Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilgisini size belli edebilir. Bu ilgi, vereceği hoşluğun yanında, kafanızı da biraz karıştıracak. Onunla ciddi bir yakınlaşmayı hiçbir zaman beklemiyor oluşunuz, soruları getiriyor.

Enerjinizi açığa çıkaramadığınız için karamsar olduğunuzun farkındasınız. Yeteneklerinizi ve enerjinizi gösterebileceğiniz durumlar gelişiyor. İş yaşamınızda sabrınızın size getireceği kazanımlar söz konusu.

Sizden destek bekleyenler var, fakat koşullarınız çok elverişli görünmüyor. Çok gecikmiş bir alacağınız bugün ödenebilir. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını görüyorsunuz.

Sorumluluk duygunuzla hatalı bir adımın önüne geçebilirsiniz. Sizi ayrı bir şekilde değerlendirip çok güvenen bir dostunuzun, vereceği bir kararda çekinceleri var. Sizden onay bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size dostça davrananları ciddiye almanız, pek çok problemi çözmenizi kolaylaştıracak. Yaşadığınız çözümsüzlükte doğrudan bir sorumluluğunuzun olmaması sizi yeterince rahatlatamıyor. Daha üretken olmak istiyorsunuz. Bunun için sizi yüreklendirmesini beklediğiniz kişiler var. Onlardan beklediklerinizin bir kısmı bugünlerde gerçekleşebilir.

3 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dostlarınızın ön planda olacağı bir güne başlıyorsunuz. Sizin vereceğiniz desteklere ihtiyaçları olabilir. Saat 11:22'deki Ay-Jüpiter kavuşumuyla beraber şansınız açılıyor. Bulunduğunuz çevrede herkesin sizden bahsettiğini duyabilirsiniz. Öğleden sonra Ay-Neptün ve Merkür-Kiron açılarının etkisiyle kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Söyledikleriniz karşı tarafı yaralayabilir. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

3 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok güçlü istekler ve büyük beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Yepyeni ve farklı bir ortama girebilir, alışılmışın dışında duygulardan zevk alabilirsiniz. Akşama doğru duygularınızı denetlemeniz zor olabilir. Ancak, son derece enerjik, güçlü ve hareketli olduğunuz bir dönemdesiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden gelen şanslı teklifleri değerlendirebilirsiniz. Öğrendiklerinizle kendinize yeni ufuklar açabilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkiler gündeminizi etkileyecek. Eşinizden veya ortaklı işlerinizden güzel haberler alabilirsiniz. İlişkileriniz hakkında bol sohbetli bir gün olacak. Kendinizi farklı ve yeni durumlara karşı hazır hissedeceksiniz. Girişkenliğiniz artabilir, her zamankinden daha özgüvenli davranabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız ortamlarda olmak isteyeceksiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim trafiğiniz çok hızlı olacak ve kararlarınızı bildirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız.

3 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir sosyal çevrede beklenen olaylar gelişebilir. Romantik konularda gelişmeler, geçmiş ilişkilerin onarılması söz konusu olabilir. Akılcı davranmak ve illüzyona kapılmamak faydalı olur.

3 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Yay burcundaki seyahati sizi duygusal boyutta dünyanın öbür ucuna taşır. Özgür, isyankar, hümanist, aykırı, orijinal ruhunuz adeta şaha kalkar. Değişik kültürden insanlarla vakit geçirmek çok hoşunuza gidecektir. Yaşantınızın geri kalan kısmıyla ilgili ideallerinizi masaya yatırmak için harika bir gün. Dernek, örgütler ve farklı sosyal grupların etkinlikleri ilginizi çeker.

3 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

3 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 15' 25" R
Ay
İkizler
20° 31' 42" R
Merkür
Koç
24° 04' 34"
Venüs
Boğa
13° 29' 46"
Mars
Koç
07° 31' 25"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 17"
Satürn
Balık
17° 24' 41"
Uranüs
Boğa
22° 55' 57"
Neptün
Balık
29° 11' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 59"
Lilith
Başak
24° 27' 47"
True Node
Koç
15° 10' 05"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>