Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki iyi niyetiniz, tek başına çözüm üretemiyor. Partneriniz, çok kararlı kuşkular içinde. Bu saatten sonramı diyerek, bağlılığınızı yeniden ispat etmekten kaçınmamalısınız.

Birkaç gün içinde önünüzde yeni açılımlar şekillenebilir. Cesarete ihtiyacınız var. Çok şey kaybetmeyeceğiniz ortada. Sağlam araştırmalar, size gerekli olan cesareti verecek.

Paranızı iyi kullanma eğilimleri gösteriyorsunuz. Gelecekle ilgili beklentilerinize yapmayı düşündüğünüz harcamaları bir süre dondurmanız yararlı olabilir.

Sorumluluk duygunuzu bazı durumlarda abartabiliyorsunuz. Size uygun görülen sorumluluğun sınırlarını zorlamanız, altından kalkamayacağınız yükleri getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıntıları daha kapsamlı ele almanız gerektiğini öğreneceksiniz. Ayrıntılar kafanızı boşuna meşgul ediyor. Hiç de düşündüğünüz kadar dertli biri değilsiniz. Hiç ciddiye almadığınız bir problem, bugünlerde size hazır olmadığınız sorumluluklar yıkabilir. Problemlerin tümüyle kişinin iradesine bağlı olduğu yolundaki düşünceleriniz, kimi sorunu küçümsemenize neden olabiliyor.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 03:11 Ay-Pluto görünümü, kendinizi garanti altına alacak şekilde düşünmeyi, olur olmaz kişilere ve meselelere boş yere zaman ayırmamak gerektiğini vurguluyor. Bu konuda kendinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Evimiz ailemiz ve kişisel güvenliğimizle alakalı işleri yürürlüğe koyma, düzenleme anlamında destekleyicidir. Şartlar gözden geçirmeden hiçbir konuda karar vermeyiz. Saat 12:14 Merkür-Jüpiter görünümü, başkalarıyla olan her türlü iletişimde dikkatli ve tedbirli olmamız gerektiğini gösteriyor. Evet iyi niyetli olabiliriz, kendimizi değil başkalarını düşünebiliriz. Ancak bunun sınırını bilelim. Gerçekçi olalım. Saat 19:10-19:58 arasındaki Ay-Boşluk etkisi ilişkinizle ilgili konularda çok daha dikkatli hareket etmenizi gerektirir. Yanlış anlaşılmalar veyahut bir takım terslikler yaşanması mümkündür. Boşluk süresince yapılması gereken, ayrıldığınız noktalar olsa dahi, keskin konuşmalardan, kararlardan, inatlaşmalardan kaçınmanızdır. Partneriniz, ilişkinizle alakalı hayal kırıklığı yaşadığını ima edebilir veya fikirlerini dayatabilir. Oysaki her ikinizin de, meseleleri büyütmemesinde fayda vardır. Saat 19:58 sonrası İkizler burcunda ilerleyen Ay, iki gün boyunca hem sosyal anlamda geçirmenizde hem de işlerinizi yolunu koymanızda yardımcıdır. İletişim ön plandadır. Başkalarıyla fikirlerimizi paylaşabiliriz. Aşk hayatımızla ilgili konularda, bir hayli hevesli, coşkulu ve çocuksu yanlarımızla ilgi uyandırırız. Hayatın problemli taraflarını geride bırakmak, güzelliklerini yaşamak, aktif olmak isteriz. Ne kimsenin bizi sıkmasına izin veririz. Ne de biz bir şeyleri kafamıza takmaktan yanayızdır. Bu saatlerde elimizde telefon veya bilgisayarla iletişimde bulunuruz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün seni gören dönüp bir daha bakacak! Güzelliğin, zevkli tercihlerin ve nezaketin ile insanları kendine hayran bırakacaksın. Aynada görünüşünü beğenen her insan gibi güne hareketli ve mutlu başlaman günün kalan vakitlerini de etkileyecek. Aile şirketinde çalışan bir Kova burcuysan, hisse, mal paylaşımı gibi konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Kova burcuysan, evlilik fikri aklına yatabilir. Bir süredir arabanı değiştirmek ya da yeni bir yatırım yapmak istiyorsan, bugün özellikle iyi haberler alman mümkün. Akşamüzeri güzel bir kahve eşliğinde, anın tadını çıkaracaksın.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içi olan ilişkilerinizde size baskı yapılıyormuş veya geleceğe yönelik hedefleriniz manipüle ediliyormuş gibi gelebilir. İçsel korkularınızı ailenize yüklemekten vazgeçmeli ve kendi kararlarınızı kendiniz verebilmelisiniz. Bugün hareketi geçmenin tam zamanıdır.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapmış olduğunuz işlerle ilgili teknolojinin getirdiği avantajlardan yararlanabilirsiniz. Yapmış olduğunuz işlerinizi geniş kitlelere yaymak için sosyal mecralarınızı kullanabilirsiniz. Yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar mesleki açıdan bir üst seviyeye sıçrama yapma şansı tanır. Toplumsal konularda ön plana çıkabilirsiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇOK çaba sarf ettiğinizi bile fark etmeden hedeflerinize ulaşıp yeni fırsatlar konusunda ileri görüşlü davranacaksınız. Sizi kıskanan biri ilişkinize rahatsızlık verebilir.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu haftabaşı aile hayatınızda bazı olayları gözden geçirebilir, sevdiğiniz insanın bazı hareketlerini fazlasıyla önemseyebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra birkaç gün boyunca özel hayatınız daha fazla önem kazanacak.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkilerde partnerinizin fikirlerine kulak verin. Yeni enerjilere ve coşkuya açık bir gün. Hedef odaklı yapınız sayesinde gelecekle ilgili planlarınız hızlı gelişir. Özgür ruhunuzu geleneksel yapının içine entegre etmelisiniz. Yoksa sonunda yalnız kalmak var.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 29' 52" R
Ay
Kova
10° 26' 49"
Merkür
Koç
17° 21' 14"
Venüs
Boğa
02° 21' 38"
Mars
Koç
00° 34' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 54"
Satürn
Balık
16° 40' 20"
Uranüs
Boğa
22° 24' 37"
Neptün
Balık
28° 56' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 16"
Lilith
Başak
23° 27' 37"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>