Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk ilişkinizle ilgili olarak üzerinizde bir karamsarlık olabilir. Bu karamsarlığı üzerinizden atmak için sevgilinizle konuşmalısınız. Size yardımcı olabilecek çözümler getirebilir.

İlgilendiğiniz bir işi bugün bitirebilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve planlarınızda bir hareketlilik olabilir. İş yerinizde uyumlu bir çalışma sergileyeceksiniz.

Parasal açıdan oldukça rahatsınız. Harcamalarınızı yaparken biraz daha dikkatli olabilirseniz maddi durumunuzda gözle görülür bir değişiklik olabilir. Yakında büyük bir alışverişe çıkacaksınız.

Daha önceden planladığınız organizasyonlarda bazı terslikler olabilir. Hazırlıklı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınızdan kaçmıyor, tersi davranış gösterenleri de ilişkilerinizin dışında tutmaya çalışıyorsunuz. Yakın bir zamanda sizinle ilgili bazı olumlu girişimlerin haberini alacaksınız. Umutlu, iyimser kişiliğiniz, dostlar arasında sınırsız krediyi hakkediyor. Bugünlerde birtakım söylentilerden duyduğunuz rahatsızlık, geçici küskünlükler yaşamanıza yol açabilir.

13 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı günümüz, saat 01:44 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay etkisinde başlıyor. Duygular ve istekler aynı rotada. Kendimizle çelişmek, birileri tarafından zorlanmak niyetinde değiliz. Saat 15:39 Venüs-Satürn görünümü, sabrımızı zorlayan durumların göstergesidir. Konuşuruz anlamazlar, anlatmaya çalışırız inatla karşı dururlar. Olumsuz duygular uzaklık yaratır. Uzak durmaya çalışırız, mesafe koyarız. Bu saatlerde birileri durumdan istifade etmeye, ateşi körüklemeye çalışır. Hızlıca bir şeyleri halletmek isterken, yanlışlıklar olur. Hiç hesapta olmayan aksiliklerle uğraşırız. Bizim beyaz dediğimize siyah demekte ısrar edenlerle paylaşmak, anlaşmak kolay değildir. Sizden gizlenen sırları öğrenebilir, dürüst davranmayan kişilere tepkide bulunabilirsiniz. Daha fazla zorlanmak istemiyorsak, elden geldiğince sakin olmalısınız. Saat 18:20 Ay-Venüs görünümü, hayatın tadına varmamız gerektiğini söylüyor gibi. Aşk konusunda -Sonsuza dek beraber olmalıyız demek yerine gittiği yere kadar diyerek tadına varmayı bunu da ruhunuzu rahatlatmak için yapmayı en azından bugünlük deneyiniz. Saat 23:06 Güneş-Jüpiter görünümü, parasal kararların, durumun tekrar gözden geçirilmesi, sorunlara çare bulunması yönünde olumludur. İyi niyetli olmak tabii ki güzeldir ancak çıkarlarımızın bilincinde olmayı da bilmekte yarar var. Hakkımız olanı istemeyi, özgüvenli olmayı bilelim. Eğer bizim yanlışımız varsa, bunu da kabul edelim.

13 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerini pratik bir şekilde yürütmeye çalışırken, teknolojik aletlerdeki sıkıntılar, işlerini aksatabilir.

13 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün uzun süredir aklınızda olan değişik fikirlerinizi uygulama yoluna gidebilir ve bu fikirlerinizi yöneticileriniz ile konuşmak isteyebilirsiniz. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bu proje size gelecek de çok daha güzel yerlere taşıyabilir ve daha donanımlı kişilerle tanıştırabilir. Ayrıca bugün tanışacağınız bazı kişiler de projeniz konusunda size destek verebilirler. Kendinizi göstermenin tam sırasıdır.

13 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak için son derece güzel bir gün olacak. İyimserliğiniz ve pozitif enerjinizle kendinizi fark ettireceksiniz. Kendinizle ilgilenebilecek ve sizi geliştirecek konulara ağırlık verebileceksiniz. Enerjiniz hatırı sayılır derecede artacağından fiziksel aktiviteler yapmaktan çekinmenize gerek yok.

13 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızın her safhasında yaşanan belirsizlikler ortadan kalkıyor ve belirsiz bir yolda yürümekten kurtuluyorsunuz. Maddi konular başta olmak üzere kariyer hayatınız yeniden şekilleniyor diyebiliriz. Bu dönemde iletişime önem verin işinizle ilgili planlar yapın yeniliklere açık olun ve aynı meslekten arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinde bulunun kendinizi ne kadar çok eğitirseniz maddi anlamda da o denli fazla kazanacağınızı bilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise çekiciliğiniz öylesine kuvvetli ki uzun zamandır evli ya da bir beraberlik içindeyseniz partnerinizin size olan yaklaşımının olumlu yönde değiştiğini kısa bir süre içinde fark edeceksiniz…

13 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza yeni seçenekler gelebilir.Güzel birbağlantısı gerçekleştirebilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde, aile hayatınızda beklenmedik oluşumlar ilişkilerinizi zedeleyebilir.

13 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeş ve yakın akrabalarla ortak yürüttüğünüz bir konuda üstlendiğiniz zorlu bir görev bugün sizi terletebilir. Resmi evrakları toparlamakta aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Dar kafalı zihniyetleri çizdiği sınırı kaldırmak ancak sizin cesaretli kararlarınız sayesinde mümkün olur. Pes etmek yok.

13 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm gününüzü zevk aldığınız özel uğraşlarınıza veya eğlenceli sosyal faaliyetlere ayırabilirsiniz. Yakın çevrenizle, hatta küçük çocuklarla yapacağınız aktiviteler, size, tahmininizin ötesinde bir tatmin sağlayabilir.

13 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 12' 46" R
Ay
Yay
24° 56' 17"
Merkür
Koç
16° 13' 58"
Venüs
Koç
28° 11' 36"
Mars
Balık
27° 58' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 36"
Satürn
Balık
16° 22' 19"
Uranüs
Boğa
22° 13' 03"
Neptün
Balık
28° 50' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 47"
Lilith
Başak
23° 05' 06"
True Node
Koç
15° 26' 59"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>