Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizin taleplerinizi yerine getirdikçe siz daha fazlasını istiyorsunuz. Özgürlüğünü kısıtladığınızı düşünüyor ve zaman zaman bunu dile getiriyor. Bugün birlikte olma isteğinizi geri çevirebilir.

Herkesin sizin gibi olması mümkün değil. Siz kısa zamanda nitelikliçıkarmakta ustasınız ama herkesin yeteneğinin aynı olması mümkün değil. Bazı problemler sizin bu değerlendirmenizden kaynaklanıyor olabilir.

İşyerinde yaşanacak yeni gelişmelerin sizin bütçenize de olumlu bir katkısı olabilir. Geçici bir süre yaşadığınız mali sorunlar çözülecek gibi görülüyor. Yine de harcamalarınızda dikkatli olmanız gerekebilir.

Yakınınızdaki biriyle yaşamaya başladığınız endişeleriniz konusunda haklı çıkabilirsiniz. Hayal kırıklığıyla birlikte kalp kırıklığı da yaşayabilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda ikili görüşmelerde etkilenmeniz söz konusu. Bu anlamda fikir değişiklikleri, kendi özgün düşüncelerinizden uzaklaşmanıza neden olabilecek. Dağınık düşünceler içindesiniz. Zihninizi toparlamanız, son zamanlarda bir esasa dayanmayan konuları yeniden ele alıp değerlendirebilmenize bağlı. Ayrıntıları tırmandırıyorsunuz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:46 Aslan burcunda oluşan ilkdördün partnerinizle aranızdaki kişisel farklılıkları öne çıkarıyor. Mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirseniz günü gayet keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. Tam tersi bir durumda ise anlaşmazlıklar, ufak tefek konularda atışmalar meydana gelebilir. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda da akıllıca bir planlamaya ihtiyaç var. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü, ilişkinizin ve partnerinizin hayatınızdaki önemini, beraberliğinizde sorun çıkaran meseleleri, birbirinizden beklentilerinizi ve hepsinden önemlisi ilişkinin ortak sorumlulukları üzerinde her iki tarafın da bilinçli bir şekilde kendisini gözden geçirmesi anlamı taşımaktadır. Bunu düşünürken sen ve ben demek yerine biz diyebiliyorsanız, siz ilişkinize sahip çıkıyor, kaybetmek istemiyorsunuz demektir. Eğer karşı taraf her konuda â€'illa ben diyorsa o zaman ılımlı bir şekilde uyarıda bulunmakta fayda var. Saat 14:50 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, ilişki veortaklığı gibi konularda sadece mantığımızı değil, yüreğimizin sesini de duymamız gerektiğini vurguluyor. Gerçekten sevdiğiniz, birlikte olmaktan mutluluk duyduğunuz, bireysel olarak kendinizi ifade edebildiğiniz bir ilişkiyi tercih etmeniz gerekir. Atatürkümüzün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağanı olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi bir gözlemci olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayacaksın. Bugün haklılığın ortaya çıkacak.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişim yönünde güç çekişmelerine oldukça açık ve söylenen sözleri yanlış algılama potansiyeli yüksek bir durum içinde olabilirsiniz. Özellikle geçmişten beri süregelen problematik sorunlar tekrardan önünüze gelebilir.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize güveniniz sayesinde ilgilendiğiniz işleri daha rahat halledebileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İkili ilişkileriniz de tartışmalar olabilir. Denge ve uyum içinde kalmaya özen göstermelisiniz. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı biraz daha özenli davranmalısınız.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün bir çok imkanla karşılaşabileceğinize dikkat çekmekte. İş ve eğitim hayatınızda hızlı ve önemli gelişmeler söz konusu fakat hırsla yükselmenin baş döndürücü etkisi ile hareket ederseniz şansı şansızlığa doğruyu yanlışa çevirebilirsiniz çook dikkatli davranın. Ayrıca gün boyunca resmi belgelerle ilgili ayrıntılara önem verin ve imza atmadan once iki kez düşünerek hareket edin.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerin, evlilik ve ortaklık konularının ortaya çıktığı bir gün olabilir. İlişkilerde uyum, denge ve adaleti yakalamak gibi bir önceliğiniz olabilir. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi bir gözlemci olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayacaksın. Etrafındaki kişilerin tavırları, haklılığını ortaya çıkaracak. Gün içerisinde, iletişime geçeceğin arkadaşının anlatacakları, ortak bazı tanıdıklarınızı epey çekiştirmene neden olacak. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan, kredi başvurusunda bulunabilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Gün içerisinde yapacağın alışveriş, ihtiyaç olmaktan çıkıp, giymeyeceğin kıyafetler almana neden olabilir.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmekten kaçınmalısınız. Aile bireylerinin sorunlarıyla ilgilenmekten sıkıntı duyabilirsiniz. Ancak, size ihtiyaçları var. Onlara gereken ilgiyi gösterin.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kalabalık sosyal ortamlara dahil olmak için büyük bir istek duyabilirsiniz. Bu ortamlara katılırsanız, üzerinde çalıştığınız bir konularla ilgili olarak sadece esin değil, somut fırsatlar veya destekler bulmanız da mümkün olabilir.

23 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 28" R
Ay
Oğlak
11° 36' 23"
Merkür
Koç
16° 33' 02"
Venüs
Koç
29° 45' 03"
Mars
Balık
28° 56' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 15"
Satürn
Balık
16° 29' 08"
Uranüs
Boğa
22° 17' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 05"
Lilith
Başak
23° 13' 31"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>