Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa içine girebilirsiniz. Duygusal bazı gerilimler olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz.

İş yaşamınızda araştırmacı yönünüz ile çok seviliyorsunuz. Ancak birden fazla işle ilgilenmeniz ve konsantrasyon sorunu yaşamanı kafanızın dağılmasına neden olabilir. Bugün yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bugün çeşitli anlaşmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve size büyük paralar getirebilecek bazı çalışmalar içine girebilirsiniz. İleriye dönük bazı projelere el atabilirsiniz.

Bugün evinize gelecek misafirlere karşı takınacağınız tavır size kıymetli dostlar kazandıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aslında siz sakin ve olaylara mantıksal açıdan yaklaşan birisiniz. Fakat bugün acele kararlar almaya ve hareket etmeye meyilli olacaksınız. Duygusal yönden her şeye ani tepkiler vermeniz yüzünden ev halkını üzeceksiniz. Bu olumsuz tavırlarınız yakınlarınızla aranızda istenmeyen durumlar yaratacak. Akşam saatlerini arkadaşlarınızla birlikte geçirebilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 00:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, açık ve net bir şekilde fikrimizi söylemenin işaretçisidir. Hangi konuda olursa olsun kişisel gelişimimize katkıda bulunmayan kişi ve durumlardan uzak dururuz. Bu görünüm etkisinde ilişkimiz hakkında ilerisi adına doğru bir karar verebiliriz. Saat 05:39 Mars-Uranüs görünümü, geçen Mayıs ayında ilk kez gerçekleşmişti. Bugün ikincisi, ardından Eylül ayında üçüncüsü oluşacak. Kişisel kararların bir hayli hızlı alınması mümkün. Özellikle ailenizi, evinizi, yerleşim yerinizi ilgilendiren konularda bunu görebiliriz. Baskıya gelemeyiz. Bizi rahatsız eden konular varsa, bunları mutlaka halledip huzur bulmak isteriz. Ancak zaman faktörünü göz ardı etmeyelim. Belki bugünlerde veya Ağustos, Eylül gibi sizi rahatsız eden meseleleri halletmiş olacaksınız. Onun için aceleye getirmeyiniz. Evin içinde tamirat, bakım, onarımla uğraşabilirsiniz. Bir yere taşınmayı düşünüyorsanız, fiyatları araştırınız. Kiraya verecekseniz, satacaksanız, mutlaka iyi analiz ediniz. Hemen oldu bittiye getirmeyiniz. Gecikmeler veya terslikler yaşanabilir. Bunları düzeltmek zaman alabilir. Sinirlenmeyiniz. İşlerinizi iyi takip ediniz. Saat 09:03 Ay-Güneş görünümü, akşam saatlerini bir hayli aktif edicidir. Dostluklar, arkadaşlıklar güçlenir. Karşı cins üzerinde etkiniz ve diğerlerine göre farkınız apaçık bellidir. Birlikte bir şeyler yapmaktan zevk alırsınız. Hayatın tadını çıkarmaktan yanasınız.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruh halini dengelemekte zorlanabileceğin bir gündesin. İçgüdülerine göre hareket etmek hata yapmana yol açabilir. Bugün senin için itiraf günü. Son günlerde içinde biriktirdiğin ne varsa tek tek her birini ortaya dökeceksin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, geçmişte bıraktığın kişiyle karşılaşman, duygularını tersine çevirebilir. Evliysen eş ailesi ile zaman geçirebilirsin. Bugün aynı zamanda sosyal olmak için de elinden geleni yapacaksın. Akşamüzeri arkadaşlarınla, tiyatroya ya da sergi açılışına katılabilirsin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Kova burcuysan, onlarla uzun saatler telefon görüşmesi yaparak özlemini biraz olsun giderebilirsin.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik rutin planlarınızı ve yapmanız gereken iletişimsel organizasyonları yaparak hayatınızda bazı eksik kalan konuları birbirine bağlamakta zorluk çekmeyeceğiniz ve partnerinizin hayatında önemli bir karar alma konusunda ona destek olacağınız gözüküyor.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uzun zamandır düşündüğünüz, hayalini kurduğunuz işler için harekete geçebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapak için keyifli bir gün olabilir. Kişisel isteklerinizin ön planda olacağı bir zaman içerisindesiniz. Bazı konulardaki benci yaklaşımlarınız sosyal çevreniz tarafından tepki görmenize sebep olabilir. Esnek olmanızda fayda var.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstemeden bulunacağınız ortam size keyif verecek. Hiçbir şeye önyargılı yaklaşmayın. Ailenizin sizden istediklerini göz ardı etmemelisiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için aşk ve ikili ilişkiler konusunda son derece şanslı olduğunuz bir gün. İnsanlara kararlı adımlarla yaklaşabilir, bunun faydasını size geri dönüşlerinde aynı kararlı tavırla yaklaştıklarına görebilirsiniz. Dostlar, partner ve ortakların desteğini alabilir, sevdiğiniz insanlarla muazzam mutluluk verici bir gün yaşayabilirsiniz. Bekar olanlar için flört teklifleri söz konusu olabilir.

2 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aile hayatınızdaki değişimler, beklenmedik olaylar hızlı ve riskli kararları karşınıza getirebilir. Kısıtlamalara gelemeyebilirsiniz. Yine eşinizin kariyerindeki önemli değişimlere ters tepkiler vermeye meyilli olacaksınız. Aile hayatınızda kazalara dikkat edin.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arsındaki zorlu etkileşim aile hayatınızdaki düzende kopukluklara neden olabilir. Yeni, orijinal fikirlerle zihninizi besleyebilirsiniz.Paraşütle atlamak, ekstrem sporlara ilgi duymak sizi bile şaşırtabilir. Teknolojik konularda yeni gelişmeleri takip etmek faydanıza olacaktır. Dolaşım sisteminize özen göstermelisiniz. Varisler sıkıntı yaratabilir.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 16' 50" R
Ay
Boğa
06° 41' 42" R
Merkür
Koç
21° 15' 05"
Venüs
Boğa
09° 42' 30"
Mars
Koç
05° 09' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 49"
Satürn
Balık
17° 10' 15"
Uranüs
Boğa
22° 45' 14"
Neptün
Balık
29° 06' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 02"
Lilith
Başak
24° 07' 18"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 07/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>