Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunların aşk yaşamındaki olumsuzluklarını görüyor ve umutsuzluğa kapılıyorsunuz. Gündelik sorunların etkileyemeyeceği bir aşk istiyorsunuz. Yakın gelecekte böyle bir şey görünmüyor.

Bir haksızlığın karşısındasınız. Bu haksızlık sonucu doğacak sorunlarda sizi sorgulama durumundaki kişi bütün gelişmeyi dikkatle izliyor. Bu haksızlığa hiç tepki vermemekle en akılcı tavrı göstermiş olacaksınız.

Şans oyunlarına düşkünsünüz Bu düşkünlük sizin küçük paralarınızla birlikte büyük umutlarınızı da bağlıyor. Bugünlerde bir kefil olma olayından başınız ağrıyacak.

Soğukkanlı olmanız gereken bir gün. Duygusal değil mantıklı davranmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu gittiğiniz bir yerde tanık olduğunuz bazı olaylar sizi dünyadan koparmış gibi görünüyor. Üzerinizde bıraktığı etkiyi bir türlü atamıyorsunuz. Kendi yaşadığınız, çok zaman da beğenmediğiniz yaşamınızın değerini şimdi daha iyi anlıyorsunuz. Sizi küçük bir üzüntü bekliyor. Nedeni siz değilsiniz, ama bu üzüntüyü yaşamamak için üzerine gidip halletmeye çalışacaksınız.

13 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe gününe saat 03:13 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde adım atacağız. İş hayatı ve özel yaşamla ilgili sorunları çözmek, insanları anlamak pek kolay değildir. Haksızlıklar sizi yorar. Saat 06:58 Venüs-Satürn görünümü, hırslı-tutkulu ve son derece kararlı olmamızı sağlıyor. Ancak bedenimiz ve ruhumuzun dinlenmeye, kendini yenilemeye, güçlenmeye ihtiyacı olduğunu unutmayalım. Yüzleşmemiz gereken sorunlar varsa, bunu yapalım. Çünkü gerçekten huzur bulmak, başarılı olmak için bu şarttır. Geçmiş bir şekilde önünüze gelebilir. Sizi test edebilir. Bu testten geçmenin yolu, kendinize karşı dürüst olmanızla mümkündür. Saat 20:36 Mars-Chiron görünümü, bildiğimiz yolda ilerlemenin ve hedefimize ulaşmanın işaretçisidir. Karşımıza fırsatlar çıkar. İşlerimiz kolaylaşır. Mükemmel tespitlerde bulunabiliriz. Saat 23:02 Ay-Merkür görünümü, çıkarlarımızı düşünmemiz gerektiğini söylüyor. Saat 23:50 Ay-Neptün görünümü, ideallerinizi gerçekleştirmek anlamında size yardımcıdır. Burada en önemli nokta, gelir ve gider dengenizi sarsabilecek dağılmanıza yol açabilecek kararlar almamaktır. Bütçenize mutlaka özen gösteriniz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gruplar içerisinde yer alman ve ortaya koyduklarının görünür olması seni içsel olarak mutlu edecek. Aile şirketinde çalışan bir Kova burcuysan, önemli bir anlaşmaya imza atabilirsin. Uzun zamandır ertelediğin her ne varsa bugün halletmek isteyeceksin. Ancak planlı programlı gitmende fayda var. Çocukların geleceği hakkında yaptığın planlarda karamsar düşüncelere kapılabilirsin. Boş kuruntulara kapılmamaya çalışmalı, moralini yüksek tutmalısın. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinin çalışmalarına fikirlerinle yön verebilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşinin ailesinin bazı özel meselelere karışması sabrını zorlayabilir. Dargın olduğun arkadaşının seninle iletişime geçme çabasına oldukça şaşıracaksın.

13 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili şansın sizden yana olduğu bir gün. Kariyerinizle ilgili bazı beklentilerinizin karşı taraftan onay göreceği bugünü değerlendirmeyi başarırsanız fırsatların su gibi akıp geldiğini görebilirsiniz.

13 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev ve aile hayatınız ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik aksiliklerle karşılaşmanız olası. Kendinizi huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Başkalarından gelecek desteklerle sorumlu olduğunuz konuları daha iyi yönetebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha çok paylaşım içinde olabileceğiniz zamanlar var.

13 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ zorluklarınız için çözüm üretmeye çalışırken bir dostunuz yardımınıza yetişecek. Güne kötü başlasanız da tatlı bitireceksiniz. Sevdiğinizden mutlu haber var.

13 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi kullanmak için isteğinizi yükseltmelisiniz. Olumlu beklentiler içinde bulunmaya özen gösterin. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler biraz katı olabilir. Aranızda yanlış anlamalar ve anlaşılmalar meydana gelebilir. Nedenli veya nedensiz ayrılıklar ortaya çıkabilir.

13 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha yumuşak ve sakin olabilirsiniz. Ancak, hızla meydana gelen gelişmelere ayak uydurmanız zor olabilir. Fazla sorumluluk almaktan kaçının. Ayrıca, sizi öfkelendiren konuları fazla büyütmemeye özen gösterin.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati ev hayatınızda duygusal krizler yaşamanıza neden olur. Aile fertlerinin birbirleriyle anlaşamamaları sizi boşuna üzmesin. Herkes kendi tercih ettiği yaşamı sürdürmek zorundadır. Siz zorla yaşam döngüsünü değiştirme gücüne sahip değilsiniz. Dolayısıyla özgürleşme temasına bağlı kalarak hayatın tadını çıkartın.

13 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün özelliklehayatınız ve kariyerinizde ilişkilerden kaynaklanabilecek beklenmedik durum ve gelişmelere karşı dikkatli olmalısınız. Üstleriniz, yönetici ve patronlarla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

13 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 09" R
Ay
Oğlak
13° 22' 10"
Merkür
Koç
16° 35' 27"
Venüs
Koç
29° 54' 49"
Mars
Balık
29° 02' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 06"
Satürn
Balık
16° 29' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 32"
Lilith
Başak
23° 14' 24"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>