Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz onu çoktan unutup yeni bir ilişkiye başladınız bile. Ama o hala size olan ilgisini sürdürüyor. Onu kırmak istemediğiniz için sizi aramayı sürdürüyor. Yeni ilişkiniz bundan rahatsız ama belli etmiyor. Biraz daha yakınlaştığınızda bunu problem edebilir.

İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturuyor. Akşama yakın yaşanacak çok önemli olmayan bir olaya topluca üzülebilirsiniz.

Özel zevklerinize para harcamaktan kaçınmıyorsunuz. Zaman zaman ihtiyaçlarınızdan kısıp zevkinize ayırıyorsunuz. Çünkü siz, zevklerinizin ihtiyaç olduğunu düşünüyorsunuz.

Yakınınızda canınızı yakmadığı için fark edemediğiniz, sizi istismar etmek isteyen biri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu kadar hareketten hoşlanmak ve her şeyin hakkını vererek yaşamak herkesin harcı değil. İş, özel yaşam, sosyal faaliyetler, hepsini bir arada yürütebiliyorsunuz. Çok yakında faaliyetlerinize bir yenisi daha eklenebilir. Epeyce zamanınızı alacak bu faaliyet, sizin için birinci sıraya oturabilir. Yakın dostlarınızı da katmak için çabalayabilirsiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 18:27 olana dek  Ay-Boşluk etkisi altındayız. Biz genelde her ne kadar güçlü gibi dursak da, aslında canımızı yakan, söyleyemediğimiz sorunlarımız yüzünden bir hayli hassas düşünürüz. Bu hassasiyet, sahip olduğumuz, değer verdiğimiz bazı kişi ve durumların üzerimizdeki etkisi nedeniyledir. Bütün bunları boşluk etkisinde hissetmemiz doğaldır. Saat 18:27 Ay-Boğa burcunda  seyrine başlıyor. Güven duygumuz,  huzur, maddi ve manevi anlamda rahat bir yaşam sürme arzunuzu yükselir. Güven ve huzur ev alanı ve hayatın genelinde bizim için son derece önemli. Evinizde eşinizle, çocuklarınızla, sevdiklerinizle bir arada olmaktan zevk alırsınız. Bulunduğunuz ortamda kaliteyi, konforu önemsersiniz. Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Para kazanma konusunda beceriniz çok kuvvetli fakat yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor. Partnerinizin bazıilişkilerine destek verseniz bile, sürekli onu denetlemeniz gerekebilir. Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Duygular yine coşkulu. İşinizle ilgili bazı konular yeniden gündeme gelebilir.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda tepki ya da cevap vermeden önce, araştırma yapmanızda veya sorular sormanızda fayda var. Bu tür bir eğilim göstermeniz durumunda, karşı tarafın veya sizin vereceğiniz tepkilerin daha elle tutulur açıklamaları olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimden kaynaklı yoğunluk olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda iletişime daha yatkın bir gündesiniz. Eksikliklerinizi toparlayacaksınız. İlerleyen saatlerde ailevi konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişte kalan konuların gündeminizi karıştırmasına izin vermeyin.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Duygusal ve narin yapınız partnerinizi size yaklaştırırken biraz da korkutuyor. Sizi incitmemek için çaba hacıyor ama yine de bazen ona alınıyorsunuz ve kırılıyorsunuz. PARA: Maddi açıdan bugün adeta para toplama günü olacak sizin için. Borç olarak verdiğiniz bazı paraları geri almanız veya değişik tahsilatlar yapmanız olası görünüyor. SAĞLIK: Biraz pozitif düşünseniz her şeyin gerektiği gibi yolunda olduğunu göreceksiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

23 Kasım 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanlara karşı sabırsız görünüyorsunuz. Sakin ve anlayışlı olmanız oluşması muhtemel olumsuzlukları önleyecektir. Bu hafta zihniniz huzursuz çalışabilir.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın geneli İkizler Burcu'ndaki dolunayın etkileri ile geçecek. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız kovalar için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Dolunayın yöneticisi Merkür'ün Neptün ile kuracağı sert kontak ile finansal konularla ilgili hesap hataları, karışıklıklar, ödemelerde minik sorunlar veya sizin beklediğiniz ödemelerde bazı minik karışıklıklar oluşabilir

23 Kasım 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

23 Kasım 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 18' 48"
Ay
Kova
22° 12' 36"
Merkür
Koç
17° 45' 45"
Venüs
Boğa
03° 23' 45"
Mars
Koç
01° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 41"
Satürn
Balık
16° 44' 42"
Uranüs
Boğa
22° 27' 31"
Neptün
Balık
28° 57' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 05"
Lilith
Başak
23° 33' 13"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>