Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk diye tanımlayıp bir karabasan yaşıyorsunuz. Duygularınızı, özgüveninizi zedeliyor, sinirlerinizi yıpratıyorsunuz. ağlığınızı risk altında. Oysa ki karşı taraf size biçtiği değeri hiç sakınmadan patavatsızca sergiliyor.

İş yaşamınızda kafanızı sürekli meşgul eden biri var. Onunla çok ciddi biçimde sorun yaşıyorsunuz. Bir mesafe koymak, hatta builişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde görünmesine karşın, onun oradaki varlığını garip bir biçimde istiyorsunuz.

Paranızı hiç eşit olmayan bir şekilde birisiyle paylaşıyorsunuz. Buna göz yumuyorsunuz. Bu hastalıklı para ilişkisinin gizi yakında ortaya çıkacak. Bundan hiç hoşlanmayacaksınız.

Çok yakınınızda birini sürekli itiyorsunuz. Size karşı hırçın ve anlayışsız davrandığını düşünüyorsunuz. Bu kişi size bir art niyet taşıyacak konumda görünmüyor. Sonradan çok üzülebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda temel çelişkileriniz olarak iki kişiyi belirlemişsiniz. Hayatı onlarla bir cebelleşme olarak görüyorsunuz. Bu iki insan daha uzun zaman sizin yaşamınızdan çıkmayacak. Bir vicdan sızınız var. Bu rahatsızlığı herkesle nedenini söylemeden paylaşıyorsunuz. Kısa bir zaman sonra sızının geldiği yere gidip hesaplaşmak zorunda kalacaksınız.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:58-21:15 Ay boşluk etkisi altında aceleci kararlar vermeyelim. Saat 10:55 Jüpiter-Pluto görünümü,hayatınızla ilgili olumlu bir değişim ve dönüşümün anahtarını sizlere sunuyor. Verimsiz olandan işlerliği olana yönelme gücüdür bu. Yeni bir yolun önünüzde açılışıdır. Sizin için gayet faydalıdır. Güçlü insanlardan görülen desteğin göstergesidir. Bu yaratıcı tarzda çalışmaların, projelerin, fırsatların, olanakların yükselişidir. Başkaları üzerinde etkili olmanızı sağlar. Fiziksel ve psikolojik anlamda toparlanma halidir. Bir gruba dahil olmak, mesleki anlamda ilerlemek mümkündür. Saat 12:02 Venüs-Uranüs karşıtlığı, iş-ev arasındaki sorunları körükleyici ve stres yaratıcıdır. Evdeki hesap çarşıya uymaz. Birileri menfaatini düşünür sizden çok şey ister. Siz de kendi sınırlarınızı korumak istersiniz. gerginlik kişisel ilişkilerde de göze çarpar. Beklenmedik bir şey aranızda sorun yaratır. Aileyi ilgilendiren bir problem dışarı taşar. İş yerindeki bir sıkıntı eve yansır. Ben derim ki, lütfen gerginlikten uzak durun. Riskli kararlar vermeyin. Saat 21:15 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, kendinizi hırslı bir şekilde ortaya koymanızı sağlar. Yüreğinizin içindeki kuşkular, gücünüzü düşürebileceğinden benim tavsiyem ne olursa olsun stres yaratıcı durumlardan uzak durmanızdır. Saat 21:52 Ay-Mars görünümü, mesleki konularda ve toplumla alakalı ilişkilerimizde kendimizi pek huzurlu ve rahat hissetmeyiz. Özgürce hareket etmek, hedefimize uygun şekilde insanlarla bağlantı kurmaktan yanayız. İşine gelen gelir, gelmeyen de kendi bilir diyerek tepkide bulunabiliriz. Gönülden sevgilerimle,

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. İş ortamında ani gelişen durumlar karşısında duygularını kontrol altına almak üzerinde baskı hissetmene neden olabilir. Olaylardan kendini soyutlayarak üzerindeki etkileri hafifletmeye çalışmalısın. Bugün aynı zamanda yakınlarınla iletişim kurmakta zorlanabilirsin. Anlaşılmayı beklemek yerine onlara da kulak vermen gerekiyor. Mesaiye kalmış bir Kova burcuysan, işleri planlı bir şekilde zamana yayma konusundaki becerin, bazı olumsuzlukların da önüne geçecek. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle tatil planı yapabilirsin. Günün yoğunluğu baş ağrısı olarak dönebilir. Sakinliğini korumanda fayda var.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız krizli bir durumu lehinize çevirmeyi başarabilirseniz önemli bir kazanımın da sahibi olabilirsiniz. Her ne kadar ufak tefek pürüzler çıksa da hepsini başarıyla halledebilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi isteklerinize, hayallerinize, ümitlerinize yönelebileceğiniz zamanlar içerisindesiniz. Planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Keyifli ve akıcı koşullar sizinle olacaktır. Orijinal, yaratıcı fikirlerinizi her zamankinden daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Ortaklaşa çalışmak istediğiniz kişilerle uyum içinde olacağınız anlar söz konusudur.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKIN arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha yumuşak ve sakin olabilirsiniz. Ancak, hızla meydana gelen gelişmelere ayak uydurmanız zor olabilir. Fazla sorumluluk almaktan kaçının. Ayrıca, sizi öfkelendiren konuları fazla büyütmemeye özen gösterin.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcunda hareket eden Ay, aşk hayatınızı hareketlendirecek.Partnerinizle seyahate gidebilir, kendinizi rutin enerjiden sıyırıp özgürleştirebilirsiniz. Mekan değişikliği sizi zor günlerde yaşadığınız stresten uzaklaştırır. Yurt dışından alacağınız habere sevinirsiniz. Hukuki konular ve devletle bağlantılı konularda gelişmeler meydana gelir. aşk

12 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

12 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>