Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Yeni bir şey yaşamadan güvensizlikten kurtulabileceğinizi sanmamalısınız.

Kazanç durumunuz gelişmeye açık. Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz.

Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu. Bazı ödemeleri ileri tarihlere erteletme niyetiniz, pek olumlu karşılanmayabilir.

Yakın çevrenizdeki insanları değerlendirmede sıralama hataları yapabiliyorsunuz. İlgisizliğinize sessiz kalmaktan başka bir tepki vermeyen yakınınızın, ilginizi fazlasıyla hak ettiğini görebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Siz ise, seçiciliğiniz nedeniyle yalnızlıklar yaşayabiliyorsunuz. Bu akşam bazı konuklarınız olabilir. Bu ağırlama işinde sizi çekici bulan birinden yakınlık görebilirsiniz. Geleceğe yönelik umutlarınız tazeliğini koruyor.

12 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma günümüz, saat 10:04 itibariyle Yay burcunda ilerleyecek Ay etkisinde başlıyor. Sizler açısından bu enerji, dış dünya ile temaslarınızda başarılı bir gün geçirmenizi sağlayıcıdır. Farklı olan her şey dikkatimizi çeker. Yeni bir şeyler öğrenmek, hafta sonu bugünden güzel bir program yapmak, dostlarla sohbet gün boyu etkilidir. Düşünceleriniz gayet ılımlıdır. Huzurlu, uyumlu ve anlaşmaya açıksınızdır. Yüreğim nereye giderse ben de oraya giderim sözüne uygun bir gün geçireceğinizi söylemek mümkündür.

12 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün burç değiştiren Merkür ile birlikte ruhsal, spiritüel, mistik konulara daha fazla kafa yorabilirsiniz. Bu yönü zengin kişilerle bir araya gelebilir ve görüşmeler yapabilirsiniz. Bilgi ve öğrenme anlamında sınır tanımayacağınız bir dönem başlıyor.

12 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akıllıca davranıp dengeleri özellikle muhafaza etmeniz gereken bir gün. Agresyon ve öfke kontrolüne her zamankinden daha fazla ihtiyacınız olacak.

12 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimler gündeme gelebilir. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili zorlayıcı koşullar oluşabilir. Başarmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

12 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

12 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışıyorsanız farklı temalarla kendinizi ortaya koymayı tercih edebilirsiniz. Çalışmıyorsanız, sosyal çevrenizle yapılacak planlar çok hoşunuza gidebilir.

12 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken sizi toplumsal ortamlarda aktifleştirecek. Arkadaşlarınızla katılacağınız etkinliklerde çok hoşlanacağınız entelektüel, neşeli biriyle karşılaşabilirsiniz. Dernek toplantılarından önemli kararlar alınabilir. Politik faaliyetlere adım atma girişimlerinde bulunabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınız önem kazanır.

12 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin.

12 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 42' 27" R
Ay
Balık
12° 43' 51"
Merkür
Koç
18° 34' 24"
Venüs
Boğa
05° 09' 60"
Mars
Koç
02° 19' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 53"
Satürn
Balık
16° 52' 03"
Uranüs
Boğa
22° 32' 28"
Neptün
Balık
29° 00' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 53"
Lilith
Başak
23° 42' 46"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>