Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki problemleri baş başa çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz. Beraberliğinizde çok müdahaleci başka biri var. Onun üçüncü bir kişi olarak, ilişkinizdeki yeri, sizleri rahatsız etmiyor.

Bir tanıdığınızın kendi işini oluşturma çabasını ilgiyle izliyorsunuz. El üstünde tutuluyor, çok değer veriliyor olmanıza rağmen sizde bir tatminsizlik gözleniyor. Bugün de bu doyumsuzluğunuz ileri boyutlarda..

Alabileceğiniz bir destek hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek. Biraz sıkışıklığınız var, ama yine de bir yakınınızdan destek isteyip istememekte kararsızlık çekiyorsunuz.

Bazı ilişkilerinizde inisiyatifi elden kaçırma endişenizi bir fobi gibi yaşıyorsunuz. Daha yaşlıca biriyle böyle bir kişilik savaşınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan baskılar var. Onlara da aldırmıyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız böyle bir denemenin üzerinizdeki olumsuz etkileri sizi cesaretsizleştiriyor. Çok sıkı aile bağlarınız var. Bu ilişkileri biraz daha verici olarak götürmek istiyorsunuz.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 31 Ekim saat:07:38-17 Kasım saat:04:33 tarihleri arasında Merkür Yay geçişinde sosyal ilişkilerin önemi ve gücü yükseliyor. Yeni dostlarımız veya tanıdıklarımızla fikir paylaşımında bulunmak, bilgi dağarcığımızı genişletmek, ortaklaşa bir şeyler yapmak zamanı. Sosyal becerilerimiz, bilgilenmek amaçlı girişimler gelişimimiz açısından değerli olacaktır. Tecrübemizi, gücümüzü, bilgimizi ortak hedefler için yönlendirebiliriz. Bir projede yer alabiliriz veya bir işi organize edebiliriz. Ekip halinde bir işe gönül verebiliriz. Birilerine destek olabiliriz. Pozitif düşüncelerimizi, sıra dışı fikirlerimizi, yenilikçi görüş açımızla, dışa yansıtmaktan hoşlanacağız. Ancak dinlemeyi de bileceğiz. Başkaları ne düşünüyor, neler yapıyor, neler ortaya koyuyor onları da gözlemleyeceğiz. Yazışmak, haberleşmek, düşündüklerimizi sevgilimizle paylaşmak bizi mutlu edecek. Yetenekli olduğumuz el becerilerimiz, mistik faaliyetler, beden ve vücut sağlığı çalışmaları, bu konularda bilgilenme, gelişme, belli bir öğreti edinme, bildiklerimizi başkalarına sunma, onlara eğitmenlik yapma gibi faaliyetlerimiz de yoğun olacak. Merkür-Yay burcunda 17 Kasım-1 Aralık tarihlerinde gerileyecek. Yorumda sözü edilen mevzular üzerinde tekrar duracağız. Onun için lütfen yorumunuzu bir daha gözden geçiriniz. 31 Ekim saat:22:42-16 Kasım saat:13:51 tarihleri arasında Terazi burcuna gerileyecek Venüs uyum, paylaşım, anlayış, sevgi ve hoşgörü gibi olguların hayatınızdaki önemi ve yerini gözden geçirmeniz anlamındadır. Burada önemli olan sizin ilişki kurma biçiminiz, düşünceleriniz, hayata bakış açınız ile diğerleri arasındaki farklılığın tespit edilmesidir. İnsanca, eşit haklar çerçevesinde düşünülmesi ve terazilerin kefelerinin iyi ayarlanması lazımdır. İşte Venüsün başta özel ilişkiniz olmak üzere yakın uzak çevrenizle aranızdaki ilişkinin niteliği gözden geçirilir. Bu geri hareket geçtiğimiz bir iki ay öncesi olan gelişmelerin tekrar önünüze gelmesi anlamı da taşır. O sıralarda başlayan bir ilişkiniz varsa ve bu ilişki evliliğe doğru gidiyorsa, gerek ailevi ve gerekse yuva şartlarınız açısından olabilecek değişimler analiz edilir. Başka bir şehre veya ülkeye yerleşim olacaksa oradaki koşullar ele alınır ve olabilecek artı ve eksiler hesaplanır. Bu tarihler arasında başlayacak bir ilişki hakkında kesin karar vermemek beklemede kalmak, öncelikle incelemede bulunmak gerekir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü çok iyi değerlendireceksin. Eğer yeni bir proje aşamasındaysan özelikleyerinde ya da kamusal imajında güç kazanacağın bir gündesin. Bir süredir çözmeye çalıştığın sorunlar ile ilgili olumlu gelişmeler olacak. Bir süre önce hazırladığın fakat hayata geçiremediğin çalışmalar için önemli adımlar atabilirsin. Birikimlerini değerlendirmek için karşına önemli fırsatlar çıkabilir. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, hoşlandığın kişinin de sana karşı duyguları olduğunu öğrenebilirsin. Bir anda açılmak yerine emin adımlarla hareket etmek isteyeceksin. Akşam saatlerinde katılacağın davette yeni insanlarla tanışacaksın. Bu tanışmalarla çevren yeni bir şekil alabilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hizmet sektöründeki işlerinizi halledebilir ve buna ek olarak bu alanda yapacağınız araştırmalarda yeni detaylara ulaşabilirsiniz. Dikkat çekici gelişmelerle ilgilenmek bugünün konusu olabilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki kişiye daha fazla özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir. Gizli kalan konulara dikkatinizi verebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmak sizin için önemli olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akışta kalın.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizi yaparken ciddiyet ve uyumluluğu unutmayın. Özellikle ekonomik açıdan faydalı olacak bunlar size.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

31 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenin desteğiyle bugün sizi amacınıza ulaştıracak enerjiye sahipsiniz. Fikirlerinizin öne çıkması konusunda ısrarcı davranabilirsiniz. Değerli hissedeceğiniz, anlaşıldığınızı düşündüğünüz koşullar olası.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna geçen Merkür sizin topluluklar alanında aktif olmanızı destekleyecek. Bu dönemde her gün faklı bir davet ve etkinliğe katılırsınız. Yeni dostluklar edinip uzak yolculukların planını yaparsınız. Halkı bilinçlendirecek konferanslar düzenlemek, panellere katılmak için son derece uygun bir zaman aralığıdır.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

31 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 00' 47" R
Ay
Aslan
10° 59' 29" R
Merkür
Koç
28° 19' 17"
Venüs
Boğa
18° 16' 57"
Mars
Koç
10° 29' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 19"
Satürn
Balık
17° 41' 56"
Uranüs
Boğa
23° 09' 30"
Neptün
Balık
29° 17' 47"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 14"
Lilith
Başak
24° 53' 40"
True Node
Koç
14° 53' 24"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>