Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sorunları ikiniz de unutmuş görünüyorsunuz. Bugün onunla ummadığınız bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Siz bir adım atarsanız, o iki adım birden atmaya hazır görünüyor.

Bugünlerde yeni dayanışmalar söz konusu. Yakın bir arkadaşınızın desteği sizi çok duygulandıracak. İddialı ve hırslı olmanıza rağmen, düzgün ilişkiler söz konusu olduğunda geri çekilip verici olabiliyorsunuz.

Bol para harcamak istiyorsunuz, ama bugünlerde böyle çılgınlıklar mümkün görünmüyor. Birikim anlamındaki pişmanlıklarınız, gelecek günlerin olumlu anlamda tetikleyicisi olabilir.

Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. Bu, anlaşılma güçlüğü çekmenize ve bu nedenle de suskun kalıp geri adım atmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zaman sonra belki de ilk kez bu kadar huzurlu enerjik ve cesur hissettiğiniz bir gündesiniz. Yaşadıklarınızı nasıl değerlendirmeniz gerektiğini biliyor ve planlı bir şekilde düşündüklerinizi uygulamak için her fırsatı değerlendiriyorsunuz. İş ve özel yaşamınızda yeni insanlarla tanışmanın getireceği şansları elde edeceksiniz. Bunun içinde sosyal olun iletişime her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda tatlı heyecanlar ruhunuzu sarabilir yeni bir ilişki ya da var olan ilişkiniz tekrar aşkın kuvvetli etkileriyle canlanabilir.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Çarşamba günümüz, saat 08:40 itibariyle Ay-Terazi burcu geçişiyle başlıyor. Bu enerji sizi rahatlatır, canlandırır. Adil, paylaşımcı, sevgiye, huzura dayalı bir dünya özleminiz yükselir. Güzellikleri önemsediğiniz için, kaba saba davranan kişilerden hoşlanmazsınız. Sizi keyiflendiren, mutlu eden kişilerle konuşmayı tercih edersiniz. Haksızlıklara göz yummazsınız. Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda gerçekleşecek ilkdördün başta güvenliğiniz,çevreniz, sağlığınız, hayatın gerçekleri karşısındaki tutumunuz, yeteneklerinizi geliştirmeniz konularındaki hassasiyetinizin göstergesidir. Kendinize olduğu kadar sevdiklerinize de faydalı olmanın yolu, öncelikle güçlü ilişkiler kurmak, ufkunuzu genişletmek, dışa açılmak, yüksek eğitiminize önem vermek, kısaca dünyaya tarafsız bir gözle bakmakla olur. Alıştığınız şartlar size güvenli geliyor olabilir. Fakat bu şartlarda büyümeniz ve gelişmeniz mümkün değilse o zaman bir anlamı kalmaz. Taşların altına elinizi sokma zamanınız geldiğini hatırlatan ilkdördün,  yaşamınızla ilgili yapmanız gereken düzenlemelerin işaretidir. Gelişmek ve kendinizi büyütmek amacındaysanız o zaman gerçekçi düşünmeniz lazımdır. Sözgelimi, şu ankişartlarınız yeterli düzeyde değilse, yurtdışında veya başka şehirde yerleşmeniz sizin açınızdan olumluysa, illa alıştığım yerde kalacağım demek sizce ne derece doğrudur. Veya amacınız mesleğinizde uzman olmaksa ve bunun için belli bir eğitimden geçmeniz gerekiyorsa, buna hayır demek sizce doğru mudur. Bu örnekler çoğaltılabilir. Fakat bir gerçek var ki, dünya gelişirken, geri kalmak bence yanlışın en büyüğüdür. Kaldı ki siz son derece zeki bir insansınız. Eminim ne yapmanız gerektiğini gayet iyi bilmektesiniz. 24 Haziran (saat 16:33)-9 Ağustos (saat 02:32) tarihleri arasında Mars-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde, çalışma hayatımızla ilgili konularda hassas düşüneceğiz. Etrafımızdaki insanların zaman zaman tuhaf halleri, alınganlıkları veya bizim böyle hallere sabretmekte zorlanışımız fiziksel ve bedensel sağlığımızı tehdit edebilir. İşlerimizi verimli bir şekilde yapmamız zor olabilir. Ancak asıl şimdi gücümüzü anlarız. Deriz ki, ben çabuk sinirleniyorum, sabırsızım, dayanma gücüm düşük, toparlanmam lazım. Kendinize ne kadar gerçekçi bakabilirseniz, o kadar rahatlarsınız. İnsanız tabii ki, bazen insan bir şeylere anlayış göstermekte zorlanıyor. O zaman gelin bu dönemde, enerjimizi yükseltici aktivitelere önem verelim. Doğru beslenelim, egzersiz yapalım, negatif görüşte olan insanlardan uzak duralım. İşlerimizi planlı, belli saat aralıklara yayarak halledelim. Molalarımız olsun. Tatile çıkalım. Dinlenelim, enerjimizi yükseltelim. Eğer sağlık anlamında şikayetlerimiz varsa, bunları ihmal etmeyelim, doktora gösterelim. Çay, kahve, sigarayı aşırı tüketmeyelim. Mümkünse bırakalım. Aile sağlığımıza önem verelim. Doğum yapacaksak, iyi bir hastane bulalım. Uzman doktorlarla çalışalım. Umduğunuzdan çok daha güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,  

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aile ilişkilerinize daha fazla özen göstermenize neden olacaktır. Onlara sürpriz bir ziyaret yaparak, birlikte paylaşım ortamları yaratmayı başarıyorsunuz. Kısa yolların ve küçük seyahatlerin güncellik kazanması sonucunda, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fark etmiş olabileceğiniz gibi, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konular veya yaratıcılık gerektiren başlıklarda yeni başlangıçlara açık günlerdesiniz. Bugün ve yarın, ikna yeteneğiniz ve pazarlık gücünüz yüksek olabilir. Konuşmalar istediğiniz gibi sonuçlanmazsa nedeni siz olmayacaksınız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak, yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bütünü daha rahat görüp, rahatça ilerleyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Ailevi konularla ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde affedici olmanıza rağmen keskin de bir zekaya sahipsiniz. Uranüs'ün sizi rahatlattığı bir gündesiniz. Ancak tam olarak memnun görünmüyorsunuz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam destekler alırken, romantik bir görüşme yapabilir, sevdiğiniz kişilerle tatil planlayabilir, aşk hayatınızda çok istediğiniz bir haberi alabilirsiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi yanıltabilir. Sahip olduklarınız konusunda gözden kaçırdığınız şeyler olabilir. Parasal konularda şartları birkaç kez gözden geçirin.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem hayatınıza çok büyük anlam katacak, belki de hayatınızı değiştirecek bir tatile veya seyahate çıkabilirsiniz. Eğer ki elinizde yazılı metinleriniz var ise bunları bastırmak için bir yayınevi ile anlaşabilirsiniz. Her türlüm reklam, tanıtım, halkla ilişkiler faaliyetleri konusunda şanslı bir zaman dilimi olacak.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 49' 18" R
Ay
Başak
28° 10' 32"
Merkür
Boğa
03° 19' 32"
Venüs
Boğa
23° 08' 36"
Mars
Koç
13° 30' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 16"
Satürn
Balık
17° 58' 15"
Uranüs
Boğa
23° 23' 16"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 18"
Lilith
Başak
25° 19' 57"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>