Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla yapmış olduğunuz bazı planlarınızı erteleyebilirsiniz. Duygusal açıdan genel olarak kendinizi isteksiz hissetmeniz iletişimlerinizi de olumsuz olarak etkileyecektir. Özellikle sevdiğiniz insana duygularınızı ve düşüncelerinizi olumlu olarak aktarmakta zorlanabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

İşinizle ilgili yoğunluk artıyor ve idealleriniz bugün sizin için daha önemli olacaktır.İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Oldukça enerjiksiniz ancak bu enerjinizi olumsuz kullanabilirsiniz. Özellikle planda olmayan işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. Yeni girişimlerinizde dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda dikkatli olmayı tercih edeceğiniz ve harcamalarınızda aşırıya kaçmaktan kaçınacağınız bir gündesiniz. Küçük bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları aşmanız zor olmayacaktır.

Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Detaylara daha fazla dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerleyen saatlerde öğreneceğiniz bir şey, sizi biraz düşündürecek. Bununla ilgili bol görüşmeli bir akşam geçirebilirsiniz. Vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline gelebilir. İyimsersiniz. Bunun yanında panikçi özellikler de barındırıyorsunuz. Ama bu çelişik durum, çevrenizi olumsuz etkilemiyor.

8 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar gününe, saat 10:17 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak, sondördün etkisinde adım atarken, hepimiz elden geldiğince sakin olmaya, mantıklı düşünmeye çalışmalıyız. Sizin için bugün iletişim son derece önemlidir. Yüreğinizdekileri sizi gerçekten anlayabilecek insanlarla paylaşmak rahatlatıcı olabilir. Özellikle aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, maddi konular veya hayatın genelindeki sorunlar gözünüzde daha fazla büyüyebilir. Siz başarılı olmak, takdir görmek, huzur bulmak istiyorsunuz. Ancak sanki düşlerinizin ve ideallerinizin sizi çağırdığı yere gidememenize yol açan zincirler, yasaklar, kurallar ve sorumluluklar altında ezilmiş gibisiniz. Hevese gelince tamam, ama disiplin ve sitem konusunda eksikleriniz var. Yaşadığınız duygusal çalkantılar sorumluluklarınızı ihmal etmenize yol açıyor. Hayatın sizi fazlasıyla yorduğunu hissedebilirsiniz. Detaylarına takılarak kendi kendinizin keyfini kaçırabilirsiniz. Oysaki bu oluşum altında yapılması gereken özgün, atak ve bağımsız bir şekilde yol almaktır. Siz büyük işlerin, sağlam temellerin içinde yer alacak kadar yeteneklisiniz. Meselelerin özüne inerek, kendinizi yeniden keşfetmeye çalışınız. Unutmayalım ki, problemler ne kadar sıkıcı olsa da, gözümüzde büyüse de, gerçekçi bir şekilde düşünüldüğünde altından kalkabileceğiniz kadar ufaktır. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,

8 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi imkanların için ekstra çaba göstermek, odak noktan olacak. Önemli işlerdeki başarın herkesi sevindiriyor.

8 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal anlamda kendinizi fazlasıyla hırpalama eğilimi içerisinde olabilir şu ana kadar yaşadığınız haksızlıkların bir hesabını çekmek isteyebilirsiniz. Fakat bunu yapmanız size bazı noktalarda rahatlama getirirse bile uzun süreli bir gerginliği de beraberinde getirecektir. Burada düşünmeniz gereken konu bu haksızlıktan nasıl bir ders çıkaracağınız olmalıdır. Zira her hatalar ders çıkarmak için ideal durumlardır.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda Mars ve Pluton'la birleşen Ay, bazı beklenmedik durumların huzursuzluk yaratabileceğiniz göstermekte. Gereksiz risklere girmemelisiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün her şeyden önce fiziksel çekiciliğiniz on planda tüm gözler üzerinizde olacak bu hayranlıkla olabileceği gibi kıskançlıkla da olabilir.. Bir yıldız gibi parlayacaksınız adeta, Fakat bu durumhayatınızda meslektaşlarınız ve mesai arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmayabilir ve moralinizi bozmak için adeta sözlerinde sizi hedef alan tarzda yaklaşımları olabilir. Kimsenin moralinizi bozmasına müsaade etmeyin ve emin olun ki sizin zayıf bir yönünüzü yakalayarak sizi üzmekten başka bir düşünceleri yok! Siz bu tarz şeylere takılıp kalmadan işinizle ilgili kararlı olmalı ve yapmanız gereken işleri planlayarak sizi her halinizle seven başarılı olmanız için sizleri destekleyen gerçek dostlarınız önerilerine kulak vermelisiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yoğun duygularınızı, güçlü hislerinizi bugün pek de paylaşmak niyetinde değilsiniz. Kendi kabuğunuza çekilmek ve her şeyi içinize atmak isteyebilirsiniz. Üzerinizdeki enerjiyi dengeleyip rahatlatacak manevi çalışmalar, yoga, meditasyon ya da yalnızca sessizlik ve dinlenmek iyi gelebilir.

8 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizde kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Seyahat alanlarınızda kolay memnun olamayabilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihninizi kolektif bilince açmalısınız. Spritüel konularla ilgilenmek için ideal. Meditasyon, aile dizimi gibi çalışmalar sizi rahatlatır. Geleceğe ait fikirleri kaleme alın.

8 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

8 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 43' 17" R
Ay
Başak
26° 56' 43"
Merkür
Boğa
03° 11' 07"
Venüs
Boğa
23° 00' 55"
Mars
Koç
13° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 48"
Satürn
Balık
17° 57' 50"
Uranüs
Boğa
23° 22' 54"
Neptün
Balık
29° 23' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 60"
Lilith
Başak
25° 19' 15"
True Node
Koç
14° 55' 28"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>