Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tarafların kişiliklerini sahiplenip savunmaya geçme ihtiyacı, aşk hayatının tartışmalarını, inatlaşmalarını getiriyor. Bu aşamada, kısa ya da uzun bir zaman arası çok yararlı olabilir.

İşlerin yoğunluğu azalacak. Haftanın ortalarında daha düşük bir ritme girebilirsiniz. Görüştüğünüz bazı kişilerin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla gösterdiğinizi bilmelisiniz.

Bugünlerde para ve dostluk ikilemi çelişkiler yaratabilir. Bir arkadaşınızla bu konularda daha mesafeli ilişki geliştirmeli, arkadaşlığı zedeleyecek kadar yüz göz ilişkilerden, kaçınmalısınız.

Yeni durum, mevcut durumdan daha fazla fırsat üretebilir. Değişen birtakım koşulların ortaya ne tür sonuçlar çıkartacağı da şimdiden belli değil. Karamsarlık ya da iyimserlik, ikisi için de çok erken.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüveniniz, bugünlerde size yanlış adımlar attırmaya çok eğilimli. Bazı değişik davranışlarınızla ilgili eleştirilerin, iyi niyetli ve yapıcı olabileceğini göz önüne almalısınız. Son günlerde değişen kimi koşullar, bazı kararlarınızı çabuklaştırmanıza, hazırlıklara hız vermenize neden olabilir. Önümüzdeki günlerde belirgin değişimler söz konusu.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 10:09-15:50 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu zaman diliminde, dışa karşı her ne kadar güçlü gibi dursak da, kimsenin bilmediği ancak bizi rahatsız eden meseleler nedeniyle hassas düşünürüz. Saat 15:50 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Huzurumuzu kaçıracak, güven vermeyen her şeye karşı temkinli ve dikkatliyiz. Güçlü görünmeye çalışacağız. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alabilir. Ancak, hiç kimsenin keyfimizi kaçırmasından hoşlanmayız. Geleceğimizi garanti altına almak isteriz. İnsanların bizde güven uyandırmasını bekleriz. Saat 19:45 Ay-Uranüs kavuşumu, ailemizi-kökenlerimizi-değer verdiğimiz her şeyi maddi-manevi anlamda yeniden ele almanın ve tanımlamanın işaretçisidir. Eskiyi geride bırakmak yeniye yer açmak isteriz. Güven, huzur, emniyet olgularını çok daha fazla önemseriz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hem yaşam alanında, hem de sosyal çevrende temizlik günü. Geleneksel yapılardan sıkıldığını belli edeceksin.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal yaşamda arkadaşlarınızın yardımına koşmanız ve sürekli fedakârlık yapmanız sizleri bazı konularda yanlış anlamalarına neden olabilir. İyi niyetinizi kullanmaya çalışan kimselerin varlığından haberdar olabilirsiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz ve ailenizle ilgili işlerde daha hızlı davranabilirsiniz. Tek başınıza hareket edip, karar almanız gereken durumlar da olabilir.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DERDİNİZİ açtığınız bir arkadaşınızın aslında güvenilir olmadığını anlayacaksınız. Pişman olmamak için sırlarınızı paylaşmayın.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla planlarınıza yakın çevrenizi katarak gününüzü eğlenceli bir şekilde geçirebilirsiniz. Maddi konularda herşeyi alttan almamaya ve isteklerinizi dile getirmeye çalışın. Geleceğinize yönelik düşünceleriniz istediğiniz gibi şekilleniyor.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati ev meselelerine dikkatinizi yöneltecek. Taşınma, tadilat, elektronik aletlerin değişimi, elektrik kablolarındaki arızaların giderilmesi için uygun bir gündesiniz. Evde misafir ağırlayabilir, keyifli davetlere imza atabilirsiniz. Evde dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz. Cam aksesuarlar satın alabilirsiniz. Evde orijinal fikirlerin konuşulduğu sohbetler hoşunuza gider.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 06' 24" R
Ay
Kova
04° 52' 22"
Merkür
Koç
17° 10' 33"
Venüs
Boğa
01° 51' 52"
Mars
Koç
00° 15' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 15"
Satürn
Balık
16° 38' 14"
Uranüs
Boğa
22° 23' 14"
Neptün
Balık
28° 55' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 54"
Lilith
Başak
23° 24' 56"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>