Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çekici olduğunuzu bildiğiniz halde farkında değilmişsiniz gibi davranıyorsunuz. Arkadaşlık ettiğinizin birisinin size olan duygularının farkındasınız. Arkadaşlığınızı sürdürmek istediğiniz için onun acı çekmesine göz yumuyorsunuz.

Deneyimin her zaman yetmediğinin farkındasınız. Yeni gelişmelere ayak uydurabilmeniz için biraz daha çalışmanız gerekebilir. Bazı konulardaarkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var.

Yakınlarınızın size açtığı sonsuz krediyi tepe tepe kullanıyorsunuz. Artık ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz için bir şeyler yapmanızın zamanı geldi.

Üzerinize vazife olmayan olaylara müdahale etmeniz zaman zaman başınıza işler açıyor. Biraz da kenarda durmayı öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekiler sizin kural dışı olduğunuz konusunda hem fikirler. Oysa siz genel kuralları umursamamakla birlikte kendi kurallarınıza çok bağlısınız. Arkadaşlık ölçülerinize göre sizin dostluluğunuzu hak etmeyen biriyle çoktan ilişkinizi kesmiştiniz. O sizinle yeniden yakınlaşma çabası içinde. Size ihtiyacı olduğunuzu bilmenize rağmen onunla yakınlaşma niyetiniz olmayacak.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 22 Kasım saat 06:05-21 Aralık saat 19:28 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, Satürn-Yay geçişiyle örtüşüyor. Bu da gösteriyor ki, sadece kendimizle alakalı değil, arkadaşlık ve dostluklarımızda da sorumluluklarımız bulunmakta. Biz bunu iş-özel-grup faaliyetleri yoluyla öğreneceğiz, deneyimleyeceğiz. Farklı görüşte olsa da, insanları dilleri, dinleri, renkleriyle yargılamamayı, önce kendimize bakmayı, kendimizi geliştirmeyi bileceğiz. Şimdi sosyal ilişkilerde test zamanımızdır. Ahlaki anlamda olsun, rehberlik etme yönünde olsun, katı prensiplerle dış dünyaya yanaşmayacağız. Şimdiden bir hatırlatmada bulunayım. Güneş-Yay burcunda ilerlerken, Merkür, 3 Aralık itibariyle gerileyecek. Ben derim ki şimdiden gözümüz açık olsun. Yolculuklar, arkadaşlarınızla aranızdaki meseleler, projeleriniz, eğitim,ve ticaretle ilgili işler ve faaliyetler, grup ilişkileri, liderlik çalışmaları, pazarlama, hukuki konular, davalar, marka tescili, akademik girişimler, aşk hayatınız, kariyer hayatınızla ilgili konuları 27 Kasım itibariyle gözden geçirmeye başlayınız. Mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatı akışına bırakabileceğiniz bir gün sessizliğin sesini dinlemek ve tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Otorite konumunda güçlü kişilerle kuracağınız bağlantı ve temaslarda konuları derin şekilde tartışabilir ve bundan keyif alabilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde rakiplerinizi geride bırakma zamanı. Onların bazı tehlikeli girişimleri sizin daha fazla gayret harcamanıza neden olabilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylar sizi strese sokabilir. İşlerinize yön kazandırmak için daha fazla mücadele verebilirsiniz. Emin olmadığınız işlere başlamayın. Ticari konularda daha esnek olmak durumunda kalabilirsiniz. Hızlı kararlar almayın. Eğitsel konulara yönelebilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLEDE fikir ayrılıkları çıkabilir. Bencil olmamanız gerekiyor. Fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışırken zor durumlara girmeyin. Mide sorunlarına dikkat.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

22 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde ve grupsal işlerde göstermeye başlıyorsunuz. İşten elde edilen gelirlerinizi artırmak için daha yoğun çalışabilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Yay burcuna yerleşen Güneş, sosyal ilişkilerinizi bir anda canlandırır, geleceğe ait neşeli, iyimser planlar yapmak size iyi gelir. Arkadaşlarınızın yapmanız için sizi yüreklendirdiği bir konuda başarılı olma şansınız çok yüksek olacaktır. Herkese artık duyurmaya hazır olan bir projenizi bu dönemde hayata geçirebilirsiniz. Yabancılarla yürüttüğünüz işlerden olumlu geri dönüşler alırsınız.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle her şey yolunda.

22 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 20"
Ay
Kova
20° 53' 19"
Merkür
Koç
17° 42' 52"
Venüs
Boğa
03° 16' 49"
Mars
Koç
01° 09' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 22"
Satürn
Balık
16° 44' 13"
Uranüs
Boğa
22° 27' 11"
Neptün
Balık
28° 57' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 46"
Lilith
Başak
23° 32' 35"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:25

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>