Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin bu kadar uzayabileceğini siz de ummuyordunuz, o da. İkili ilişkide aradıklarınızı yeterince bulmuş görünüyorsunuz.. İlişkinize sizin kadar özen gösteren ortak sırdaşlarınız var. Şanslısınız.

Size karşı ikili bir ittifak var. Bir yere vardıramayacaklar gibi görünüyor ama sizi oldukça tedirgin ediyor. Bunun dışında sizi çok mutlu edecek bir gelişme için sadece şansa ihtiyacınız var.

Elde avuçta bir şeyler olmalıydı diye hayıflanıyorsunuz. Ama sizin durumunuzda biliyorsunuz ki kolay değil bu. Geçen ay elinize geldiği gbi giden toplu parayı da kenara koyma durumunuz yoktu. Bugünlerde sıkıntılısınız.

Ufak tefek şikayetleriniz var. Hepsini bir araya topladığınızda ciddi bir sağlık sorununuz var sanıyorsunuz. Bu sağlıklıyken hasta gibi dolanmanıza neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeylerin gözünüzden kaçması, kulağınıza gelmemesi sizi geriyor. Ne kadar ilgiliyim, diye kendinize hiç sormuyorsunuz. Uzakça bir yerden beklediğiniz bir haber var. Bugün, yarın alacaksınız. Sizin için son derece önemli bir konuda kendinize yandaş gördüğünüz kimselerden istediğiniz desteği alamıyorsunuz. Başka fikirdeymişler gibi davranmaları sizi şaşırtıyor.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:05 Ay-Pluto olumlu görünümünü sizi derinlikli düşünmeye sevk ediyor. Tutkulu bir aşka özlem duyuyoruz. Hayatımızı olumlu yönde değiştirecek bir aşkın gücüne ihtiyacımız var. Saat 18:13-18:21 kısa süreli Ay-Boşluk etkisinin ardından Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Etrafımızdaki dünyayı adil bir bakış açısıyla değerlendirmekten yanayız. Uyum, denge, huzur ve güzelliklerle çevrili bir yaşam arzuluyoruz. Farklı fikirlere karşı tahammülüyüz fakat değerlerimize saygı duyulmasını istiyoruz. Saat 22:34 Ay-Satürn görünümü, duygularımızı anlayabilecek insanlarla konuşmayı tercih ediyoruz. Sorumluluklar bizi yoruyor. Gönlümüzce zamanı arzumuz yoğun. Ancak bu pek kolay olmayacağa benziyor. Hafta boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı yönünü ortaya çıkaran ortamlar bugün seni tam anlamıyla besliyor. Hayallerini gerçekleştirmene ramak kalmışken yönünü değiştiren bir Kova burcuysan pişman olmaman gerektiğini anlayacaksın. Bugün kendini geliştirmek istediğin her konuya olumlu yaklaşacaksın. Yeni teklifler vegörüşmeleri açısından oldukça yapıcı etkiler altındasın. Gün içerisinde tanışacağın kişilerle, yeniden görüşmek için sözleşebilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmadan önce, hayatında biri olup olmadığından emin olmalısın. Akşam gelecek davetleri reddedip, evde dinlenmek isteyebilirsin.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili konularda kalp kırıklıkları yaşayabilir ve onların sizin hakkınızda söyledikleri sözler konusunda mesafeli davranmak isteyebilirsiniz. Gerçek dostlarınızı bilmeniz gereken önemli bir süreçten geçiyor alabilirsiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yapmış olduğunuz işlerinizde detaylar size boğucu gelebilir. Mevcut sorunları yeteneklerinizi kullanarak alternatif yollarla çözebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde eleştirel yanınız ön planda olabilir. Bu durum kişiler arasında hoş olmayan tartışmalara yol açması olası.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

RAHAT tavırlarınız karşınızdakilenin isyanıyla buluşabilir. Nasıl olsa yetiştiririm diye ağırdan aldığınız işler beklenmedik yönlere kayabilir. Zaman konusunda temkinli olun.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

10 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha yumuşak ve sakin olabilirsiniz. Ancak, hızla meydana gelen gelişmelere ayak uydurmanız zor olabilir. Fazla sorumluluk almaktan kaçının. Ayrıca, sizi öfkelendiren konuları fazla büyütmemeye özen gösterin.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. İsteklerinizi ortaya koymadan önce durumu dikkatle araştırın. Farklı beklentiler içinde bulunabilirsiniz. Ancak, geriliminizi çevrenize yansıtmamaya özen göstereceksiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınız evinize gelebilir.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 56" R
Ay
Oğlak
13° 05' 27"
Merkür
Koç
16° 35' 03"
Venüs
Koç
29° 53' 16"
Mars
Balık
29° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 48"
Satürn
Balık
16° 29' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 44"
Neptün
Balık
28° 52' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 28"
Lilith
Başak
23° 14' 15"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>