Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa içine girebilirsiniz. Duygusal bazı gerilimler olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz.

İş yaşamınızda araştırmacı yönünüz ile çok seviliyorsunuz. Ancak birden fazla işle ilgilenmeniz ve konsantrasyon sorunu yaşamanı kafanızın dağılmasına neden olabilir. Bugün yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bugün çeşitli anlaşmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve size büyük paralar getirebilecek bazı çalışmalar içine girebilirsiniz. İleriye dönük bazı projelere el atabilirsiniz.

Bugün evinize gelecek misafirlere karşı takınacağınız tavır size kıymetli dostlar kazandıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aslında siz sakin ve olaylara mantıksal açıdan yaklaşan birisiniz. Fakat bugün acele kararlar almaya ve hareket etmeye meyilli olacaksınız. Duygusal yönden her şeye ani tepkiler vermeniz yüzünden ev halkını üzeceksiniz. Bu olumsuz tavırlarınız yakınlarınızla aranızda istenmeyen durumlar yaratacak. Akşam saatlerini arkadaşlarınızla birlikte geçirebilirsiniz.

2 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar,  saat 01:36 Ay-Balık burcu seyriyle Pazar gününe uyanıyoruz. Bu enerjinin içinde fedakarlık, özveri ve güçlü bir sevgi isteği saklı.  Ayrıca aşkın kendi içindeki tüm pürüzlerine gözlerimizi kapatmamız anlamına da geliyor. Sorunlarla boğuşmaktan yorulan birey  problemlerin kendiliğinden çözülmesini istiyor, insanlardan anlayış ve iyi niyet bekliyor.   Ay-Balık etkisi altında eğer yalnızsak,  o hayalini kurduğumuz insanın bir an önce çıkıp gelmesini  isteriz. Aşkı değerlendirme biçimimiz, aşka bakış açımız farklı bir pencereden güne uyanıyor gibiyiz. Saat 16:28 Ay-Neptün kavuşumu, çevrenizle olan irtibatımız ılımlı hale geliyor. Manevi zenginliğimiz yükseliyor. Saat 17:50 Merkür-Uranüs görünümü, ikili ilişkilerde baskın kimlikte olan partner veya durumları kendi bakış açısına göre değerlendiren insanlara karşı tetikte olmak gerekir. Dinliyormuş gibi yaparak onların  egosunu şişirmek yerine,  karşı çıktığınız hususları söylemekte  yarar var. İlişkide en önemli husus  görüş alışverişinde bulunmak ve kafaca anlaşmak olmalıdır. Saat 23:40 Ay-Pluto olumlu görünümü, maddi konular üzerinde etkili. Bütçemizi, alışkanlıklarımızı, derinliklerimizdeki her duyguyu gözden geçirmenizde bize yardımcı oluyor.  Ayrıca gizli sırlarımızı, hayallerimizi, fantezilerimizi, dünyayı ele alış biçimimizi ılımlı hale getiriyor. Huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

2 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu dolu bir gün sizi bekliyor. Karşılaştığınız olaylar karşısında alıngan bir tablo ile yaklaşabilirsiniz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bu günde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Üslerinizin size sunduğu güvenlik duygusunu, büyük bir sorumluk içinde üstleneceksiniz. Aklınıza gelen ilginç düşünceler için fazla beklemeyin.

2 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın akışında yer alan beklenmedik, ani gelişmeleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz. Ancak, bu sefer, en başta sürpriz gibi görünen gelişmeler veya planlarda yapılması gereken değişiklikler sizin açınızdan yararlı sonuçlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yaratıcı düşünceler, yenilikçi yaklaşımlar, iyimserlik, entellektüel aktiviteler gün boyu ön planda. Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir. İnançlar, ideolojiler ve prensipler konusunda inatçı veya ısrarcı davranmak fikir çatışmaları anlamına gelebilir. Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda gereksiz cömert ve dağınık olmaktan sakının. Ancak yeteneklerinizi daha iyi kullanmak da elinizde.

2 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİLMEDİĞİNİZ konularda konuşurken hata yapmayın. Çevrenizdeki olumsuz olaylara da yorum getirmek sorun çıkarabilir.

2 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde ve toplumsal işlerinizde yolunda gitmeyen olayları incelediniz, artık bunlardan çıkardığınız sonuç- larla ilerlemeye başlıyorsunuz. Bugün itibarıyla bu sonuçlar sizi güzel ve etkili bir şekilde parlatabilir.

2 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akıl-duygu arasında ki gelgitler yüzünden gerilimler yaşayabileceğinizi, alacağınız mühim kararlarda duygularınızı bir kanara bırakmanız gerektiğini vurgulamakta. Sevdiklerinize karşı oldukça cömert olabilir, hediyeler alabilirsiniz. Sevginizi gösterirken hırpani davranmamaya, sizin için çok doğru olan bir şeyin başkasına hiç yaramama ihtimali de olabileceğini unutmayın

2 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

2 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 29" R
Ay
Oğlak
04° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 50"
Venüs
Koç
29° 04' 30"
Mars
Balık
28° 31' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 35"
Satürn
Balık
16° 26' 11"
Uranüs
Boğa
22° 15' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 13"
Lilith
Başak
23° 09' 52"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>