Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan daha duygusal ve sorumlu biri olmanızı bir eksiklik gibi yaşamamalısınız. Her türlü resti görmeye hazır tavırlarınız inandırıcı değil. Kişiliğinizde yama gibi duran yapay taktikler izlemeniz gerekmiyor.

Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size tali olarak gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar da bağımsız olmayabilirsiniz.

Bugün epeyce önemli bir ikili görüşmeniz olabilir. Bazı alacaklarınızın da peşine düşmeniz gerekebilir. Birikimleriniz düşleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

Bugünlerde deneyimli, sağduyulu insanlarla iletişim içinde olmanızda yarar var. İş yaşamınızdaki bazı memnuniyetsizliklerin gözünüzü günden güne karartmasına izin vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın geçmişinizdeki bir olayla ilgili kendinizle barışma gayreti içindesiniz. Fakat bu konudaki niyetliliğiniz, bunu biraz saplantı gibi yaşamanıza neden olabiliyor. İçinizdeki dayanılmaz yenilenme ihtiyacı, zorlama şeyler yaşamak istemeyişinize bir tepki olabilir. Bu yüzden neyaşamınızda ne de aşk yaşamınızda pek güvenilir durmuyorsunuz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 07:49 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Yolculuklar, görüşmeler, alışveriş, egzersiz yapmak, aktif olmak arzumuz yoğun olacak. Enerjimiz yükseliyor. Her konuda kendimizi öne alacağız. Saat 14:04 Güneş-Jüpiter görünümü, işlerimizi hevesli şekilde yapmamızı sağlıyor. Hayattan beklentilerimiz var. İyi bir iş, güvence, sağlıklı yaşam ve maddi anlamda doymanın peşindeyiz. Bu görünüm maddi-manevi anlamda gelişimi önemsediğimizi, buna göre kararlar vereceğimizi, kişisel ruh sağlığımıza iyi gelene yöneleceğimizi işaret ediyor. İşimizden zevk almak, başkalarına da yardımcı olmak istiyoruz. Ancak asıl önemli arzumuz yaptığımız işin karşılığını almak. Hani iyi niyet, çalışmak çabalamak tamam da, biz de artık rahat etmek niyetindeyiz. Saat 14:48 Merkür-Mars karşıtlık etkisinde, ilişkide kendi fikirlerini öne alan ve sadece kendine göre düşünenler sorun yaşarlar. Bu siz de olabilirsiniz veya eşiniz de. Ben haklıyım diyerek egosal tavırlar içine girmek, beraberlikte çatışmaya, fikir tartışmalarına neden olur ki, sonradan pişmanlık duyarız. Mars gerilediği için, sizin kimsenin nazını niyazını çekecek haliniz yok. Sizin de toplum içinde bir konumunuz var, sizin de kendinize göre düşünceleriniz, planlarınız var. Haklısınız. O zaman benim size tavsiyem, köprülere atacak şekilde değil, oturup karşılıklı konuşacak tarzda bir ılımlı ortam yaratmanızdır. Henüz yeni biriyle tanışan Kovalar, sevgilisinin kendine has bakış açısı, fikir ve tavırlarından etkilenebilirler. Ancak acele etmeyelim. Tanımaya çalışalım. Saat 17:55 Ay-Satürn görünümü, fikirlerinizi özgürce ortaya koyma arzunuzu işaret ediyor. Ancak uymanız gereken şartlar, kurallar vardır. Böylesi bir engellenme canınızı sıkabilir. Saat 21:21 Ay-Kuzey düğüm görünümü, açık ve net bir şekilde fikrimizi söylemenin işaretçisidir. Hangi konuda olursa olsun kişisel gelişimimize katkıda bulunmayan kişi ve durumlardan uzak dururuz. Bu görünüm etkisinde ilişkimiz hakkında ilerisi adına doğru bir karar verebiliriz. Gün boyu huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş alanında telefon, e-posta trafiğiyle iletişimdeki aksilikler günün bir bölümünde kafanı meşgul edebilir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızla ilgili önemli bir farkındalık yaşayabilir ve bu duruma ait bazı duygusal birliktelikler başlatabilirsiniz. Ailevi konularda büyüklerinizle ilgili alacağınız iyi sağlık haberleri gününüzü olumlu yönde ilerletmenize daha da yardımcı olacak.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Bugün hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan, özgürce hareket etmekten, birlikte yapılan paylaşımlardan keyif alacaksınız. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda hareketli ve çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz. Harcama ve alışverişlere dikkat etmek gerekiyor. Gerçekte çok da etkili olmayan şeyler sizi farkında olmadan büyüleyebilir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

5 Temmuz 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konularındaki dengesizlik sizi fazlasıyla yoruyor. Aşk hayatınızda harcamalarınız çok yüksek olabilir. Maneviyatınız alacağınız desteklerle güçlenecek, hiçbir şeyden korkmayın.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş arkadaşlarınızla aranızda fikir uyuşmazlığı yaşayabilirsiniz. Tansiyonun yükseldiği zaman ortamdan uzaklaşmak en doğrusu olacaktır.Ayrıca mide ve sindirim sisteminiz hassas olabilir. Aşırı yağlı gıdalar tüketmemelisiniz. Arkadaşlarınız arasında denge sağlar, arabuluculuk görevi üstlenirsiniz. Çevreniz için elinizden gelenin en iyisini yapmakla mutlu olun.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

5 Temmuz 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 18' 08" R
Ay
Kova
07° 39' 16"
Merkür
Koç
17° 15' 48"
Venüs
Boğa
02° 06' 45"
Mars
Koç
00° 25' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 10' 05"
Satürn
Balık
16° 39' 17"
Uranüs
Boğa
22° 23' 56"
Neptün
Balık
28° 56' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 35"
Lilith
Başak
23° 26' 17"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>