Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz çok ideal biri. Küçük hırçınlıklarınızdan etkilenmeyecek kadar sağlam duygularla bakıyor size. Arada sırada görüştüğü insan sizin yerinizi alamaz, sıkmayın canınızı.

İş yaşamındaki dalgalanmaları fazla dert etmeyin. Tekneler makineleri bozulmadıkça en dalgalı denizlerde bile kolay kolay batmaz. Siz makineyi sağlam tutun yeter. Sizde bu çaba olduktan sonra, bırakın kolay teslim olanlar dertlensin.

Her şey düzelecek. En yakın insanınıza destek olamamanın, yetememenin sıkıntısını yaşıyorsunuz. Ama gördüğünüz gibi sorunlarını sıfıra indirmek üzere. Yakında sizden daha bütçeli biri haline gelebilir.

Uzağınızda ama sizinle çok ilgili birinde ciddi sağlık problemi var. Sizin için pek yürek yarası olmayacaksa da bilmenizde yarar var, kötüye gidiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz. Yabancılar ve uluslararası konular gündeminize gelebilir.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:09 Ay-Merkür görünümü, hem çevremizle olumlu iletişimde bulunmamızı hem de geçmişe ait konuları gözden geçirmemizi sağlıyor. Çözüm arayışındayız. Saat 16:51 Ay-Pluto görünümü, bir yandan ilgi istediğimizi diğer taraftan üstümüze düşülmesinden hoşlanmadığımızı gösteriyor. Biraz çelişkili bir durum gibi gözükse de, bu halimizden şikayetimiz yok. Saat 23:22 Ay-Güneş görünümü, yeni biriyle tanışmamızı sağlayabilir. Genel olarak duygularımızı nazik ve uyumlu şekilde dile getirebiliriz. Beraberliğinde sorun olanlar, bu görünüm sayesinde ortaklaşa düşünebilir, problemi aşabilirler. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişimde yumuşak bir dil kullanman birçok işini halledebilmeni sağlıyor. Birilerini ikna etmek, kendini rahatça ifade etmek konusunda yapıcı etkiler var. İşe yeni başlamış bir Kova burcuysan, uyum sağlama konusunda zorlanmayacaksın. Aile şirketinde çalışan bir Kova burcuysan, birçok konuya liderlik yapma isteğin, eleştirilmene neden olabilir. Beklentilerinin yüksek olduğu bugünde yanında da ilişkinde sevgini dolu dolu yaşamak istiyorsun. Kaçan kovalanır oynamaktan çok sıkılmışsın tüm kalbinle sevgini yaşamak istiyorsun. Eğer bir birlikteliğin yoksa da yeni birisiyle tanışman an meselesi.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile ve yuva yerleşimlerinizle ilgili konularda büyük bir değişim ve dönüşüm zamanı sizi bekliyor. Ailenizle beraber yeni kararların verileceği bugünde sizin fikirlerinizin kabul görmesini isteyebilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanarak farklı çalışmalara imza atabilirsiniz. Çevrenizden takdir görmeniz mümkün. Enerjinizin ve motivasyonunuzun yüksek olduğu bir gün. Dostlarınızla bir araya gelerek keyifli paylaşımlarda bulunmanız mümkün. Gün içinde kişisel dengenizde dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz gerçekçi olmalısınız. Bazı hayaller peşinde koşup insanları da yanıltmayın. Bugün sizin adına dostlarınız bazı kararlar alacak. Bunları tepki vermeden uygulamaya çalışın.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğinize karşı içinizden yükselen duygular değişkenlik içinde bulunabilir. Duygusal açıdan iniş çıkışlar ve yükselip alçalmalar yaşayabilirsiniz. Ani ve beklenmedik maceralara atılabilir, size uygun olmayan birine aşık olabilirsiniz. İçinizden yükselen istekleri iyice incelemelisiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün uzak diyarlarda veya tatilinizde kendinizi oldukça mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Düşünceleriniz kolay değişecek. Kaprislerinizi yakın çevrenizde bulunan insanlara daha fazla göstereceksiniz. Tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hak, hukuk ve adaleti gözetmeniz gereken bir gün sizi bekliyor. Her şeyden önce sinirlerinize hakim olmalısınız. Karşınızdakileri kırıcı sözlerinizle incitmeyin. Haklı olsanız bile sakinliğinizi korumalısınız. Mesai arkadaşlarınıza karşı da duyarlı olmalısınız. Sindirim sisteminiz hassas olabilir.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 32" R
Ay
Oğlak
12° 59' 52"
Merkür
Koç
16° 34' 56"
Venüs
Koç
29° 52' 45"
Mars
Balık
29° 01' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 43"
Satürn
Balık
16° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 17' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 27"
Lilith
Başak
23° 14' 13"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>