Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi hala unutamadığını söylemesi sizi hiç etkilemiyor. Defteri kapatıp eskiciye vermişsiniz. Ama onun bu ısrarının, ondan ayrıldığınız uzun zaman içinde, başka bir ilişki yaşamamış olmanızdan kaynaklandığını da biliyorsunuz.

Bugünyaşamınızda büyük bir hareketlilik içindesiniz. İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturuyor. Akşama yakın yaşanacak çok önemli olmayan bir olaya topluca üzüleceksiniz.

Kazancınız sizi tatmin ediyor. Yine de vazgeçemediğiniz bazı özel zevklerinizle, kazancınızın sınırlarını sürekli zorluyorsunuz. Yakında elinizden geri dönüşü olan yüklü bir para çıkacak.

Bazı ilişkilerinizde kullanılmaya zemin hazırlıyorsunuz. Yakınınızda canınızı yakmadığı için fark edemediğiniz, sizi istismar eden biri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteksiz göründüğünüz katılımla ilgili, içinizde bir kararsızlık yaşıyorsunuz. Onu isteyip istemediğinizden pek emin değilsiniz. Biraz daha ısrar bekliyor gibisiniz. Çok özleminizi çektiğiniz uzaktaki dostunuzun haberini alacaksınız. Onun bugünlerde gelme ihtimali sizi çok sevindirecek. Aile bağlarını önemsemez görünüyor, ama aile bireylerinizi çok seviyorsunuz.

14 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 04:31 Merkür-Neptün karşıtlığı, düzensiz, plansız, öylesine yapılmış, gelir geçer tarzda bir bütçe ile ilerlememiz yanlış olur. Biz hem başkalarıyla olan ilişkimize akılcı bakacağız hem de paramıza, değerlerimize sahip çıkacağız. Yeteneklerimizi geliştirerek, kazanca dönüştürebiliriz. Zihnimizin bulandıran işlerden, kararlardan uzak durmalıyız. Tutarsız, belirsiz ve gereksiz kişiler yüzünden zarar görmemek için, birikimlerimizi ilerisi adına değerlendirmeliyiz. Hem aklınızı hem de yaratıcı kabiliyetlerini hem de sezgilerinizi kullanabilecek durumdasınız. Bu gücünüz var. İşte bu gücü, zekanızla birleştirerek size yük olan değil, kuvvet kazandıran işlere yönelebilirsiniz. Saat 06:58 Ay-Pluto görünümü, bizi derinlikli düşünmeye sevk ediyor. Bir yandan kimse bizi hafife almasın istiyoruz diğer yandan var gücümüzle mücadele etmemiz gerektiğinin farkındayız. Saat 07:33 Ay-Jüpiter kavuşumu, mesleki hayat-toplumsal ilişkiler ve kişisel tüm kararların derinlikli gözden geçirilmesini sağlar. Bugün yapacağınız işlerde başarılı olmak isteğiniz yüksektir. Rakiplerinizi geçmek istersiniz. Sorumluluk almaktan çekinmeyin. Çünkü bu sizi başkalarının gözünde yüceltir. Saat 10:52 Venüs-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,ve ilişki konularında sizi şu sıralarda zorlayan şartların yorgunu olduğunu görüyoruz. Evet bir şeyler istediğiniz gibi yürümüyor. Ancak bütün bunlar kendinizle yüzleşmeniz ve artık geçmişi geride bırakıp yeniye yer açmanız uyarılardır. Böyle görmeniz halinde bir çok zorluğun üstesinden kolayca geldiğinizi fark edeceksiniz. Saat 11:54 Ay-Güneş görünümü, sırlarınızı kimsenin bilmesinden hoşlanmadığınızı gösteriyor. Hatta bazen bir maskenin ardına bile saklanmanız mümkün. Fakat bu hoşunuza gidebilir. Çünkü sizi güçlü görmelerini sağladığını biliyorsunuz. Gönülden sevgilerimle,

14 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Ortaklaşa işler yapma konusunda bugün verimli bir gün. Merkür iletişim becerini ortaya çıkartırken, yazı, proje, okuma yapmak gibi konularda enerjini yükseltecektir. Teknolojiye hâkim olacağın gibi iletişim odaklı yurtdışı bağlantılı konularda yapıcı etkiler söz konusu. Sanatla ilgilenen bir Kova burcuysan, yurtdışında gerçekleşecek bir organizasyona dâhil olabilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşinle birlikte, maddi birikimlerinizi artırmak adına, harcamalarınızı azaltma kararı alabilirsin. Çocukların arasında yaşanan anlaşmazlık seni kaygılandırsa da, sorunun zamanla çözüme kavuşacağına inanacaksın.

14 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle ya da yaşadığınız yerle ilgili bazı krizli ve istenmeyen sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Geçmiş yaralarınızı farklı düşünce kalıpları ile şifalandırıp yeni tecrübelerle yola koyulmak isteyeceksiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde aileniz veya evinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalmış konular ortaya çıkabilir. Beklenmedik haberler kriz yaşamanıza sebep olabilir. Miras konularında beklenmedik gelişmelerin olması mümkün. Sorumlu olduğunuz konuların üzerinde daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Gergin ortamlardan kaçının.

14 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLİŞKİNİZİ bir adım öteye götürme planı içindesiniz. Yalnız olan Kovalar ise aşkı bulabilir. Bugün etrafınıza dikkatle bakın derim. İkili ilişkiler konusunda şanslı olduğunuz bir gün.

14 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha yumuşak ve sakin olabilirsiniz. Ancak, hızla meydana gelen gelişmelere ayak uydurmanız zor olabilir. Fazla sorumluluk almaktan kaçının. Ayrıca, sizi öfkelendiren konuları fazla büyütmemeye özen gösterin.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati ev hayatınızda duygusal krizler yaşamanıza neden olur. Aile fertlerinin birbirleriyle anlaşamamaları sizi boşuna üzmesin. Herkes kendi tercih ettiği yaşamı sürdürmek zorundadır. Siz zorla yaşam döngüsünü değiştirme gücüne sahip değilsiniz. Dolayısıyla özgürleşme temasına bağlı kalarak hayatın tadını çıkartın. aile

14 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

14 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 06" R
Ay
Oğlak
16° 20' 55"
Merkür
Koç
16° 39' 41"
Venüs
Boğa
00° 11' 14"
Mars
Balık
29° 13' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 12"
Satürn
Balık
16° 31' 02"
Uranüs
Boğa
22° 18' 34"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 18"
Lilith
Başak
23° 15' 53"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>