Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde nostaljik duygusallıklarınız ve bu duygusallıkların talep edeceği görüşme istekleriniz olabilir. Aşk hayatınızın dengelerine bu sıralar dikkat etmeniz gerekiyor.

Uygulamaya koyduğunuz düzenlemeler, bugünlerde arzuladığınız doğrultuda gitmeyebilir. Birtakım fikir değişiklikleri, kafanızdaki temel konularda sapmalara yol açmayacak.

Önsezilerine önem verdiğiniz bazı kişiler, bugünlerde sizin için tehlikeli olabilir. Para konularındaki girişimlerin önsezilerden daha fazlasını gerektirdiğini göz önüne almanız gerekiyor.

İş, duygusallık ve sosyallik arası etkilenişimler, yaşamınızda belli bir dağınıklığı gösteriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize yeni hedefler koyabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor. Yeni girişimler yapabilir ve ciddi bazı kararlar alabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ancakkonusundan kaynaklanan küçük bir sorunla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzun süreli bir planınıza ilişkin bazı gelişmeler olabilir. Duygusal bazı iletişimler olabilir. Maddi bir sorununuz varsa çözüm yolunda adımlar atabilirsiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma günümüz, iki önemli geçiş etkinliğiyle başlıyor. Dönemin yansımalarını ve astrolojik açıdan birlikte gözden geçirmemizde yarar var. 20 Şubat saat 02:11-31 Mart saat 19:26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Cesaret ve girişim anlamında güçlendirici ve  yenilikleri hevesli bir şekilde kabul etmenizde destekleyicidir.  Hangi alanda ilerleyeceğinizi biliyorsanız o alanda Mars yanınızda olacaktır. Eğer bilmiyorsanız enerjiniz boş yere akıp gider. İki yıl sonra size enerji, aktivite, cesaret sağlayıcı olan Mars geçişini lütfen iyi değerlendiriniz. Bir amacınız, hedefiniz olsun. İşinizde atak olun. Etrafınızdaki dünyayı inceleyin. Hangi alan size daha cazip geliyor. Ne gibi atılımlarda bulunmak istiyorsunuz. Bunları tespit edin. Mars etkisi devam ederken, 13 Mart tarihinde Merkür Balık burcunda ilerleyecek. Bu durum kafanızı karıştırabilir. Siz gözden geçirmelerinizi yapın. Kazanç sağlayabileceğiniz işlere, yeniliklere yönelin. Yeteneklerinizi belirleyin. Kazandırıcı olana yönelin. Becerilerinizi güvenle sergileyebileceğiniz alanlara yönelin. Çevrenizle ilişkinizi önemseyin. Dış dünyadan uzaklaşmayın. Bilakis öne çıkın. Kendinize güvenin. Sizi görsünler. Özelliklerinizi fark etsinler. İmajınız önemli. Kendinizi nasıl göstermeniz, ifade etmeniz gerektiğini bilin. Oyunu kuralına göre oynayın. 20 Şubat saat 22:15-17 Mart saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Çevre değişimi, ailevi anlamda yeni kararların alınması, yolculuklar, yakınlarınızla olan ilişkileriniz, kardeşlerinizle ilgili gelişmeler yönünde destekleyicidir. Ancak bir parantez açayım. Özellikle ev değiştirmelerde, satın alma gibi durumlarda iyi düşünün. Acele etmeyin. Yenilikler bir hayli çekecektir. Heveslilik bir hayli yüksek olduğundan, hiçbir şeyden çekinmeden her türlü rekabette ön sıralarda sizi görebiliriz. Değişimlerin bir çoğu aslında iki yıl önce düşünülmüş olabilir. Hayır diyorsanız, siz iki yıl önce adım atmamış Kovalardan birisi olabilirsiniz. O zaman şimdi buyrun, değişime, yeni sayfadan hayata  merhaba demeye. Başkalarından akıl almaya gerek yok. Sizin aklınız size yeter. Her iki geçişin, her  birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerin kişisel enerjileri size olumlu gelecek ve aktivitelerinizi daha da güçlendirecek. Bugün iletişim konularında oldukça başarılısınız. Sakınmadan ve engel tanımadan konuştuğunuz için, arkadaşlarınız arasında size tepkisel davransalar bile kolay sonuca ulaşmanız takdir görüyor.

20 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda gerçekleri dile getirmek istemeniz güzel, ama bu esnada itici olmamaya veya kendinize zarar vermemeye dikkat edin. Bugünden itibaren, halkla ilişkiler, medya, bilişim, ulaştırma, satış pazarlama veya iletişim başlıklı konularda güzel gelişmelerin veya yeni işlerin yüzünü gösterme olasılığı yüksek. Yakın çevreniz de, bu anlamda size destek olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda,birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parlak bir gün. Havalarda uçuyorsunuz. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Bu durum neşenizin daha da artmasına neden olacak. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi bugün alacaksınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi aktif, hareketli ve zekice ifade edeceğiniz pek çok ortamınız olacak. Kurumsal işler, devletle ilgili meseleler ve patronlarınızdan beklediğiniz davranış ve yardımlar konusunda acele etmeyin ve bazı şeyleri kendi kendinize fikir üreterek çözümlemeye çalışın. İkili ilişkilerinizde küçük detaylara takılmamanız gereken bir gündesiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yepyeni ortaklıklar kurarak veya yakın çevrenizdekilerle işbirliğine girerek önemli yol katedebilirsiniz. Birey olarak tek çabalamaktan vazgeçin ve bırakın insanlar da yükünüzün bir kısmını sırtlayıp size destek olsun. Buna ihtiyacınız var...

20 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 24" R
Ay
Koç
01° 43' 23"
Merkür
Koç
19° 25' 36"
Venüs
Boğa
06° 46' 29"
Mars
Koç
03° 20' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 15"
Satürn
Balık
16° 58' 36"
Uranüs
Boğa
22° 36' 59"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 13"
Lilith
Başak
23° 51' 28"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>