Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel mesajlar verecek, karşılığını alacaksınız. Duygularınız birbirine denk. İdeal gününüzdesiniz. Bir ilişkisi olmayanlar için, yeni bir ilişki kapısı aralanabilir. Kapı aralandıktan sonra iyice açmanın önünde bir engel yok.

İşkolik gibi davranmanız yakın çevreniz tarafından çok da hoş karşılanmıyor. Biraz işlerden uzak kalmak için fırsat yaratmanız gerekebilir. Bu hem size, hem yakın çevrenize iyi gelecek.

Yapacağınız bir harcama nedeniyle canınız sıkılabilir. Aslında hesapsız davranmazsınız ama bu kez hesapsız davrandığınızı hissedeceksiniz. Küçük birikiminiz eriyebilir, dikkatli olmanızda yarar var.

Güne neşeli başladınız, neşenizi bozacak şeylere izin vermeyin. Ne yazık ki neşenizi kaçırmak için fırsat kollayanlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizle çok barışıksınız. Kendinizi bakımlı ve şık hissedeceksiniz. Zaten öylesiniz de. Uzun zamandır kendinizle ilgilenmiyordunuz, bugün ilgilenmeniz için fırsatınız ve isteğiniz olacak. Bir yol planı yapabilirsiniz. Eğer yolculuk için karar verirseniz, sonuçlarından çok memnun kalacaksınız. Birilerinin bu konuda sizi yüreklendirmesi gerekecek.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 10:56-11:54 arasındaki Ay boşluk etkisi altında sakin olalım. Düşünmeden karar vermeyelim. Saat 11:54 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, kendinizi hırslı bir şekilde ortaya koymanızı sağlar. Yüreğinizin içindeki kuşkular, gücünüzü düşürebileceğinden benim tavsiyem ne olursa olsun stres yaratıcı durumlardan uzak durmanızdır. Saat 16:27 Ay-Uranüs karşıtlığı, toplumsal hayatta ve kendi içimizde maddi-manevi rahatlamak arzumuz yükselir. Duygularımız hassas ve gelgitlidir. Bazen en ufak bir şeye tepki gösteririz. Baskı altındaymış gibi hissederiz. Saat 17:06 Ay-Satürn görünüm etkisinde, sorumluluklar bizi yoruyor. Gönlümüzce günü geçirmek arzumuz yoğun. Ancak bu öyle kolay gözükmüyor. Saat 20:38 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, geleceğimizi garanti altına alacak şekilde düşünüyoruz. İş hayatında, eğitim veya her konuda kendimizi güçlü şekilde ifade etmek istiyoruz. Paylaşıma dönük, adaletli ve karşılıklı güvene dayalı bir ilişkiden yanayız. Tercihlerimizi yaparken, yarınlarımızı düşüneceğiz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elini attığın her işte farkını hissettireceğin bir gün seni bekliyor. Çevrendeki insanların bazı konularda dikkatsiz davrandığını fark edip, onlara yol gösterebilirsin. Kendinden emin konuşmalarından dolayı, çalışma arkadaşları kibirli olduğunu düşünebilirler. Yeni tanıştığın insanlara şans vermekten geri kalmayacaksın. Ancak kiminle iletişime girsen herkesi mutsuz veya somurtkan bulabilirsin. Üzerindeki gerginliği hafifletecek uğraşlar edinmek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, geçmişte hoşlandığın kişi seninle iletişime geçebilir. Uyku problemi yaşayan bir Kova burcuysan, bugün tükettiğin içeceklere daha çok dikkat etmeni öneririm.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili hesapta olmayan bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Aslında şu an yaşadığınız sorunlar geçmişte üstünü örtüp pek ilgilenmediğiniz konular olabilir. Yenilikçi ve orijinal fikirler bularak çözüm getirebilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda bütünü görmek daha kolay olabilir. Kendinizle ilgileneceğiniz bir gün. Uzun süredir yapmak istediklerinizi, ertelediklerinizi hayatınıza geçirebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde yapmak istediklerinizi yeteneklerinizle birleştirmeniz mümkün olur. İkili ilişkilerinizde flörtçü yanınız ön plana çıkabilir.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLİŞKİLERİNİZLE ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda dostlarınızdan yardım almak isteyebilirsiniz. Net görmekte zorlandığınız konular olabilir.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün uzak çevrelerde bulunma isteğiniz önünüzdeki günler için size yol planları yaptırabilir. İş ve kariyer alanlarınızda iletişiminizi sağlam tutmaya çalışın. Kafanızı rahatlatmaya ihtiyacınız var.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati ev hayatınızda duygusal krizler yaşamanıza neden olur. Aile fertlerinin birbirleriyle anlaşamamaları sizi boşuna üzmesin. Herkes kendi tercih ettiği yaşamı sürdürmek zorundadır. Siz zorla yaşam döngüsünü değiştirme gücüne sahip değilsiniz. Dolayısıyla özgürleşme temasına bağlı kalarak hayatın tadını çıkartın. aile

16 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

16 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 56" R
Ay
Oğlak
17° 00' 07"
Merkür
Koç
16° 40' 39"
Venüs
Boğa
00° 14' 50"
Mars
Balık
29° 15' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 53"
Satürn
Balık
16° 31' 17"
Uranüs
Boğa
22° 18' 44"
Neptün
Balık
28° 53' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 28"
Lilith
Başak
23° 16' 12"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>