Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizdeki netlikler, ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Hızlı gelişmeler çok mümkün. Dikkate almanız gereken bazı şeyler var.

İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni, değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz.

İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz.

Çok önemsediğiniz bir projeniz koşulların değişmesi nedeniyle ertelenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelip geçici bir gerginlik içindesiniz. Yeni tanışma ortamlarında kişilik özelliklerinizin dışında davranışlar gösterebilirsiniz. Abarttığınız bazı problemlerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var. İkili bir ilişkinizde önemli kararlar aşamasındasınız. Bu ilişkide biraz daha zaman kazanmanız yararlı olabilir, acelecilikten kaçınmalısınız.

3 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:49 Ay-Merkür karşıtlığında, titiz bir analiz yapmak, maddi ve manevi anlamda durumumuzu gözden geçirmemiz gerekiyor. İş hayatında olan Kovalar, patronlarının parasal konularda hakkaniyetli davranmasını bekliyorlar. Ev hayatında olan Kovalar bütçelerine göre alışverişte bulunmaları şart. Eğer bir değişim düşünüyorsak, şu aralar mali durumumuz çok önemli. Arzu ettiğimiz yenilikler için borç altına girmeden önce iyi düşünmek lazım. Saat 02:50-11:21 arası Ay, Venüs ile son görünümü yapıp boşlukta ilerleyecek. Gelgitler yaşamak mümkündür. Bir yandan paraya aşırı bağımlılık gösterirsiniz diğer yandan başkalarına uymak zorunda olduğunuz için kendinizi kurban gibi hissedersiniz. Oysaki bilinçli bir şekilde durumunuzu gözden geçirmek gayet yararlıdır. Saat 11:21 itibariyle Ay, Terazi burcunda ilerlediğinde, popülerlik gücünüz sizi bulunduğunuz her çevrede öne çıkarır. Öyle gereksiz problemleri kafanıza dert etmekten uzak durursunuz. Kafanızda bir takım projeler vardır. Bunların yürürlüğe koymak ve en azından şu üzerinizdeki ağırlığı biraz hafifletmek istersiniz. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere ülkemizin başı sağolsun.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gergin uyanabilirsin. Hem seninle ilgili hem de senin dışında gelişen birçok konuyu dert edeceksin.

3 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkiler konusunda en şanslı gününüzde olduğunu söyleyebiliriz. Aşk, sevgi ve romantizm sizi alıp adeta başka diyarlara götürecek ve duygusallığı en hat safhada yaşayıp sevmenin ve sevilmenin size verdiği en güzel hisleri hissedecek ve karşılıklı yapılan fedakarlıklarla ilişkinizi daha da güçlendirecek siniz. Belki en çok üzüldüğünüz konunun yani özlem duygunuzun ilişkinizi daha da özel kıldığını sonradan anlayabileceksiniz. İçinde hasret ve özlem'in olduğu bütün sevgiler her ne kadar diğerlerinden bir parça yoksun gibi gözükse de aslında size verilen bir hediyedir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi geliştirebileceğiniz yenilikler içindesiniz. Eğer karşınıza gelen fırsatları değerlendirebilirsiniz, yepyeni şeyler öğrenebilir ve paylaşabilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü yakınlarınızı ilgilendiren konularda yaşanacak gelişmeleri olabildiğince hoş görü ile karşılmanız için uyarıyor sizleri. Yakınlarınızın özel yaşamları ile ilgili konularda adil davranmalı, Hakim savcı rolünü üstlenmeden hareket etmelisiniz. İş hayatınızda bugün önemli bir satış gerçekleştirebilir süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşça büyük dostlarınızın desteği girişimci ruhunuzu harekete geçirecek; Kendinize güvenerek hareket edin kazanın. Özel yaşamınızda ise duygularınızla mantığınız arasında sıkışıp kaldığınızı hissedebilir, Bu duygu ile yaşantınızı sorgularken sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Önce ben demeli ve herkesten çok kendinizi sevmeniz gerektiğinin önemini kavramalısınız ki; Yaşamı başkaları için değil kendiniz için yaşamanız gerektiğinin bilincine varabilin?.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak isteyebilir ve bundan keyif alabilirsiniz. Uzaklardan tanışacağınız kişiler olabilir, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminizde olabilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Vaktinizin çoğunu dış ortamlarda harcayacaksınız. Yeni tanışacağınız insanlar size keyif verebilir. Hayatınızdaki güzel gelişmeleri arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle paylaşın.

3 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelişmeler son derece memnuniyet verici. Sürprizlerle karşılaşabileceğiniz bir dönemdesiniz. İsteklerinizin yükselmesiyle birlikte fırsatlarla da karşılaşacaksınız. Sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda yaşadıklarınız, çevrenizde olup bitenler veya yakınlarınızın karşılaştığı durumlar, sizi gereğinden fazla etkileyip karamsarlığa sürükleyebilir. Objektif olmayı başarırsanız, çevrenizdeki aksaklıklara etkin şekilde müdahale edebilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 33' 33" R
Ay
İkizler
24° 48' 10" R
Merkür
Koç
24° 23' 26"
Venüs
Boğa
13° 52' 51"
Mars
Koç
07° 45' 47"
Jüpiter
Boğa
26° 24' 42"
Satürn
Balık
17° 26' 07"
Uranüs
Boğa
22° 57' 02"
Neptün
Balık
29° 12' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 59"
Lilith
Başak
24° 29' 51"
True Node
Koç
15° 08' 20"
Son Güncelleme : 10/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>