Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz daha baş başa zaman geçirmek size de iyi gelebilir. Sizi programsızlıkla suçlaması çok mu haksızca ? Birlikte geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor.

Bugünlerdebağlantılarınızdaki yeni yönelimler çok mütevazi. Ama bu yaşanılan süreçle ilgili bir durum. Bir dostunuzayaşamında gösterdiğiniz desteğin karşılığını ondan göremiyorsunuz. O şimdi pek çok olanağa sahip ama bu olanakları sizinle paylaşmaktan kaçınır gibi.

Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Küçük birikiminiz kafanızı karıştırıyor. Yakınlarınız sizi bir yatırım konusunda ikna etmeye çalışırlarken, sizin yarattığınız birtakım haklı kaygılar içersindeler.

Hayır demenin, reddetmenin her durumda nezaketsizlik olacağını düşünmemelisiniz. Size hiç de cazip gelmeyen daveti reddetmek isteyebilirsiniz. Bu çok doğal.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hiç beklemediğiniz bir ziyaretçiniz olabilir. Onun vereceği bazı haberler yaptığınız planları gözden geçirmenize neden olacak. Yeni kurduğunuz bir dostluk, size her gün biraz daha hayal kırıklığı yaşatıyor. Bu kadar yanılmış olabilmeniz sizi üzüyor. İnsanlara şans verirken cömertsiniz. Ama şansın bittiği yerde düşmanlık benzeri duygular başlıyor.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:19 Ay-Neptün kavuşumu, çevrenizle bağınızı ılımlı hale getirir. Manevi zenginliğimiz yükseliyor. Birilerinin bize dışarıdan mutlu-mutsuz-hatalı-eksik-güzel-çirkin diye değerlendirmesini kafanıza takmayın. Siz kendinizi nasıl görüyorsunuz, bu önemli. Saat 08:52 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, ilişki-ailevi yaşam-projeler gibi önemli konuları destekleyicidir. Evlenmek,ortaklığı kurmak mümkündür. Bir fırsat veya bir teklifin göstergesidir. İlişkinizdeki sorunları gidericidir. Bir yuva kurmanız veya mevcut yuvanızın dirlik ve düzeninin sağlanması bu kavuşum sayesinde mümkündür. Keyiflendirici ve kişisel anlamda sizi tatmin edici bu kavuşum geleceğe dönük verilecek bir kararın işaretçisi olabilir. Aile içinde bir problem ortadan kalkabilir. Birortaklığı kurulabilir. Partnerinizin size olan sevgisi, ilgisi artabilir. Bir başka şehre veya ülkeye yerleşim kararı alınabilir. Bir yatırım yapılabilir. Saat 12:46-5 Temmuz saat 07:49 Boşluk etkisindeyiz. Parasal konularda dikkatli olunuz. Aldığınıza verdiğinize bakınız. İşlerimizde gecikmeler, alacakların tahsilinde sorunlar yaşayabiliriz. Bunları normal karşılamamız gerekir. İki kez düşünmek, artı-eksilerine bakmak doğru olacaktır. Panik olmayınız. Ancak piyasanın durumuna bakmadan alış-satış gibi işlerlerde bulunmayınız. Gün boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ani değişiklikler meydana gelebilir. Sıkıntılar bazı çalışanların işten çıkarılmasıyla sonuçlanabilir.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesten gizlemiş olduğunuz bazı ailevi durumlar sizleri bugünlerde zor durumda bırakabilir özellikle yakın çevrenizden büyük tepkiler alabilirsiniz. Partnerinize karşı açık ve dürüst olmanız gereken ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmanız gereken davranışlar size kazanım olarak geri dönecektir.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konuları çözmek için yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir. Yaşadığınız olaylarda kabullenme içine girmeniz mümkün. Gün içinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kendiniz sosyal çevrenizden uzaklaşıyor hissedebilirsiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda hareketli ve çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz. Harcama ve alışverişlere dikkat etmek gerekiyor. Gerçekte çok da etkili olmayan şeyler sizi farkında olmadan büyüleyebilir.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konularındaki dengesizlik sizi fazlasıyla yoruyor. Aşk hayatınızda harcamalarınız çok yüksek olabilir. Maneviyatınız alacağınız desteklerle güçlenecek, hiçbir şeyden korkmayın.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Ancak, tepkilerinizi kontrol edecek ve olayların gidişine göre kendinizi programlayacaksınız. Sorunları büyütmeden inceleyebilir, daha sakin ve olumlu bir tutum içine girebilirsiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sevdiğinizi anlamsız kıskançlıklar ve kaprislerle üzmeyin.

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 14' 30" R
Ay
Kova
06° 47' 24"
Merkür
Koç
17° 14' 09"
Venüs
Boğa
02° 02' 08"
Mars
Koç
00° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 12"
Satürn
Balık
16° 38' 57"
Uranüs
Boğa
22° 23' 43"
Neptün
Balık
28° 55' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 22"
Lilith
Başak
23° 25' 52"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>