Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunların aşk yaşamındaki olumsuzluklarını görüyor ve umutsuzluğa kapılıyorsunuz. Gündelik sorunların etkileyemeyeceği bir aşk istiyorsunuz. Yakın gelecekte böyle bir şey görünmüyor.

Bir haksızlığın karşısındasınız. Bu haksızlık sonucu doğacak sorunlarda sizi sorgulama durumundaki kişi bütün gelişmeyi dikkatle izliyor. Bu haksızlığa hiç tepki vermemekle en akılcı tavrı göstermiş olacaksınız.

Şans oyunlarına düşkünsünüz Bu düşkünlük sizin küçük paralarınızla birlikte büyük umutlarınızı da bağlıyor. Bugünlerde bir kefil olma olayından başınız ağrıyacak.

Soğukkanlı olmanız gereken bir gün. Duygusal değil mantıklı davranmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu gittiğiniz bir yerde tanık olduğunuz bazı olaylar sizi dünyadan koparmış gibi görünüyor. Üzerinizde bıraktığı etkiyi bir türlü atamıyorsunuz. Kendi yaşadığınız, çok zaman da beğenmediğiniz yaşamınızın değerini şimdi daha iyi anlıyorsunuz. Sizi küçük bir üzüntü bekliyor. Nedeni siz değilsiniz, ama bu üzüntüyü yaşamamak için üzerine gidip halletmeye çalışacaksınız.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:50 Güneş-Satürn görünümü, finansal-iş-ilişki gibi meselelerin halledilmesi için zamana ihtiyacınız olduğunu işaret etmekte. Şu anda bazı işleriniz istediğiniz gibi yürümüyorsa, bunu kendinize dert etmeyiniz. Acele veya tedirginlikle karar vermeyelim. Projeleriniz için görüşmeler, toplantılar, bazı kişilerle bir araya gelmek adına yapılacak bağlantıların çok iyi gözden geçirilmesi gerekir. Böylece sorun yaratabilecek noktaların önüne geçilmiş olur. Saat 09:25 itibariyle, İkizler burcunda sondördün oluşacak Bir yandan aşk hayatınız, çocuklarınız, diğer yandan yaşanan bazıve özel sorunlar üzerinde mantıklı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yararlıdır. Çıkarlarınız,hayatınızla ilgili konulardaki sıkıntılarınız cinsel yaşamınız, bazı sağlık şikayetlerinizin nedeni stres yüzünden olabilir. Belki bir çok durumu fazla endişeli bir şekilde ele alıyor olabilirsiniz. Siz problemlerden kaçtıkça, kendini kendinize baskı uyguluyor olabilirsiniz. Hayatın güzelliklerinin keyfine varmak, her yeni günü aktif ve gayet neşeli bir şekilde karşılamak isteyen gönlünüz, henüz yerli yerine oturtulmamış meseleler nedeniyle sıkılsa da, akıllı ve gerçekçi bir şekilde durumunuzu ele aldığınızda endişe etmenize gerek yoktur. İletişim kurmakta zorlandığınız kişiler veya durumlar, aslında birer uyarı olarak görülürse, eksiklerinizi tespit etmeniz daha kolay olacaktır. Günü olumlu geçirmenin yolu kendinize iyi davranmakla mümkündür. Saat 10:47 Ay-Satürn karşıtlığı, ilerisi adına düşünmek ve sorumluluklarımızın farkında olarak aşk hayatımızı ve toplumsal ilişkilerimizi gözden geçirmemiz lazım. Saat 11:25 Ay-Venüs olumlu görünümü partnerinizin sizinle konuşmaktan zevk aldığını gösterir. Ancak sürekli onu övmenizi, problemlerinizi es geçmenizi bekler. Bu durum canınızı sıksa da, huzursuzluk çıkmasın diye razı olabilirsiniz. Ancak her Kova bu anlayışı göstermekte zorlanabilir. Saat 15:44 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarıyla nazik uyumlu ve olumlu şekilde anlaşmanın işaretçisidir. Kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Bir işi başarmanın, güzel bir şeyler yaşamanın zevkine varırsınız. Saat 21:36-14 Eylül saat 01:12 Ay-boşluk etkisindeyiz. Bu zaman dilimi içinde karar verilmemeli, enine boyuna düşünülmelidir. Bol bol dinlenin, kitap okuyun, bir film izleyin. Bunları sizi rahatlatacaktır. Gününüz keyifli paylaşımlara, güzel haberlere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü radikal kararlarını destekleyecek. Maddi kaynağını, istediğin farklı bir alan için harcayabilirsin.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kredi almak ve finansal anlamda bazı destekler bulmak adına önemli ve belirleyici görüşmelerin yapılacağı bir gün. Kaybettiğiniz bazı fırsatları yakalayabileceksiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularda daha yaratıcı olabilirsiniz. Kendinizi daha sanatsal yollardan ifade etmek isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek, onlar için harcama yapmak size iyi gelecektir. Bugün işlerinizde şanslısınız. Sorumluluk aldığınız konular gündeminizi etkileyebilir. İşleriniz için alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce ölçüp biçip öyle yorum yapmanız dost kazanmanıza neden oluyor. Bu durum sizleri bir adım öne çıkarıyor. Sevdiğiniz kişi ile aranız düzelmeye başladı.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz kişiyle gelecek planlarınızı devreye sokabilir, sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Aldığınız güzel haberler sizi destekleyecek. Hayatı gereğinden fazla ciddiye alıyorsunuz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizden yana kalıcı kararlar almak için şanslı bir gündesiniz. Ortak şirket kurmak ya da bir projeye dahil olmak sizin için doğru bir karar olacaktır. Belki de kardeş ya da yakın akrabalarınızla uzun zamandır çözemediğiniz bir konuyu somut verilerle sonuçlandırırsınız. Ofis açmak, taşınmak gündeme gelebilir. Partnerinizin cesaretli tutumu size de olumlu yansıyacaktır.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz ancak istek ve beklentilerinizde ölçülü davranmayı unutmamalı, egoları kontrol edebilmelisiniz. Heveslerinizin, heyecanlarınızın peşinden gidebilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>