Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinize ettiğiniz itiraflarda bazı noksanlıklar da olabilir. Doğru tespitleriniz var, kıskançlıklar genellikle haklı nedenlere dayanıyor. Ama çok ender de olsa, tersi de mümkün.

Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Başarılarınız, çalışma temponuzun karşılığı. İşinize olan bağlılığınız, kişisel yetenekleriniz önünüzü açmaya devam edecek.

Beklentilerinizi sınırlamalısınız, daha sıkı bir para politikası izlemeniz yararlı olacak. Beklentilerinizi tam karşılayacak standardı, hiçbir çalışma temposunun kazandıramayacağını biliyorsunuz.

Bazı diyaloglarla, ne kadar yersiz kuruntular içinde olduğunuzu anlamak sizi mutlu edecek. Aşk yaşamınıza hakkettiği kadar sıcak ve saygın bakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaret arttırıcı görüşmeleriniz var. Destek gerektiren atılım düşüncelerinizi ertelemeniz gerekmeyecek gibi. Yenilgiyi kolay kabullenen biri olmamanıza karşın, cesaretlenmek için fazla done istiyorsunuz. Eskilerde yarım kalmış bir mutluluk, bugünlerde onu tamamlamanız için yeniden karşınıza çıkabilir. Kısa, ama çok hareketli bir yolculuk görünüyor.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreç, finansal ortaklıkların maddi anlamdaki hesapları, bölüşümleri üzerinde titizlenme, analiz etmek demektir. Eğer burada bir sorun varsa, her iki tarafın da birbirine karşı ne derece samimi olduğunu görürüz. Bir taraf aşırı çalışıyor, öbürü yan gelip yatıyorsa bir sorun var demektir. İkili ilişkilerde de, her iki tarafın birbirine olan samimiyeti, titizliği bu dönemde tekrar gözden geçirilir. Her kiminle olursa olsun, bu dönemde hesapsız yatırımlara, işlere kalkışılmamalıdır. Ayrıca sürekli endişe, eleştiri, kuşku sizi hem maddi hem de manevi anlamda huzursuz eder. Kredi alımları, miras paylaşımı, finansal hesapların mutlaka dikkatli bir şekilde ele alınmasında yarar vardır.Saat 12:43 Mars-Uranüs mücadeleci görünüm,ilişkileriniz, zorunlu olduğunuz yaşamsal görevleriniz, bir durumu, bir olayı değerlendirme biçiminiz, sağlığınız, sıkıntılarınızı ifade etme biçiminiz,yapma becerikliliğiniz konularında kimi zaman geçmişte yaşananlar, bazen de içinizde biriktirdikleriniz nedeniyle gerginlik yaşayabilirsiniz.  Aslında amacınız yenilenmek ve değişim olduğu halde sanki kapana kısılmış gibisinizdir. Çoktan bitmiş, vadesini tamamlamış, meseleler üzerinde durarak, kendi kendinizi boş yere tedirgin edebilirsiniz. Oysaki gerekli ile gereksizler, hayatınızdan atılıp gitmesi gerekenler konusunda bilinçli davranırsanız, hem gelişebilir, hem büyüyebilir hem de yeniye yer açabilirsiniz. Saat 13:25 itibariyle Merkür-Kuzey düğüm olumlu görünümü, genelde bizimle aynı görüşte olan kişilerle, yakın çevremizle olan bağlantıları sevsek de, bugün uzaklara gitmek, canlanmak, farklı yerler görmek sizi daha fazla mutlu edebilir. Bildik yerlerden ziyade, biraz macera yaşamak,  yeni biriyle tanışmak, sevgilinizle olmak rahatlatıcı ve motive edicidir. Böylece kafanızın içindeki sıkıntılardan biraz olsun kurtulursunuz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü maddi konularda oldukça şanslı bir günü sizlere müjdelemekte. Enerjinizi maddi konular için harcamalı ve kendinize olan güveninizi tecrübe sahibi insanların da öngörüleri doğrultusunda cesurca ortaya koymalısınız. İşiniz sayesinde tanışacağınız yeni insanlarla proje ve düşüncelerinizi hayata geçirmek için destek alabilir var olan şartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Uzun zamandırilişkisi içinde olduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararınızı almanıza neden olabilir. Bugün tartışmalardan uzak durmanız faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise aile bireylerinin kişisel problemleri ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı veya maddi durumunuzu etkileyebilecek bazı durumlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir. Aslında ortada çok önemli bir şey olmamasına rağmen, mantıklı ve sakinliği koruyarak davranmakta fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Agresif etkilerin ön planda olabileceği bir hafta sonundayız. Dün de bahsettiğim Uranüs Mars karesi beklenmedik gelişmelere, ani tepkilere, ani açıklamalara, aniden gelişen tartışmalara açık birkaç günlük süreçte olduğumuzun göstergesi. Yüksek tansiyon rekabeti ve mücadeleci ortamları arttırabilir. Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir. Bu açının bir diğer yüzü olarak, ufak tefek sakarlıklara ve kazalara açık olduğumuzu bilerek hareket etmemizde de fayda var. Aslında bu ve benzer etkilerin varlığını ve etkisini Temmuz başından beri dile getiriyorum. Detaylı açıklama okumak isterseniz, internet sayfalarımızdaki arşiv yazılarımı okuyabilirsiniz. Günün diğer önemli gezegen etkisi de, aşk hayatımızda, güzellik, sanat ve estetik başlıklı işlerde 8 Eylül e kadar olumsuzluklara neden olabilecek Venüs gerilemesi, ama bu başlığı yarın ele alacağım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha esnek olmalı ve üzerinizdeki sorumluluklara dikkat etmelisiniz. Olayları çözmenin farklı yolları da olabilir.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman olduğundan daha temkinli davrandığınız bir dönemdesiniz. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği ile moraliniz yükselecek ve korkularınız azalacak.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili destek görebilir, aileniz, kurumlar ve patronlarınızla yapacağınız görüşmelerde olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Yapmak istediğiniz herve her konuda fazladan destek göreceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünhayatınız ön plana geçebilir. Çalışmıyorsanız kalabalık ortamlarda olmak daha çok hoşunuza gidecek zira enerjiniz yüksek olabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda dikkatli olun.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk ilişkilerinde problemler meydana gelebilir. Gecikmeler yaşanabilir, duygularınızdan emin olamayabilirsiniz. İlişkileri olanlar için özellikle, karar vermek için pek sağlıklı zamanlar değil. Bu retro döneminde, beklenmedik bir şekilde eski ilişkileriniz, flörtleriniz hortlayabilir. Yine estetikle ilgili işler için pekte uygun zamanlar değil.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 03' 20" R
Ay
İkizler
17° 39' 26" R
Merkür
Koç
23° 52' 09"
Venüs
Boğa
13° 14' 22"
Mars
Koç
07° 21' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 20"
Satürn
Balık
17° 23' 44"
Uranüs
Boğa
22° 55' 13"
Neptün
Balık
29° 11' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 19"
Lilith
Başak
24° 26' 23"
True Node
Koç
15° 11' 15"
Son Güncelleme : 10/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>