Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikteliğinizin her koşulda tartışılmaz bir önceliği var. Dostlarınız, ilişkinizi önemsemeyi bir görev gibi görüyorlar. Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyorsunuz.

Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var.

Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz. Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara karşı cesaretlendiremiyor.

Bazı güvensizlikleri zihninizde geliştirip uç noktalarda yaşayabiliyorsunuz. Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgürlüğünüze düşkünlüğünüz size yön veriyor. Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Bu konudaki ısrarcılığınızın, yanılgınızdaki payını sonradan anlayacaksınız. Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir küskünlüğün haberi gelebilir. Yapıcı tutumunuzla, bu kırgınlığı ortadan kaldırma girişimleriniz olacak.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Duygusal olarak bazı kararlar alma yoluna gidebilirsiniz. Bazı şeyleri ayıklayıp, yeni bir düzene geçmek isteyebilirsiniz. Ay'ın Mars ve Satürn ile kontakları riskli bir zaman dilimini işaret ediyor. Özellikle sağlığınıza çok dikkat edin. Saat 06:39 itibariyle Merkür de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 24 Ocak'a kadar mevcut bir rahatsızlığınız varsa bu durumla ilgili haberler alabilirsiniz. Geçmişteki birinden de tekrardan haber gelebilir. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kelimeleri özenle seçeceksin!İletişim gezegeni Merkür, bugün itibari ile toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugün yapacağın eylemler beklediğin kadar hızlı sonuç getirmeyebilir. Gün içerisinde uzun zamandır konuşmadığın bir arkadaşınla konuşabilir, akşam için beraber bir plan yapabilirsin. Sevgilisi olan bir Kova burcuysan ona yönelik konuşmalarında kelimelerini daha dikkatli seçmeni öneririm; onu fark etmeden kırmamak için! Savunduğun konularda biraz daha fazla empati kurmanda fayda var. Karşı tarafı anlamak zor değil, biraz bunun üstüne çalışman gerekebilir. Biraz kafa dağıtmak adına, soluğu alışverişte alabilirsin. Daha sonra zorlanmamak adına harcamalarında ölçülü olmaya dikkat etmen gerekebilir.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olduğunuz gündelik sorumluluklarınız ile ilgili kendinizi biraz depresif hissedebilirsiniz. Partnerinize ilişkiye adapte etme ve ilgisizliği üzerine konuşabilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün şansınızı pek iyi olmayabilir. Duygusal açıdan sizi kısıtlayan durumlar gündeme gelebilir. Bitişler ve kapanışlar söz konusu.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Maddiyatla ilgili konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

5 Ocak 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaşif Kovalar pesimist fikirler sizi yorabilir. Kendinizi hayattan izole etmeden geçmiş projeleri gözden geçirin. İdeallerinizi paylaşacağınız insanlarla vakit geçirmek günü verimli kılar.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

24 Ocak'a kadar Oğlak burcuna yerleşen Merkür, sizi düşüncelere takılı bırakarak bu dönemde huzursuz kılabilir. Hayatı fazla ciddiye almamaya çalışın. Her şey sonuçta olacağı yere varıyor. Hakkınızda yapılan yerli yersiz konuşmalar kulağınıza gelse de bunların hiç birine önem vermeyin. Hepsi geçici olaylar olarak kalır.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

5 Ocak 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 58' 11" R
Ay
Yay
21° 41' 13"
Merkür
Koç
16° 11' 06"
Venüs
Koç
27° 53' 07"
Mars
Balık
27° 46' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 07"
Satürn
Balık
16° 20' 57"
Uranüs
Boğa
22° 12' 12"
Neptün
Balık
28° 49' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 56"
Lilith
Başak
23° 03' 26"
True Node
Koç
15° 27' 48"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>