Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun taleplerinin sizin özgürlüğünüzü kısıtladığınızı düşünüyorsunuz ve taviz vermeme konusunda ısrarlısınız. Oysa onun sizin yakınlığınıza ve özel olduğunu hissettirmenizi ihtiyacı var. Bugün bu ihtiyacını yine belli edebilir.

Zorlu bir sürecin başındasınız. Ama sonuçta ulaştığınız hedef bu zorlukların hepsine değecek. Yavaş ama istikrarlı bir gelişme sizi bekliyor. Umutsuzluğunuzu giderebildiğiniz zaman hedefin ne kadar yakınınızda olduğunu görebilirsiniz.

Uzun zamandır yaşadığınız ekonomik sorunlar giderek çözülecek gibi gözüküyor. Aşmanız gereken zorluk yaşadığınız son zorluk olarak gözüküyor. Bugün sizi çok mutlu edecek bir para haberi alabilirsiniz.

Bugünlerde her zamanki sağduyulu ve ölçülü yapınızdan bir uzak bir görünüm sergiliyorsunuz. Çevrenizdekiler bu durumun farkında. Eleştiri alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umudunuzu kestiğiniz bir konuda şans yüzünüze gülecek. Bugün bu konuyla ilgili bir haber alabilirsiniz. Harekete geçmekte kararsız kalabilirsiniz, oysa acele davranmanız gerekebilir. Bu defa destek talep etmeniz bir iki pürüzü kolayca halletmenizi sağlayabilir.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 01:06 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu yolculukların göstergesidir. Eşiniz-partneriniz veya dostlarınızla bir araya gelerek hoşça vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak baktığımızda bu enerji size gelişim yönünde umut verir. Aşk hayatınız, çocuklarınız varsa onlarla olan bağınız güçlenir. Aşk baş köşenize oturur. İlişkiler gayet keyifli yürür. Saat 04:54 itibariyle gerçekleşecek Venüs-Neptün görünümü, arzularımızı elde etmek, biraz rahatlamak, biraz toparlanmak, şöyle bir kendimize gelmek için düşünülen aktivitelerin işaretçisidir. Güzel ve yeni olana duyulan istekliliğimiz kolayca arkadaşlıklar kurmamıza, macera yaşamamıza, hiçbir şey düşünmeden gönlümüzce hareket etmemize neden olabilir. Ancak paramızı nerelere harcadığımıza özen göstermemizde yarar var. Bir şeyleri isteyeceğiz, elde etmekten hoşlanacağız fakat temkinli olmayı da bileceğiz. Venüs-Yay burcunda zevk verir, coşku yaratır, heveslendirir. İnsan bir şey düşünmek, planlamak istemez. Öyle bırakır kendini hayata. Neptün de aynı şekilde rahatlatır, hesap kitap yaptırmaz insana. Fakat biz,   gücümüzü aşıyor mu, daha sonra problem yaratır mı, bizi zorlar mı diye bakmayı ihmal etmeyelim. Saat 08:56 Ay-Satürn görünümü, ilişkilerimizi görüş farklılığımıza göre ele almaya neden olur. Bizim baktığımızda bir insanda önem verdiğimiz kriterler, belki de çevremizdeki az insanda mevcuttur. Herkesi hoşgörüyle karşılamak kolay değildir. Zaten bu görünüm, çevrenin üzerimizdeki etkisini vurgulayarak, mesafeli davranmaya neden olur. Saat 11:39 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, verimsiz, sağlıksız ve hiçbir getirisi olmayan projelerden, ilişkilerden uzak durduğumuzu işaret ediyor. Hedefimizhayatında ve finansal konularda güçlü olmak. Şu aralar biraz sessiz gibi dursak da, aslında neyi isteyip istemediğimizin farkındayız. Saat 18:19 Venüs-Jüpiter görünümü, pozitif yönde gelişen aktivitelerin, insanın gönlünü mutlu edici haberlerin, sosyalliğin, birilerinden destek görmenin işaretidir. Bir planımızı yürürlüğe koyarız. Bilgileniriz, yazışırız, konuşuruz. Bütün bunlar bizi mutlu edicidir. Saat 21:32-27 Ekim saat 16:50 arası Ay-Boşluk Ay-boşluk etkisindeyiz. Duygularınızı anlamamakta ve saygı gösterip dinlememekte ısrar eden partneriniz veya insanlara gerekli tepkiyi göstermekten çekinmezsiniz. Ancak bu haklı hareketiniz, sorunları büyümesine yol açacaksa bir daha düşününüz. Gönlünüzden geçen olumlu niyetlerin karşılığını en güzel şekilde alabilmeniz dileğimle,

