Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla, her koşulda karşılaşılabileceğini kabul ediyorsunuz. Ama, yine size göre, elverişsiz koşulları fazla zorlamak da gerekmiyor. Yakınınızda gözlediğiniz bazı ilişkiler, bu duyguya olan saygınızı azaltmamalı.

İşinizi hemen, hemen her şeyin üzerinde tutuyorsunuz. İşe bağlılığınız, çalışkanlığınız ve disiplinliliğinizle birleşince başarı kaçınılmaz oluyor. Akşam saatlerinde birbağlantınızla önemli bir görüşmeniz olabilir.

Gelirinizhayatınızdaki başarılarla başa baş gitmese de, bu anlamda umutlu bir geleceğiniz var gibi. Son günlerde bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, biraz sıkıntıya düşmenize neden olabilir.

Duygusal ilişkileri tanımlar, yorumlarken daha az aceleci olmalısınız. Süreç içinde ilişkiler, bambaşka biçimlere dönüşebilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özen ve dikkat gerektiren birtakım konularda acele kararlar alma isteği içindesiniz. Bu acelecilik, yerli yerine oturmuş şeyleri yerinden oynatabilir. Bu anlamdaki üzüntüleri bir sürpriz olarak yaşayabilirsiniz. Yarına bırakmaktan çekinmemeniz gereken bazı şeyler var. Bu erteleme, sürdürdüğünüz anlamsız moralsizliği bir anda yok edebilir.

24 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 07:04  Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün, etkisinde Cuma gününe adım atacağız. Tepkilere neden olabilecek bir enerji yansımasıdır. Bugüne dek yaşananların ve  mevcut durumun sorgulanma halidir. Bu durumda gayet soğukkanlı olmak durumundayız. Yani bugün ne olursa olsun, sakın ümidinizi kaybetmeyiniz, gerilime düşmeyiniz, kendinizi toplum dışına itilmiş gibi hissetmeyiniz. Bunu sağlamanın yolu ise, ruhsal açıdan inancınızı güçlü tutmaktan geçiyor. Bu inanç bireyliğinizin farkına varmanızda, toplum içindeki yerinizi belirlemenizde, hangi konularda gerçekten yetenekli olduğunuzu anlamanızda ve her şeyden önemlisi yeni bir değişim için kendinizi güçlü bir şekilde hazırlamanızda, eksiklerinizi tamamlamanızda size yardımcıdır. Onun için, günü olabildiğince tedbirli ve sakin geçirmeye bakalım. Saat 08:04 Ay-Merkür görünümü, veya ilişkimiz üzerinde bir hayli düşünmemize neden olacak. Ancak kendi başımıza karar vermemiz ve uygulamak bu saatte pek mümkün değil. O nedenle sakin olmamız lazım. Saat 23:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi konularda gerçekçi ve  doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yenilik yapmak istiyorsanız öncelikle yeteneklerinizin ne olduğunu saptayınız. Zorlayıcı bir dönemden geçiyoruz. Hepimizin gönlünü rahatlatacak olumlu gelişmelerin yaşanması dileğimle,  

24 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini, olumlu bir şekilde koşullandırıyor. Şekillendirdiğiniz düşüncelerinizde, çevreniz tarafından destek var. Birçok arkadaşınız sizinle aynı fikirde olacaktır. Eski dostlarınızlabirliği gündeme gelebilir.

24 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel gelişim projelerine ağırlık vermeli, size keyif veren işlerle uğraşmalısınız. Eleştiri ve şikayetlerde bulunmak için doğru günlerde değilsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akrep burcundaki Ay'ın gün boyu olumlu açıları olması gün içerisinde olumlu ruh hallerini, hayalleri ve rüyaları desteklese de, Mars ve Uranüs arasındaki açının bugünden itibaren tüm haftasonuna yayılan beklenmedik gelişmeleri ve ani olayları gündeme taşıyabilecek enerjisi de devrede olacak. Dolayısıyla, ani tepkiler vermekten ve ani hareketlerden uzak kaçınmamız ve planlarımızı yaparken değişiklikleri hesaplayan esneklikte olmamız önem taşıyor. 6 gün boyunca, elektrik, elektronik, bilişim, uzay ve havayla bağlantılı başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir veya bu başlıklı keşifler ya da haberler gündeme gelebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak ve göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için ellerinizi kirletmekten çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle fikir çatışmasına girmemeye özen gösterin. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. İlerleyen zamanlarda sezgileriniz size yol gösterecektir.

24 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi engellenmiş hissedebiliriz veya işlerle ilgili ertelemeler söz konusu olabilir. Sağlam bir duruş sergilerseniz doğru bir yol haritası çizebilirsiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler aldığınız, varolan ilişkilerinizde son derece romantik, iyileştirici ve sevgi dolu etkilerin hakim olduğu, teklif ve davetlere açık olduğunuz, etkisi muazzam bir zamanda bulunmaktasınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünhayatınız ön plana geçebilir. Çalışmıyorsanız kalabalık ortamlarda olmak daha çok hoşunuza gidecek zira enerjiniz yüksek olabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda dikkatli olun.

24 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar, evlilik, nişan,söz, ilişkiler odaklanacağınız ve organize edeceğiniz konular olacaktır. Size kötülük yapmak isteyen, arkanızdançevren kişiler kimliklerini çok açık ve net bir şekilde ortaya koyacaklar ve saklanamayacaklar. Karşınızdaki kişileri idari yeteneklerinizle rahatlıkla idare ve organize edebileceksiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

24 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 07' 46" R
Ay
İkizler
18° 42' 43" R
Merkür
Koç
23° 56' 42"
Venüs
Boğa
13° 20' 01"
Mars
Koç
07° 25' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 25"
Satürn
Balık
17° 24' 05"
Uranüs
Boğa
22° 55' 29"
Neptün
Balık
29° 11' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 33"
Lilith
Başak
24° 26' 54"
True Node
Koç
15° 10' 49"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>