Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz sizden bir adım önde görünüyor. Hiçbir şey eskisi gibi kıpır, kıpır değilse de, o ilişkinizin hakkını vermesini iyi biliyor. Tat alabilmeniz için ona ayak uydurmanız bile kafi gelebilir.

Bugün kısa bir toplantı sizi uyarabilir. İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturabiliyor.

Eli sıkı, paragöz biri olarak tanınmaktan çok korkuyorsunuz. Parasını idareli kullananlardan değilsiniz, ama bu anlamda ciddi çabalarınız var. Bu çabalarınızın da yanlış değerlendirilmesinden korkuyorsunuz.

Beğenmediğiniz birinden uzak durmanız size yeterli gelmiyor. Bazı arkadaşlarınızın o kişiyle görüşmesi sizi rahatsız ediyor. Bunun abartılı bir bakış olduğunu kavramanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yepyeni bir tanışmayla, yaşadığınız yalnızlık duygusundan kurtulabilirsiniz. Bu tanışma kalıcı bir dostluğa dönüşebilir. Uzun zamandan beri kötümserliği elden bırakmayıp, çevrenizdeki herkese olumsuz enerji yayan bir arkadaşınız sizi de etkiliyor. Bugün bir ilginçlik, onu hayata daha iyimser bakmaya yöneltecek.

1 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Ay-Aslan burcu seyir etkinliği altında güne adım atmaktayız. Kendimizi önde tutmaktan yanayız. Saat 18:22 Ay-Mars karşıtlık etkisi, isteklerini açıkça ifade eden, kendinden emin, yenilikçi düşünen ve hareket eden kişilere çekilmemizi sağlıyor. Bu ister özel isterse sosyal ilişkilerimizde olsun bizim için gayet kıymetli. Baskıya gelemiyoruz. Hiç kimsenin bir başkasını kısıtlamasından hoşlanmıyoruz. Böyle durumlara müsaade etmeyiz. Saat 20:36 Jüpiter-Chiron görünümü, mesleki açıdan kurulacak olumlu ilişkilerin göstergesidir. Bu ilişkiler sizi maddi-manevi anlamda mutlu edicidir. Yakın bir zamanda devreye girecek güçlü bir enerjiniz var. Bu görünümü de hesaba katarsak, başkalarına rehberlik edebilir, kendi alanınızda uzmanlaşır, arzu ettiğiniz konuma gelirsiniz. Keyifli, kendinizle barışık, huzurlu ve stresten uzak bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün eş zamanlı olarak birden fazla işle uğraşmak durumunda kalabilirsin. Kafandaki bir planı gerçekleştirmen adına bir arkadaşından cazip bir teklif alacaksın. Kariyerinde her şey yolunda olabilir ama evdeki hesap çarşıya uymaya bilir, sevgili Kova. Ani plan değişikliği yapabilir, hiç aklında olmamasına rağmen yeni bir teklife bodoslama atlayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, platonik aşkına ilanı aşk edebilirsin. Cesaretine cesaret gelirken; sözlerinde de bir on kadar açık olacaksın. Ancak dikkat et; kırıcı olman an meselesi! Alışkanlıklarını değiştirdiğin günlerden geçiyorsun. Yeni düzen, hayatına yeni bir yön verecek. Yeter ki istikrarı elden bırakma.

1 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda ilgili konularda partnerinize gereken desteği vermek ve onun yanında olduğunuzu hissettirmek, bugün için yapmanız gereken en önemli sorumluluk olabilir. Desteğinizi esirgemeyin.

1 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonra paylaşımlarınızda daha fazla derinlik arayabilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili eksikleri kapatmak ve daha iyi hale getirmek için işlerinize yoğunlaşabilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eros oklarını sizler için sağa sola savuracak. Özel hayatınızda denge, huzur, barış rüzgarları esiyor olacak.

1 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ise sosyal yönden oldukça hareketli bir döneme ilerliyorsunuz. Fikirlerin, düşüncelerin adeta hava uçtuğu bir ortamda kendinizi bulabilir, sosyal çevrenizle güçlü ve sürekli bir iletişim içinde olabilirsiniz. Yenilikçi fikirlerin ardı arkası kesilmeyebilir

1 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu konuları farklı açılarla değerlendirip ilgi alanınıza girenleri araştırma imkanlarınız var. Geçmişin yükü güne yansıyıp öfkeye neden olabilir. Adalet duygunuzu bozan, sizi huzursuz eden konularla yüzleşebilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkileriniz için şahane bir gün. Hayatın renkli ve neşeli enerjisini üzerinizde hissedersiniz. İnsanların sıcak ilgisi, uzun zamandır hasret kaldığınız sevgi enerjisini açığa çıkartır. Partnerinize aşkınızı ilan edebilir, birlikte romantik bir gün geçirebilirsiniz. Akışta kalın.

1 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

1 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 25" R
Ay
Oğlak
10° 40' 49"
Merkür
Koç
16° 31' 47"
Venüs
Koç
29° 39' 55"
Mars
Balık
28° 53' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 17"
Satürn
Balık
16° 28' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 07"
Neptün
Balık
28° 52' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 51"
Lilith
Başak
23° 13' 03"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>