Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok anlamsız bir nedenle tavır aldınız, bunu siz de biliyorsunuz. Bu oyunu fazla uzatmamanızda yarar var. Yoksa fazla naz aşık usandıracak. Ayağınızı denk almalısınız.

Yeteneklerinizalanınızda kendini göstermeniz için yeterli. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Bazı ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünüyorsunuz. Önünüzde hızla yaklaşan ödemeler, bugünkü savurganlığınıza izin vermiyordu. Önünüzde kara kara düşünerek geçireceğiniz günler var.

Arkadaşlarınızdan biri, sizi çok ayrı özel bir yere koymuş, gereken karşılığı veremiyorsunuz. Bunun nedenlerini kendinizle yeniden tartışmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzla kırgınlığınız var. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşamı onunla oturup konuşmak için uygun görüyorsunuz. Bu görüşme isteğinizde sizi bir sürpriz bekliyor olacak. Bir arkadaşınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatı yakalayacaksınız.

16 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:54 Merkür-Pluto görünümü, ilişki ve finansal meseleler üzerinde iyi bir analize ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Benim tavsiyem, sizi neyin en çok rahatsız ettiğini tespit etmenizdir. Siz de kararlarınızı, durumunuzu şöyle bir gözden geçiriniz. Hangi meseleyi çok fazla büyüttüğünüzü veya umursamadığınızı belirleyin. Bu belirleme bir çok sorunu çözmenizi, olumlu tespitlerde bulunmanızı sağlayacaktır. Saat 08:12 Ay-Neptün görünüm etkisinde yeni ve hiç denenmemiş olanı isteyeceğiz. Ruhumuz kendince akmaktan yana. Başkalarının bizi nasıl gördüğü veya değerlendirdiğinin önemli yok. Biz kendimizle barışık olmaktan yanayız. Saat 14:51 Merkür-Jüpiter görünümü, çıkarlarınıza uygun şekilde ilişkilerinizi düzenleme fırsatı sunuyor. Hangi yatırım,veya ortaklık size yarar sağlar bunu daha iyi görmenizde yardımcı oluyor. Kısa vadeli ancak verimli desteklerin göstergesi olan bu enerji, risk faktörünü göz önüne almada yararlıdır. Adım attığınız işlerden, ilişki ve parasal konulardan fayda görmek istersiniz. Elinizden gelenin en iyisi yaparsınız. Bekleyip görmek, inceleyip ona göre bir yol belirlemek her şeyde önemsenir. Bu sizi zarardan koruyucudur. Saat 17:47 Ay-Merkür görünüm etkisinde, ciddi kararlar özellikle verilmemelidir. Finansal, iş, proje veya farklı konularda şartlar değişebilir, sonrasında zorluklar yaşanabilir. Her şeyi kontrol etmek yararlıdır. Yolculuk, görüşme, toplantılar veya bu saatte yapılacak acil işlerin mutlaka kontrolünü iyi yapmak gerekiyor. Gecikmeler yaşanabilir. Gönlünüzce geçecek bir Pazar günü diliyorum.

16 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk artık senin içinde imkânsız değil! Sonbaharın bu güzel tesadüfünü bugün ilişkiye dönüştürmen seni ve karşındaki kişiyi de mutlu ediyor. Evde zaman geçiren biri isen topluma faydalı ve özel işler yapmak isteyebilirsin. Eğer evliysen ya da bir ilişkin varsa bugün karşındaki kişi için oldukça zorlu bir gün olacak. Çünkü tüm duygusal yoğunluğunu ve iniş çıkışlarını karşındakinden çıkarıyorsun denilebilir. Akşamüzeri ailenle birlikte geçmişi yâd edebilirsin. Ne zamandır ailenle yeterince vakit geçiremediğini düşünüyorsan, bugünü tamamen onlara ayırman daha huzurlu hissetmeni sağlayacak. Sosyal medyada, bir arkadaşının yaptığı paylaşımlar şaşırtabilir. İyi niyetle yapacağın uyarı, pişman olmana neden olabilir. Bir süre gözlemci kalman daha iyi olacaktır.

16 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerine güvendiğiniz kişilerden destekler almanız ve onların deneyimlerini kabullenmeniz gerekebilir. Bazı konularda geleceği göremiyor oluşunuz bu günlerinizi sıkıntılı geçirmenize neden oluyor.

16 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

16 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Patronunuz gayretinize hayran kalacak ve bu size başarı kapılarını açacak. Sevdiğiniz de yanınızda.

16 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikleve para konularında etkilemek ve ikna etmek istediğiniz kişiler varsa, üstlerine gidebilirsiniz. Konsantrasyonunuzun yüksek olduğu bir gün, zor sorunlara çözüm bulabilirsiniz.

16 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu bir kaç gün boyunca, eviniz ve aileniz için hareket edebilirsiniz. Etkin düşüncelerinizi aile ortamlarınıza yansıtmak öne çıkabilir. Şansınız sizi bir çok konuda destekleyecek ama karamsarlıktan uzak durun.

15 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton Oğlak burcunda birlikte hareket edecekler. Projelerinizi, fikirlerinizi herkesle paylaşmamaya özen gösterin. Bilgi hırsızlıkları ortaya çıkabilir. Paranoya yaratacak fikirlerden ya da bu enerjiye açık insanlardan uzak durun. Enerjinizi aşağı çekmelerine izin vermeyin. Kolektif bilinçte sıçrama yaşayabilirsiniz.

16 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

16 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 10"
Ay
Kova
29° 06' 56"
Merkür
Koç
18° 01' 19"
Venüs
Boğa
03° 59' 47"
Mars
Koç
01° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 32"
Satürn
Balık
16° 47' 12"
Uranüs
Boğa
22° 29' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Başak
23° 36' 27"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:22

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>