Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı ilişkileriniz yakınlaşmalarınızla sevgilinizi kıskandırdığınızı biliyor ve buna üzülüyorsunuz. Fakat sevgilinizin rahatlaması adına, bu yakınlaşmaları sınırlamayı düşünmüyorsunuz.

Bir, iki güne kalmadan verimli birgörüşmeniz olacak. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Uzun zamandır peşinde olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili, yakında bir haber alacaksınız. Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz.

Sizi uyarılarıyla, müdahaleleriyle sıkan biriyle başınız dertte. Ama onu dikkate almanızda yarar var. Önyargılarınızdan arınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar kendinizi mutlu edebileceğiniz verimli uğraşlara yönelebilirsiniz. Günlük hayatın baskısını, bu şekilde azaltabilirsiniz. Bugün özel ilişkilerde ani çıkışlara dikkat. Genel olumsuzlukların etkisi size bugünlerde yön verebilir. Nedensiz bulduğunuz aşırılıklarınızla, sonradan bunları kavrama sürecinde pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar günümüzün ilk etkili enerjisi, saat 01:36 Ay-Mars karşıtlığıdır. Gayet olumlu buluyorum. Aşk hayatınız, çocuklar, sosyal ilişkiler, yolculuklar, görüşmeler anlamındaki işlerinizi başarılı bir şekilde yürürlüğe koyabilirsiniz. Saat 03:56 Ay-Jüpiter görünümü, bizi keyiflendirecek, moralimizi yükseltecek aktivitelere yönelmenin faydalı olacağını gösteriyor. Saat 05:21 Ay-Pluto karşıtlığı kontrolümü yitiriyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Benim tavsiyem böyle anlarda yeni bir karar vermeyiniz. Saat 15:40 Ay-Venüs görünümü, huzur ve güvenliğin hayatımızdaki önemini vurgular. Ayrıca geçmişte yaşananları hatırlatıcı ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayıcıdır. Duygularımız kimi zaman bizi hüzünlendirse de, iç dünyamızdaki sevinç pırıltıları görülmeye değerdir. Saat 15:58-20:09 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Eğer çevrenizdeki insanlar hayata olumlu bakan kişilerse, kendinizi huzurlu hissedersiniz. Bu süre içinde kendinize özen göstermekte, gereksiz konular üzerinde durmamakta yarar var. Partnerinizin davranışları, sizin planlarınıza ve bakış açınıza ters düştüğü için hassas olabiliriz. İş ve duygusal konularda sıkıntılarımıza merhem olabilecek kişi ve gelişmelere daha fazla ihtiyaç duyabiliriz. Saat 20:09 Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, aşk ve kendinizi ifade konularında aktif olmanızı sağlayacak enerjiler altındasınız. Bir yanınız sıcak ve cömert, sevgi dolu olmasına rağmen, bir yanınız yine de özgür kalmaktan yanadır. Dış dünyada güler yüzlü, neşeli ve ışık saçan görüntünüzle insanları kendinize çekebilirsiniz. Pazar günümüz sevindirici gelişmeler işaret olsun. Kalben huzur dileklerimle,

22 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Kova'ysan; haftalar önce tanıştığın bir kişiyle tesadüf bir karşılaşma yaşayabilirsin.

22 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yeni bir şeyler öğrenmeyi deneyin ve geçmişteki sorunlarınızdan sadece ders çıkarmaya bakın. Neden yaşadığınızı sorgulamaktansa bu sıkıntının içinde nasıl bir ders almam gerekiyordu? Diye kendinize bir sorun. Deneyim size şimdi ne yapmanız gerektiğini söyler. Sürekli geçmiş sıkıntınızı düşünerek dertlenmek ise size hiçbir şey kazandırmayacaktır.

22 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Sabah saatleri daha dengeli olsa da, öğle sonrasında farklı durumlara uyum sağlamak gerekebilir.

22 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinize güvenin ve her türlü işbirliğine yeni fikir ve projeye açık olun. Size bu teklifleri getiren insanlar neyi yapıp yapamayacağınızı bilerek hareket ediyorlar bunu bilin ve yeteneklerinizin hakkını verin. Özel yaşamınızda ise evli Kova'lar sizler için oldukça hassas ve seçimlerinizin fazlasıyla önem taşıdığı günler. Sorunlarınız varsa ve aşmakta zorlanıyorsanız, Gökyüzü sorunlarınızı çözüme kavuşturmanız için size pek çok imkan sunacak. Yeni bir başlangıç yapabilir tertemiz bir sayfa açarak mutluğu huzuru yakalayabilirsiniz. Siz yeter ki ne istediğinize karar verin!

22 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğinizden alacağınız bir haber duygularınızı harekete geçirebilir. Biraz alıngan ve anlayışsız bir tutum içine girebilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanmaya gayret gösterin. Büyük atılımlarda hemen bulunmayın.

22 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gününüz yapılması gerekenlerle başlıyor. İletişimde olacağınız insanlara karşı anlık çıkışlarınızı kontrol etmeye çalışın. Kendinizi gözden geçirin.

22 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evdeki aksayan işlerinizi tamamladıktan sonra birarkadaşınızla buluşup harika bir hafta sonuna imza atabilirsiniz. Aşırı yağlı yiyecekler yemekten kaçının.

22 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamın gözünüzdeki öneminin artabileceği bir gün geçireceksiniz. Tüm görev ve sorumluluklarınızı hızla yerine getirmek ve arta kalan vakitte arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşmek, günün ana konusunu oluşturabilir.

22 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 37" R
Ay
Oğlak
10° 57' 29"
Merkür
Koç
16° 32' 09"
Venüs
Koç
29° 41' 28"
Mars
Balık
28° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 34"
Satürn
Balık
16° 28' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 56"
Lilith
Başak
23° 13' 12"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>