksiniz. Organize işler, aktiviteler, projeler üzerinde çalışmak yönünde bu enerjiden yarar görürsünüz. Saat 01:38 Ay-Merkür görünümü, aşk konusunda kendinize güven duymanızı, partneriniz üzerinde etkili olmanızı sağlıyor. Öyle kolay kolay beğenmeniz, ilişkiye evet demeniz pek kolay değil. Teslimiyeti kabul etmiyorsunuz. Aşk hudutsuz olmalı, limitsiz yaşanmalı diye düşünmektesiniz. Sizin için iletişim çok önemli. Aklıyla sizi etkilemeyen biriyle, uzun seyirli bir ilişki yaşamanız mümkün değil. Saat 10:50 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, duygusal güvenliğinize fazlasıyla önem verdiğinizi, gerek ailevi, gerek sağlığınız, gerekse çalışma hayatınızla ilgili konularda hassaslaştığınızı gösteriyor. Bazen güvensizliğinizi gizlemek bazen de korkularınıza yenik düşmemek için elinizdekilere sıkı sıkıya sahip çıkıyorsunuz. Ancak diğer taraftan çevrenizle olan ilişkinizde gayet aktif, yenilikçi, her şeyi denemekten hoşlanan, girişimci bir profil çizmektesiniz. Bu iki farklı duygu hali sizi bir hayli yorabilir. Bu durumda yapılması gereken, dış dünya ile sağlıklı bir iletişimde bulunmak,ve günlük yaşamda aşırı hassasiyete yol açan etkenleri gözden geçirerek huzur bulmaktır. Saat 21:54 Ay-Pluto görünüm etkisinde sırlarımızı, durumumuzu kimsenin bilmesini istemeyiz. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi biliriz. Baskı kurmaya çalışanlara pek pabuç bırakmayız. İçinizden geçen güzellikler sizinle olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

6 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işinle ilgili girişimde bulunurken kendini ifade ediş şeklini tekrar ele alman gerekebilir.

6 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinize dönerek geçmişte yapmış olduğunuz bazı olaylardan ders alma ve yanlışlarınızı düzeltme zamanı. Özellikle geçmişte kırmış olduğunuz bir dostun acısını hâlâ içinizde yaşıyor ve unutamıyorsanız bu konuda olumlu bir hareket sergileme zamanı.

6 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hedeflediğiniz konular içi plan yapabilirsiniz. Çalışma ortamınızdaarkadaşlarınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konulara farklı bir gözden bakabilir, çalışmalarınızda yeni yollar deneyebilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili akıcı koşullar oluşabilir. Gün içindearkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... İlginç tasarımlar ve düşüncelerle kendinizi tamamen otoriteye şartlıyorsunuz. Öğütlerinizi dinleyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bugün kırıcısınız.

6 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bolca iletişim, görüşmeler ve kısa yolculuklarla geçen bir gün olabilir sizin için. Kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Duygularınızı kolay ve rahat ifade edebileceğiniz bir gün olabilir.

6 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konularındaki dengesizlik sizi fazlasıyla yoruyor. Aşk hayatınızda harcamalarınız çok yüksek olabilir. Maneviyatınız alacağınız desteklerle güçlenecek, hiçbir şeyden korkmayın.

6 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygular ön planda. Fakat bir o kadar da sinirlisiniz. Karşınızdaki kişiyle aranızda sürtüşmeler yaşanabilir. Sakinliği elden bırakmamalısınız. Hayal dünyanızda yer alan idealleri realize etmek için harekete geçin. Orijinal fikirler yeni bir projeye ilham verebilir. Çevrenizdekileri bu yönünüzle şaşırtabilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Küçük sürprizler ve hediyeler var.

6 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 17' 44" R
Ay
Kova
07° 33' 30"
Merkür
Koç
17° 15' 37"
Venüs
Boğa
02° 06' 14"
Mars
Koç
00° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 59"
Satürn
Balık
16° 39' 15"
Uranüs
Boğa
22° 23' 54"
Neptün
Balık
28° 56' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 34"
Lilith
Başak
23° 26' 14"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>