Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ilişkinizde biraz daha coşkulu olmanızı bekliyor. Siz de bu beklentiden duyduğunuz şaşkınlığın içindesiniz. İki akşamda bir beraberliğinizi masaya yatırmaktan ilişkiniz adına kaygı duyuyorsunuz. Bu akşam ikiniz de daha sağduyulu olmaya gayret göstereceksiniz.

Yakın geçmişteyaşamınızdaki bir başarısızlığınız, piyasanızı azalttı. Birçok öneriniz soğuk karşılanıyor. Hatalardan, başarısızlıklardan bir güven kaybına uğramadan çıkabilmeyi iyi beceriyorsunuz.

Bazı durumlarda parayı sokağa atıyor, bazı durumlarda da ona tapıyorsunuz. Bugünlerde parayla ilgili bir sorununuz yok. Harcamalarınızdaki savurganlığı biraz azaltmak zorunda kalacaksınız.

Bir sır saklıyorsunuz. Bunun soylu bir davranış olduğunu düşünüyorsunuz, ama böylece bir suça ortak olduğunuzu göremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde sizi üzüp kafanızı meşgul eden bir şeyler var. Kafanızdaki bu sorun başka birinin devreye girmesiyle daha da derinleşecek. İnsanlara yetersiz, basiretsiz damgasını kolay yakıştırıyor, bu yüzden ilişkilerinizde sorunlar yaşıyorsunuz. Bugünlerde ki bir gelişme sosyal yaşamınızda biraz daha dikkatli davranmanıza neden olacak.

11 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 11 Eylül saat:03:56-16 Kasım saat:01:21 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Tabii ki aktif bir dönem ve sizler için sosyal hayatın canlanması anlamına geliyor. Ayrıcahayatınızla ilgili konulardaki girişimlerin, yeniliklerin, değişim arzusunun da ön planda olduğu bir zaman. Özgür ve sıra dışı projeler, ekip çalışmaları dönemin etkileri arasında yer alıyor. Bireysel hareket etmek, kendini öne sürmek isteyenler olsa da, bu süreçte başkalarıyla etkileşim içinde olmak en doğrusudur. İnsanlara ulaşmanın yollarından biri de internettir. Bu yolla çalışmalarınızı paylaşabilirsiniz. Saat 15:10 Güneş-Jüpiter görünümü, maddi-manevi açıdan sizi güçlendirici çalışmaların göstergesidir. Şanslı bir etki olup, arzu ettiğiniz hedefe ulaşmada yardımcıdır. Uzun zamandır sizi zorlayan birbaşarılı şekilde sonuçlanır. Beklediğiniz bir haber gelir. Yeni bir proje için maddi kaynak bulursunuz. Saat 18:31 Güneş-Pluto görünümü, gerekgerek toplumsal ve gerekse özel hayatımızda muhatap olduğumuz insanlardan destek görme yönünde bir hayli zorlanırız. Bu zorlanma cinsel hayatımızı, psikolojik durumumuzu bir hayli rahatsız ediyor. İşte bugünkü görünüm bir yüzleşmenin işaretçisidir. Canımızı sıkan bu konular üzerinde düşünmemizi, bazı kişi ve durumların asıl yüzlerini görmemizi, farkına varmamızı sağlayıcıdır. Buna göre tedbir alabiliriz. Şu yanlıştı, bu doğruydu, o gereksizdi diyerek bazı kişi ve durumlardan kendimizi kurtarmaya çalışabiliriz. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

11 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının hakimi olmak isteyeceğin bir gün. Özel yaşamındaki değişiklikler, ciddi kararlar almana neden olabilir.

11 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konularda ani sorunlar yaşamanız olası. Geçmişte yapılması gereken konuşulmaların ve atılması gereken adımların gecikmesinden ötürü birtakım sorunlar yaşanabilir.

11 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriyle ilgili konularda engelleri açmak için çaba sarf edebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinize yön vermek size iyi gelecektir. Yeni fikirler yaratabileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hayat felsefeleriniz hakkında konuşabilirsiniz. Konforunuzu ön planda tutacaksınız.

11 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

11 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

11 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha yumuşak ve sakin olabilirsiniz. Ancak, hızla meydana gelen gelişmelere ayak uydurmanız zor olabilir. Fazla sorumluluk almaktan kaçının. Ayrıca, sizi öfkelendiren konuları fazla büyütmemeye özen gösterin.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar burcunuza yerleşen Mars, sizi bir anda kalabalık grupların ateşli lideri haline getirebilir. İkili ilişkilerinizde gerginlik yaşayabilir, her konuda kendinizi haklı görebilirsiniz. Narsist davranışlardan kaçınmalısınız. Hümanist yaklaşımla size ihtiyacı olanların duasını kazanırsınız. Bu dönemde MR, röntgen gibi tekniklerle beden sağlığınızı mercek altına almak doğru olacaktır.

11 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz . Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin.

11 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 50" R
Ay
Oğlak
15° 08' 12"
Merkür
Koç
16° 37' 56"
Venüs
Boğa
00° 04' 34"
Mars
Balık
29° 08' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 30' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 59"
Lilith
Başak
23° 15' 16"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>