Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Etrafınızda oluşturduğunuz sempati, gördüğünüz gibi size sadece arkadaşlıklarla sınırlı yakınlaşmalar sunmuyor. Çekiciliğinizin bedelini ödemek zorundasınız. Daha fazla kaçamayacaksınız.

İş hayatınızla aranızda bir uzaklık, bir soğukluk gözleniyor. Oysa ki, tam birinsanısınız. Bu isteksizliğin nedenlerini, keşfettiğinizden daha gerçekçi temellere oturtmanız gerekiyor.

Bazı gündelik sıkıntılarınız oluyorsa da, bunları hissettirmemeyi başarıyorsunuz. Denkleştirerek yaşamayı çok iyi beceriyorsunuz. Para idaresinde başarılısınız

Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar. yakın ilişkilerde problemler çıkartabilir. Özel harcamalarınızın daha önceleri aldığı tepkileri unutmuş gibi görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanışmalardaki son günlerde sıkça paylaşılan ortak zevkler, bazı ihmalkarlıkları getirebiliyor. Oysa, ihmal edilenleri de bu zevklere ortak etmeniz çok mümkün. Bugünlerde bedeninizi fazla yıpratıyorsunuz. Son zamanlardaki baş ağrılarınız bundan olabilir. Yakın bir zamanda aile arasında geniş bir toplanma görünüyor. Bu beraberlikte biraz zorlama sevinçler söz konusu.

4 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yay burcunda seyrine devam eden Ay, şanslı bir günde olduğunuzu gösteriyor. Bulunduğunuz topluluk içerisinde herkes sizden bahsediyor olabilir. Ay'ın Uranüs ile uyumlu açısı sayesinde hayatınızda hiç beklemediğiniz güzel bir olayla karşılaşabilirsiniz. Ay, 20:41 itibariyle boşluğa giriyor. 21:54'te Oğlak burcuna geçiyor. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

4 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha naif, daha yumuşak bir şekilde de olsa, hareket enerjisini almış bulunmaktasınız. Bebek adımları gibi çekingen adımlar atıyor olsanız da, bir sıfırdan her zaman iyidir. Zamanla hızlanacaksınız. Eski ilişkilerinizden bazı geri dönüşler alabilirsiniz. Geri dönüşler almasanız bile bir takım haberler alabilirsiniz.

4 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda karşılaşacağınız yeni fırsatlar önünüzü aydınlatabilir. Karşınıza gelen oluşumları iyi değerlendirmenizde fayda var.

4 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün genel yapısında uyum ve denge arayışında olabilirsiniz. Neşeli ve dışa dönük yapı sergileyeceksiniz. Eşinize küçük sürprizler hazırlayabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalar için sabah saatleri uygun gözüküyor. Ortaklı işlerinizde para harcamaktan kaçınmayacaksınız. Zevklerinizde abartıya kaçmamakta yarar var.

4 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir takım konularda yalın düşünüp, hareketlerinizi güzelleştirmeyi başarıyorsunuz. Bu değerli tavrınızla dost çevreniz gelişmekte. Sizinde arzunuz da bu yönde zaten.

4 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınıza söz geçirmekte zorlanıyorsunuz. İstekleriniz giderek artıyor. Ancak, dikkatli ve kararlı davranmayı başaracak, olumlu davranacaksınız. Parasal gelişmeler beklediğiniz gibi olmasa da moraliniz yüksek.

4 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni yerler keşfetme ve hayatı anlamlı kılma becerisi olan insanlarla bir arada olabilirsiniz. Öfkeli tutumlarınızla kendi kendinizi sabote edebilirsiniz. Sade, masrafsız planlar yapmakta fayda var.

4 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile yönetici gezegeniniz Uranüs arasındaki olumlu etkileşim kardeşinizle ilişkinizi aniden değişik bir boyuta taşır. Aniden arabanızı ve ya ofisinizi değiştirmeye karar verebilirsiniz. Şirket kurmak için yeni fırsatlar önünüze çıkar. Kısa seyahatlerle yeni projeler geliştirme şansınız var.

4 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kafanızı kurcalayan bir sorun çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza yardımınız olacak. Bu onu çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

4 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 05' 04" R
Ay
Yay
23° 13' 13"
Merkür
Koç
16° 12' 25"
Venüs
Koç
28° 01' 51"
Mars
Balık
27° 51' 60"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 46"
Satürn
Balık
16° 21' 36"
Uranüs
Boğa
22° 12' 36"
Neptün
Balık
28° 50' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 20"
Lilith
Başak
23° 04' 14"
True Node
Koç
15° 27' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>