Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Saman alevi gibi söner gider sanmıştınız. İlişkinin buralara geleceğini hiç tahmin etmemiştiniz. Yeni duygularınıza teslim olmaktan başka çareniz yok. Bu sizin kaderiniz, bunu yaşayacaksınız.

İş yaşantınızda şanslılardansınız. Fırsatın biri giderken biri geliyor. Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandıracak, önünüzü yeniden görmenizi sağlayacak.

Önümüzdeki günlerde masrafa gireceksiniz gibi görünüyor. Ama bu kaçabileceğiniz türden bir masrafa benzemiyor. Aile içindeki parasal dayanışmanız büyük para sorunları yaşamanızı engelliyor.

Bu akşam sevdiğiniz bir arkadaşınızla baş başa yemeğe çıkmayı düşünüyordunuz. Küçük bir gurup halinde konuklarınız olabilir. Muhtemelen kalabalık bir akşam geçireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünleri size aratabilecek bir hatanın ilk adımını atmak üzeresiniz. Bu konuda dikkatli olmanız gerekiyor. Bu yanlıştan sadece kendi sağduyunuzla kurtulabileceksiniz. Sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenleri görmeniz gerekiyor. Yakında içinizde biriken bir özlemi boşaltacaksınız. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir.

18 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:02 Ay-Venüs görünümü, kafamıza takılan bazı meseleleri çözümlemek isteğimizi gösteriyor. Çünkü bunları halletmezsek, rahatlamamız mümkün olmaz. Saat 19:54 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bu saatlerde ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz.

18 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaştığın kişiler ya da bulunduğun ortam bugün sana birçok konuda öğretici olacak. Özellikle bir süredir kendini geliştirmek istediğin bir alanda çalışma fırsatı bulabilirsin. Yakın bir dostunun ilişkisinin bittiğini duyabilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayabilirsin. Artık boşa kürek çekmek istemiyorsun. Gerek yakın arkadaşların gerekse ailen olsun, bir araya geldiğin kişilerle faydalı konular konuşmak isteyeceksin. Evli bir Kova burcuysan, aile içerisinde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Sakin tavrın diğerlerinin de yatışmasını sağlayacak. Tarzında yapacağın değişikler, kimsenin gözünden kaçmayacak. Her şeyden öte kendini oldukça havalı ve karizmatik bulabilirsin.

18 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizden yükselen isteklerin yaratacağı gerilim yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Aslında isteklerinizi gerçekleştirebilmeniz mümkün. Sadece daha makul ve olabilecek istekler içinde bulunun ve kendinizi fazla zorlamayın.

18 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Finansal olarak beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Bütçenizi aşan harcamalara karşı alternatif planlar yapmak gerekebilir. Benmerkezci tavırlardan uzak durmalısınız.

18 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınız sayesinde kendinizi rahat ifade edeceksiniz. Sevdiklerinizle güzel bir gün sizi bekliyo

18 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlemeyi sürdürürken olayları bir adım geriden izlemek, akışta kalmak isteyebilirsiniz. Spiritüel ve mistik konulara ilginiz artabilir. İhmal, dalgınlık ve unutkanlığa daha çok dikkat etmelisiniz.

18 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaşif Kovalar, proje üretmek için uygun zaman. Sonlanmış işler veya ilişkilerin yükü sebepsiz baskı yaratabilir. Bilinçaltınız çok aktif, verimli işlere yönlenmekte fayda var. Uyku sorunu olabilir.

18 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle ilişkinizin geleceği hakkında önemli kararlar alsanız da kafanızdaki bazı sorulara cevap bulamayabilirsiniz.Sanki aranızdaki sis perdesini ortadan kaldırmak mümkün olmaz. Elinizden gelen en iyisini yaparak gerisini akışa bırakın. Zaman her şeyin ilacıdır. Bugün meditasyon yapıp kalbinizi evrenin sevgisine açın.

18 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

18 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 32" R
Ay
Balık
00° 10' 59"
Merkür
Koç
18° 03' 48"
Venüs
Boğa
04° 05' 20"
Mars
Koç
01° 39' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 35"
Satürn
Balık
16° 47' 35"
Uranüs
Boğa
22° 29' 27"
Neptün
Balık
28° 58' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 58"
Lilith
Başak
23° 36' 57"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>