26 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizin düşüncelerine saygı göstermek istiyor fakat, içinizde önleyemediğiniz taşkınlıklarınız yüzünden kendi egolarınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Aşk ilişkilerinizde olabilecek tartışmalardan uzak kalmayı başarabilirseniz, gününüz sorunsuz geçecek. Bugün, partneriniz, isteklerine açıklık kazandırmak isteyebilir.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal gelgitler ve soru işaretleri olabilir. Fakat insanların sizi baskı altına almasına izin vermemeli ve bireysel düşünmelisiniz. Kendinize ek kazanç kapıları bulmalısınız. Geçmiş tecrübeleriniz bugünün seçimlerinde önemli bir rol oynuyor. Emeklerinizin karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Günün Atmosferi:Bekleyen işler bir an önce tamamlanmalı! Çok fazla bekleyenvar. Bir an önce tamamlanmalı ya da çözülmeli. Çalışmalarımızın karşılığını göreceğimiz günlerdeyiz. Aşk biraz kafamızı kurcalıyor olabilir. Fakat eski hatalar tekrarlanmayacak, sorunlar varsa çözüme kavuşacak. Yanlışlarımızdan çok şey öğrenebiliriz. Geçmişte bizi üzen olayları unutabilir, kendimizi daha güvenli ve daha az endişeli hissedebiliriz. Hatta bu noktada yakınlarımızdan da destek görebiliriz. Jestler, sürpriz hediyeler ya da teklifler alabilir, motivasyon kazanabiliriz.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde en iyisini yapmak için çok çalışabilirsiniz. Yeni karralar gündeme gelebilir.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı sevgilinizle geçirmek isteyeceksiniz. Bugün hiç olmadığı gibi ona ihtiyaç duyacaksınız. Eğer bir partneriniz yoksa eksikliğini hafiften hissedeceksiniz.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

26 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnız hareket etmektense, sevdiklerinizle paylaşım içinde olmak ve ortak harcamalarda bulunmak daha iyi olacak. Planınızı, programınızı iyi yapın. İş alanlarınızda bazı görüşmeler devrede.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında ve ortaklaşa kazanımlarda liderlik edebileceğiniz bir ruh yapısına sahipsiniz. Fakat düşük enerjilerle günü noktalayacaksınız.Gece saatlerine kadar bu tutumunuzu devam ettirdikten sonra ancak Ay burç değiştirdiği ile sabah saatlerinde enerji artışı kaydedebilirsiniz. Ay boşluğu saatlerinde ise zihninizin açık, adalet ve hümanist duygularınızın baskın olacağının farkında olup topluluklar içerisinde parlayabilirsiniz. Özgür düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edip ortaya koyabileceğiniz ortamlar yaratabileceksiniz.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

26 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 58' 13" R
Ay
Balık
16° 38' 50"
Merkür
Koç
18° 44' 29"
Venüs
Boğa
05° 30' 01"
Mars
Koç
02° 32' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 41"
Satürn
Balık
16° 53' 25"
Uranüs
Boğa
22° 33' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 47"
Lilith
Başak
23° 44' 34"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>