Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalbinizi yeniden kazanmak için, hiç ummayacağınız davranışları gösterecek. Sizde bazı şeyleri kafanıza takmamaya bakın. Hoş bir akşam gezmesi uzlaşma eğilimlerini iyice açığa çıkartabilir.

Derinlemesine ele aldığınız konularda, üstün performansınız da sonuç getirmeyecek. Bu konuda zamanlama hatası içindesiniz. Kent dışından gelebilecek teklifler, sizi bugünlerde yeni düşüncelere sokup hareketlendirebilir.

Akraba benzeri ilişkilerde verimli gelişmeler söz konusu, muhtemel sevinçleriniz var. Çalışma yaşamınızda yeni yönelimler, kazancınıza katkılar getirebilir. Öneriler karşısında girişimci yanınızı ön planda tutmalısınız.

Kalabalık guruplar içinde hiç hazırlıklı olmadığınız etkilenmeler içine girebilirsiniz. Sosyalliğinizi zenginleştireceğiniz fırsatlarınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanacak. Siz bu mutlu olayın getirilerini ilk başlarda kavrayamayacaksınız. Hafta sonunda gerçekleşecek bir olayın sonucu hakkında yanılgı içindesiniz. Bu konuda beklemeniz gereken bazı gelişmeler olacak. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Pek umut bağlamayacağınız görüşmeler, sizi yepyeni düşüncelerle döndürebilir

25 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 25 Mayıs saat 22:45 tarihinde İkizler burcunda doğacak Yeniay, size keyif verebilecek, yenilenmenizi sağlayacak ilişkilerin, aktivitelerin, iletişimin işaretçisi oluyor. Şöyle bir ferahlamak, canlanmak isteyeceksiniz. Yorulan bedeninizi, zihninizi dinlendirmek amaçlı gezilere çıkabilirsiniz. Aşkta keyiflendirici bir Yeniay bu. Aktif olmak istiyorsunuz. İki aşk arasında tercihte bulunmanız mümkün. Çocuklarınız varsa onlarla birlikte aktivitelerde bulunabilirsiniz. Sözgelimi spor, iletişime ve zihni geliştirici oyunlar gibi. Yeniayın yöneticisi Merkür-Boğa burcunda ilerliyor. Ailemizle ilişkimizde ve evimiz alanı içinde huzur en önemli kriterimiz oluyor. Bu Yeniayda, sağlam temelli bir geleceği kurmak ve sürdürmekten yanayız. Hem faal bir kişiyiz hem de değerlerimize sahip çıkan bir insanız. Bizim için hayat yaşanmaya değer ve gereksiz inatlaşmalara gerek yok. Zihnimizi rahatlatmak istiyoruz. Yeniayın görünümleri hayatın güzel yanlarının keyfini birlikte yaşayacağımız bir ilişkiye ihtiyacımızı açıkça vurguluyor. Bu bizim gelişim yolumuz. Partnerimizle gurur duymak. Böyle güçlü birini istiyoruz. Evet aşka açığız ancak istediğimiz kişiyle karşılaştığımızda bu arayış sona erecek. Bir diğer görünüm, özgürlüğümüzün kısıtlanmasına, endişelere, baskılara tahammülümüz yok. Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

25 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine uzun bir aradan sonra zaman ayırabilecek; arkadaşlarınla yapacağın görüşmelerdeüretebileceksin.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi odaklı iletişimler ve ebeveynlerinizin destekleri ile kendinizi güvende hissedebileceksiniz. Otoriter figürler ile ilişkilerinize biraz dikkat etmek gerekmektedir.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili aldığınız kararlarda gerçekçi olmaya çalışın. Ticari konularda aldanmalar olabilir. Etrafınızdaki insanlara fikir danışmak bazı konularda kararlar vermek isteyebilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni farkındalıklar içinde olabilirsiniz. Duygusal konularda zorlanabilirsiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ara verdiğiniz işlerinizi tamamlayacaksınız. Artık kafanız karışmasın. Her düşündüğünüz ve uygulayacağınız işler için başkalarının aklına ihtiyaç duymanız ne kadar doğru?

25 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi eğlenceli konu ve olayların içinde bulabilirsiniz. Sportif faaliyetlerde kendinizi göstermek önem kazanacak. Varsa çocuğunuzla ilgili konu ve olaylar hayatınızda daha fazla yer tutmaya başlayacak. Yakın çevrenizle çekişme ve sürtüşmeler içinde olabilirsiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Keskin zekanızı, orijinal fikirlerinizi bugün nadasa alarak dinlendirmelisiniz. Zira günün ilk yarısı yeni girişimlere start vermek için uygun değil. Astroloji, bilim, modern sanat akımlarıyla ilgili yayınları takip ederek zihninizi dinlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde aşk, hobi, eğlence, keyif, çocuk alanınızda İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. İki partner arasında seçim yapmak sizin için zor olabilir. Çocuklarınızla zeka oyunları oynayabilirsiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 24' 11" R
Ay
Boğa
23° 31' 53" R
Merkür
Koç
22° 15' 25"
Venüs
Boğa
11° 08' 11"
Mars
Koç
06° 03' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 12"
Satürn
Balık
17° 15' 46"
Uranüs
Boğa
22° 49' 16"
Neptün
Balık
29° 08' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 49"
Lilith
Başak
24° 15' 01"
True Node
Koç
15° 19' 38"
Son Güncelleme : 08/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>