Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günlerde birlikte alacağınız davetler, aşkınızı tazeleyecek. Beklenmedik karşılaşmalar heyecan, üzüntü ve panik yaratabilir. Bazı açıklamalarda zorlanabilirsiniz.

Bugün alacağınız övgüler sizi motive edecek. Bu motivasyonla, cesaret edemediğiniz taleplerinizi dile getirebilirsiniz. Rutin işlerinizin aldığı zaman, uzun zamandır ele almayı düşündüğünüz çalışmaları bir süre daha engelleyecek.

Sorumluluğunu almak istemediğiniz bir gelişme size büyük paralar kazandırabilir. Sürpriz yerlerden para edinme ihtimaliniz var. Para konularında çeşitlilik arz eden fikirleriniz, size belli kararsızlıklar yaşatacak.

Bazı durumlarda, statüko sizin için her şeyin önünde. Bu şekilde kendi özgürlük alanınızı sınırlayabiliyorsunuz. Bugün önemli konularda bu yönünüzü kontrol altına almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarla çok yıpratıcı konulardan kaçınmanız gerek. Bir dostla, karşılıklı olarak bir çıkar tartışması içindeymiş görüntüsü sergiliyorsunuz. Aranızdaki bağlılık ve sonsuz güven, bugünlerde pek göze çarpmıyor. Akraba ilişkilerinizde hissettiğiniz boşluğu bugünlerde doldurmayı düşünebilirsiniz. Bunun fırsatlarını yakalayacaksınız.

11 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar gününü, saat 05:05 Ay-Satürn kavuşumuyla karşılıyoruz. Duygular biraz mesafeli olabilir. Bunun nedeni, unutmak istediğiniz, sizi zorlayan ve içinde bir türlü çıkamadığınız sorunlardır. Ya bir şeylerle meşgul olursunuz veya mecbur olduğunuz işlere ağırlık verirsiniz. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, bizi anlamamakta ısrar eden kişilerle karşılaşmaya işarettir. Üzerimizde baskı hissederiz. Bu saatlerde önemli meselelerde karar vermeyiniz. Kızgınlıkla veya negatif bakış açısıyla bir şeyleri çözemeyiz. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, heveslendirici ve bir an önce sonuç almaya istekli kılıyor bizi. Heyecan veriyor, risk olgusunu hesaba bile katmadan hatta hiç önemsemeden bir durumun içine balıklama dalmamızı sağlıyor. İnsan böyle bir etki altında, başarılı olur muyum olamaz mıyım diye düşünmeyebilir. Öyle hızlı hareket edilir ki, bir bakmışız farklı bir yerdeyiz, farklı bir eylemin içindeyiz. Tabii ki ben olumsuz konuşmak istemiyorum. Sadece kararlarınızı akıllıca gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Saat 14:56 Güneş-Pluto görünümü, hayallerine sahip çıkan ve bunları gerçekleştirmek isteyen bireyin ne kadar tutkulu olduğunu gösteriyor. Bilirsiniz güç denilen olgu, çoğu zaman çekicidir ancak bir o kadar keskindir. İşte bu görünüm, gücü hangi alanda istediğinizi ve buna neden ihtiyaç duyduğunuzu anlamanızı sağlar. Bunu anlamak, sizi itekleyici ve heveslendiricidir. Ancak maddi ve manevi yönde, özverinizin sınırlarını iyi bilmeniz kaydıyla. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, duyguları bir miktar ciddileştirir. Biraz geriye çekildiğimizi hissederiz. İnsanlar, ortamlar, yaklaşımlar bize itici gelir. Ancak çok değer verdiğimiz, bizim için kıymetli olan bir şeyler veya birileri varsa, onlarla bağlantı kurarız. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde yapacağın değişiklikler, yaşam alanını daha da ferahlatacak. Israrcı davranman sevgilinle aranı bozabilir.

11 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimsel konularda insanlarla aranızdaki sorunların varlığını daha derinden hissedebilir ve bunları değiştirmek adına harekete geçmek isteyebilirsiniz. Fakat biraz daha beklemeniz de ve insanları olayları ve yaşadıklarınızı daha derinden düşünmeniz de fayda vardır. Yine özel ilişkilerinizde sevdiğiniz kişi ile aranızda oluşan bazı duygusal setlerin nedenini bildiğiniz halde içinizden hiçbir şey yapmak gelmeyebilir. Bu belirsizlik canınızı sıkacak boyutlara çıkabilir. Fakat dediğimiz gibi bazı şeyleri Zamana bırakmak Belki de bizim yapabileceğimizden daha iyi sonuçlar çıkaracaktır.

11 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

11 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün son derece neşeli keyifli bir ruh halinde olacağınızı müjdelemekte. Bu haliniz işinizle ilgili konularda daha sağlıklı ve net kararlar almanıza yardımcı olacak ve insanlarla iletişimde ki başarınız hayranlık uyandıracak. Zorlandığınız konularda ilahi bir yardım almışçasına işlerinizi kolaylıkla hallederek maddi konularda rahat bir nefes alacaksınız. Kendi işinin sahibi Kova'lar yatırım yapmayı düşünüyorsanız araştırmalar yapmalı ve elinizi çabuk tutmalısınız. Yatırımlarınızı gerçekleştirirken yapmanız gereken en önemli konu ayrıntılar, Ayrıntılara çok önem vermelisiniz. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Kova'lar iletişime önem verdiğiniz sürece çocuğunuzla aşamayacağınız hiçbir engel yok biraz anlayış ve sevginin mucizevi etkilerini deneyimleyebilirsiniz. Aşk hayatınıza gelince yüreğinizin sizi götürdüğü yere gitmemek için direnmekten vazgeçin!!!

11 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

11 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerinizde sorunlar oluşabilir. Ne olursa olsun çok dert etmemelisiniz.

11 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arsındaki zorlu etkileşim kardeşlerle aranızdaki bağı aniden koparabilir. Yeni, orijinal fikirlerle zihninizi besleyebilirsiniz. Paraşütle atlamak, ekstrem sporlara ilgi duymak sizi bile şaşırtabilir. Teknolojik konularda yeni gelişmeleri takip etmek faydanıza olacaktır.

11 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Huzuru kendi iç dünyanızda bulabilirsiniz. Ancak; bazı sebeplerden ötürü, iç dünyanızda kalamayabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınız veya aile çevreniz ile ilgili bir durum sizi, kabuğunuzdan çıkmaya zorlayabilir.

11 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 46' 50" R
Ay
Yay
19° 10' 06"
Merkür
Koç
16° 09' 04"
Venüs
Koç
27° 38' 45"
Mars
Balık
27° 37' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 24"
Satürn
Balık
16° 19' 54"
Uranüs
Boğa
22° 11' 32"
Neptün
Balık
28° 49' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 16"
Lilith
Başak
23° 02' 09"
True Node
Koç
15° 28' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>