Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı değişikliklerin farkına varacaksınız ve bunlardan memnun kalacaksınız. Sevgilinizle güzel bir gün geçireceksiniz ve size küçük bir sürprizi olabilir.

İş yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. Bu yenilikler sayesinde işyerinizdeki veriminizde artacaktır ve patronunuzdan övgüler alabilirsiniz.

Parasal konularda çıkacak sorunlara objektif yaklaşmayı bilmeniz bu sorunları daha kolay aşmanızı sağlayacaktır. Bugün isteklerinize ulaşmanız için çalışmanız gerekiyor.

Düşüncelerinizi kendinize saklamaya çalışın ve herkesle paylaşmaktan kaçının. Özel hayatınızı herkesle paylaşmamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıntılarınızdan bir an evvel kurtulmak istiyorsunuz. Fakat bunun için kendinizde yeterli gücü bulamıyorsunuz. Gün içinde bazı kimselerle konuşmak isteyebilirsiniz. Enerjiniz gün boyunca yüksek olabilir. Sportif faaliyetlerle meşgul olmanız için uygun bir gün olacaktır. Bugün öğle saatlerinde alacağınız bir haber sizi etkileyecektir.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 10:48 Akrep burcunda oluşacak ilkdördün, bugüne dek yaşananların ve mevcut durumun sorgulanma halidir. Bu durumda gayet soğukkanlı olmak durumundayız. Yani bugün ne olursa olsun, sakın ümidinizi kaybetmeyiniz, gerilime düşmeyiniz, kendinizi toplum dışına itilmiş gibi hissetmeyiniz. Bunu sağlamanın yolu ise, ruhsal açıdan inancınızı güçlü tutmaktan geçiyor. Bu inanç bireyliğinizin farkına varmanızda, toplum içindeki yerinizi belirlemenizde, hangi konularda gerçekten yetenekli olduğunuzu anlamanızda ve her şeyden önemlisi yeni bir değişim için kendinizi güçlü bir şekilde hazırlamanızda, eksiklerinizi tamamlamanızda size yardımcıdır. Onun için, akşamı olabildiğince sakin geçirmeye bakalım. Saat 18:06-19:44 arasında kısa süreli Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süreçte olumsuz durumların üzerine bir sünger çekerek ilerleyiniz. Güzellikler düşünelim dostlarım ve hayattan umudumuzu hiçbir zaman kesmeyelim. Saat 18:35 Merkür-Venüs görünümü, ilişki sorunları ortadan kaldırıcı ve keyifli paylaşımları destekleyicidir. Bekar Kovalar yeni birisiyle tanışırlar. Dostlarla bir araya gelebiliriz. Güzel bir zaman geçirebiliriz. Konuşmak, paylaşmak, sevdiklerimizi memnun etmek isteğimiz yükselir. Saat 19:44 itibariyle Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Hedefimizi, isteklerimizi gözden geçirebiliriz. Bizi huzurlu kılan maddi-manevi değerlerimiz hakkında düşünebiliriz. Yaşadığımız toplumun, dünyanın sorunlarına çare bulunmadıkça, kendi dünyamızda huzurlu yaşamanın pek bir anlamı olmadığını fark edebiliriz. Hayat herkes için güzel olsa ve insanlar barış içinde yaşasa diye aklımızdan geçirebiliriz. Gün boyunca sevdiklerimizle güzel paylaşımlarda bulunmamız dileğimle,

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bazı lüks harcamalarında abartıya kaçabilirsin. İhtiyaç alışverişine odaklanmanda ve en azından daha ölçülü hareket etmende fayda var. Gönül kırgınlıklarını bir kenara bırakmak istediğin bugünde, kalbinin kapılarını tekrar açabilirsin. Evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle alışverişe çıkabilir, baş başa sakin bir akşam yemeği yiyebilirsin. Bugün aynı zamanda bazı aile bireylerini hayata karşı, önyargılı olmamaları konusunda uyarabilirsin. Değişime açık yanın seni farklı çevrelere sokuyor. Bu durum kendinde fark edemediğin özellikleri keşfetmeni sağlarken; beğenmediğin bazı alışkanlıkların konusunda kendine çeki düzen verebilirsin.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geçmişten getirmiş olduğunuz bazı duygusal yaralarla ilgili kendinizi rahatlatacak konuşmalar yapabilirsiniz. Her şeyden önce sizi yargılamadan dinleyen dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjik ve mücadeleci olabileceğiniz bir gününüzdesiniz. Çok şey başarabilir ve başkalarının da dikkatini çekebilirsiniz.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKIN çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde. Rutin işlerinize hız kazandırmak istiyorsunuz.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yazışmalar ve anlaşmalara yönelik farklı çalışmalar içine girebilirsiniz. Ancak, kararlarınızı etkileyecek yeni gelişmeler olabilir. Sevdiğinizin ve arkadaşlarınızın sizi anlamadığını düşünebilirsiniz.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün onay almak istediğiniz işlerinizde ve konularda desteklendiğinizi göreceksiniz. Geleceğinize yönelik işlerinizde uzun vadeli adımlar atabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda şansınız yüksek.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

25 Temmuz'dan beri geri hareket eden Aslan burcundaki Merkür bugün durağan konuma geçiyor.Üç haftadan beri ikna olmayan partneriniz artık size karşı daha sağduyulu bir yaklaşım içine girer. İletişimde uzlaşmayı yakalayıp siz de sinirli yapınızdan kurtulmalısınız. Sosyal sorumluluk projeleri için aktif bir süreç.

18 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

18 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 22" R
Ay
Oğlak
13° 38' 53"
Merkür
Koç
16° 35' 50"
Venüs
Koç
29° 56' 21"
Mars
Balık
29° 03' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 23"
Satürn
Balık
16° 29' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 53"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 37"
Lilith
Başak
23° 14' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>