Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı davranışlarınızı onu kıskandırmak için yaptığınızı düşünüyor. Oysa durum hiç de böyle değil. Bunu ona anlatmak zorundasınız. Siz düpedüz yeni birine yakınlaşıyorsunuz.

İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz. Son günlerde size sırtını dönen şansınız gittikçe yüzünüze gülüyor. Hafta içinde önünüze yığılan işlerle adeta atağa kalkacaksınız.

Para darlığınızın arttığı bir dönemdesiniz. Beklediğiniz bir paranın gelmemesi sizi kötü durumda bıraktı. Yakınlarınızla aranızdaki dayanışma, böyle durumlarda sizi düzlüğe çıkartıyor.

Birkaç arkadaş arasındaki ciddi, köklü nedenleri olan bir tartışmayı tarafsızlıkla izlerken, farkında olmadan taraf oluyorsunuz. Bunu hiç istemediğiniz için bu konuda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bir arkadaşınızın davetinde güzel vakit geçirecek, yeni insanlar tanıyacaksınız. Bazı umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat gelişmeyi çabuklaştırmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekiyor. Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz tatili, hafta içi bir günlük kaçamakla telafi edeceksiniz.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:15-14:07 arasında etkili Ay-Boşluk süresi planlarınızı uygulamada zorluklar yaşanabileceğini gösterse de, sakin olmanız halinde bu zorlukları güce dönüştürmeniz mümkündür. Saat 14:07 itibariyle etkili Ay-Oğlak burcu geçişinde kendinizi garanti altına almak istersiniz. Önceliklerinizi belirleyiniz. Olumsuz düşünmeyiniz. Saat 14:53 Ay-Chiron görünüm etkisinde karamsar düşünmeyiniz. İşlerinizi ciddi şekilde yapınız ve cesaretle ilerleyiniz. Saat 17:56 Ay-Uranüs görünümü,hayatı ve ailevi konularda düşünmenizi, planlarınızı gözden geçirmenizi sağlıyor. Saat 19:24 Ay-Satürn kavuşum etkisinde sıcakkanlı olmayız. Bunun nedeni, unutmak istediğiniz, sizi zorlayan ve içinde bir türlü çıkamadığınız sorunlardır. Mutlu, başarılı, şanslı bir hafta geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Gün içinde etkinlikler, organizasyonlar ve bütçe çalışmaları yoğunlukta olacak. Özel yaşamındaki ilişkilerle,hayatın arasında denge kurmakta zorlanabilirsin. Yeni girişimler moralini yüksek tutmanı sağlayacak. İş arayışında olan bir Kova burcuysan, geçmişte yaptığın başvuruyla ilgili geri dönüş alabilirsin. Özelini kimseyle paylaşmak istemeyişin, gizemli bir hava yaratabilir. Eğer bekâr bir Kova burcuysan bugün karşılaşacağın kişi seni oldukça etkileyebilir. Katılacağın davette tanışacağın kişilere ısınamayabilirsin. Israrcı davranan insanlarla aranda gerginlik yaşanabilir. Modunu düşüren kişilerden yavaşça uzaklaşmak isteyebilirsin.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile yaşamında bazı dengeler yeniden değişebilir ve geçmişteki sorunlar gündeme gelebilir. Size önerilen sorumluluklarla ilgili düşünceleriniz ise pek olumlu olmayabilir.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Beklentide olduğunuz konular hakkında atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gelecek planlarınızı yaparken finansal durumunuzu da göz önünde bulunduracaksınız. Çeşitli yatırım yolları arayabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle rahatça işlerinizi toparlayabileceksiniz.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren güzel işlerde bulunmaktan haz duyuyorsunuz. Özel işlerinizi aksatmamalısınız. Sağlığınızla yakından ilgilenin. Artan iştah şişmanlık sorunu yaratabilir.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

17 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zeki ve özgün Kovalar bugün duygularınıza kulak verin. Kendizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Baş ve kulak ağrıları ve uğultular olabilir. Bugün işler istediğiniz gibi gitmeyebilir ancak sizin özgün yaşam akışınız düzene girecektir.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikilemlerle dolu bir gün sizi bekler. Bir yandan çocuğunuzun ihtiyaçlarını çözmeye çalışırken diğer yandan sosyal aktivitelerden alacağınız davetlerin hangisine katılacağınıza karar veremeyebilirsiniz. Sizi en çok eğlendirene gitmeyi deneyin. Zaten bol sohbetli yüzeysel konular kafanızdaki sorunların dağılmasına yardım eder. Bugün derin konulara dalmak için pek uygun değil.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

17 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 32" R
Ay
Balık
04° 50' 38"
Merkür
Koç
18° 14' 51"
Venüs
Boğa
04° 29' 27"
Mars
Koç
01° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 10"
Satürn
Balık
16° 49' 15"
Uranüs
Boğa
22° 30' 34"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 04"
Lilith
Başak
23° 39' 07"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>