Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki, sizi biraz yoracak gibi. Birbirinize fazla uzak kişilikler olduğunuz şeklindeki düşünceleri ciddiye almanız yararlı olabilir.

Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz. Daha akılcı davranmak zorundasınız.

Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızın, hiç hoşlanmayacağınız bir sürece yayılması teklifini alabilirsiniz. Deneyimlerinizle bazı ihtimallere hazırlıklı oluşunuz, sorun yaşamanızı engelleyemiyor.

Sonradan zorlanabileceğiniz ciddi kararların önündesiniz. Duygusallıklardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zaman içinde özel görüşmeleriniz var. Bunun ne tür bir görüşme olacağı belli olmasa da, sevinçler yaşayacaksınız. Aldığınız bir tavsiyeyi iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlayacak. Düzgün dostlar içindesiniz. Bu konuda seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğiniz ve dostluğa bakışınız da belirleyici.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 09:50 itibariyle cesaretiniz yükselmeye başlar. Burcunuz üzerinde seyredecek Ay sayesinde, çevrenizdeki insanları kolaylıkla kendi tarafınıza çekebilirsiniz. Yüreğinizdeki umutların çiçek açtığını hissedebilirsiniz. Her şey güzel olacak bakış açı bu saatlerde üzerinizde hakimdir. Fikirlerinizi insanlarla paylaşmaktan ve onların verdikleri tepkileri görmekten zevk alabilirsiniz. Amacınıza giden yolda kararlı olmanın, değişkenliklerden uzak durmanın ne kadar gerekli olduğunu fark edebilir, hayatın keyifli yanlarından da istifade edebilirsiniz. Saat 19:41 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, ailevi ve özel hayatınızla ilgili konularda güven, maddi-manevi kazanç ve istikrarın önemini vurguluyor. Saplantılar, anlaşmazlık, inatçılık, sadece kendinizi haklı görmek yuvanızda huzursuzluğa neden olur. Bir ilişkide veya bir ailede karşılıklı olarak bireylerin birbirine saygı, sevgi duyması önemlidir. Bu görünüm, iletişim sorunlarının göstergesidir. Birbirinizi dinlemeyi, anlamayı, sırlarınızı özenle korumayı bilmelisiniz. Saat 22:16 Ay-Merkür görünümü, özgürce kendimizi ifade ederiz. Çevremiz üzerinde etkili oluruz. Yolculuk, yazışma ve konuşmalar olumlu yönde gelişir. Hafta boyunca her işinizde başarı ve mutluluk dileğimle,

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde uğraştıran durumlar söz konusu. Tahmin etmediğin insanların sözleri karşısında şaşıracaksın.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal anlamda kendinizi fazlasıyla hırpalama eğilimi içerisinde olabilir şu ana kadar yaşadığınız haksızlıkların bir hesabını çekmek isteyebilirsiniz. Fakat bunu yapmanız size bazı noktalarda rahatlama getirirse bile uzun süreli bir gerginliği de beraberinde getirecektir. Burada düşünmeniz gereken konu bu haksızlıktan nasıl bir ders çıkaracağınız olmalıdır. Zira her hatalar ders çıkarmak için ideal durumlardır.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uzun süredir hayata geçirmek istediğiniz düşünceleriniz için uygun bir gündesiniz. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için kuvvetli bir istek duyabilirsiniz. Sizin için önemli olan konulara öncelik vermek istiyorsunuz. Belki sağlığınız ile ilgili konular ortaya çıkabilir. Gün içinde duygusal durumunuzda dalgalanmalar olabilir. Eve ya da annenize ait işler de önem kazanabilir.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Öğrenmeye açıksınız. Yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda işleriniz artabilir.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

9 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel planlarınız önde olacak ama rahat enerjiler altında olacaksınız. Geleceğinize yönelik planlarınızda ciddi adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli bir pazartesi sizi bekliyor.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı kontrol etmeniz bugün zor olabilir. Olayları karamsar açıdan değerlendirmekten vaz geçin. Hakkınızda dedikodu yapanlar ve kıskananlar olabilir. Tedbirli davranın. Moralinizi yüksek tutun ve sakin olun.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 24' 23" R
Ay
Koç
23° 27' 05" R
Merkür
Koç
20° 31' 14"
Venüs
Boğa
08° 35' 47"
Mars
Koç
04° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 05"
Satürn
Balık
17° 05' 52"
Uranüs
Boğa
22° 42' 06"
Neptün
Balık
29° 05' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 05"
Lilith
Başak
24° 01' 18"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>