Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatmamalısınız. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz.

Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebiliyorsunuz. Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Yatırım konularında çok yerinde kararsızlıklarınız olacak. Sizi ani kararlara yönlendiren tavsiyeler tehlike içeriyor. Bugün abartı harcamalara çok elverişli ortamlarda olabilirsiniz, buna da dikkat !

Bugünlerde tahammülsüz yanınızı kışkırtan bir tartışma yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı heyecanlarınızın dozunu ayarlayabilirseniz, unutulmaz mutluluklarınız olabilir. Girişimciliğinizi gözden geçirmelisiniz. Dönüşü zor bazı kararların öncesinde buna ihtiyacınız var. Yapıcı ve hoşgörülü havanız akşam saatlerinde bozulabilir. Bundan korunmak için, alacağınız duyumları derinlemesine değerlendirmeniz gerekecek.

6 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Kişisel gelişim çalışmalarına ilgi duyabilirsiniz. Geçmişi artık unutmalı, geleceğe odaklanmalısınız. Bugünün en önemli olayı saat 04:28'de gerçekleşecek olan parçalı Güneş tutulmasıdır. Burcunuzun nasıl etkileneceğine dair detaylı yazıyı okumak için tıklayınız. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

6 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Alıngan bir havaya bürünüyorsun!Bugün toprak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bugün gerçekleşen Güneş Tutulması özellikle evli ve uzun süreli ilişkisi olan Kova burçlarını yakından ilgilendiriyor. Bugünlerde aile içinde özel hayatın ihlal edildiğini ve herkesin olaylara dâhil olduğunu düşünebilirsin. Duygusal açıdan hassas olduğun bu dönemde alıngan ve sitemkâr bir yapıya bürünmen oldukça kolay. Bazı konuların netliğe kavuşmasını istiyorsun. Özel hayatım yolunda olsun da gerisi önemli değil diyenler bu kısma özellikle dikkat kesilmeli. Duygusal konularda alıngan davranmana ve iletişim problemleri yaşamana neden bir gökyüzü etkisi var. Bu yüzden biraz daha dikkatli olmanda fayda var.

6 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili konularda risk almaktan uzaklaşmanız gerekmektedir. Ertelemiş olduğunuz geçmiş problemler yeniden önünüze gelirse bununla daha olumlu başa çıkmalısınız.

6 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen Güneş tutulması özellikle bazı bitişlere, sonlanmalara işaret ediyor. Bugünlerde biraz daha pozitif olmaya gayret etmelisiniz.

6 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzda netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

6 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafası karışık, disiplinli ve çalışkan Kova burçları için kafa dinleme vakti. Çok yoğun bir tempoda çalıştınız ve oldukça fazla insana derdinizi anlatmak zorunda kaldınız. Yeni haftaya rahat başlamak için, bugün kendinize zaman ayırmanız şart. Evet içiniz kıpır kıpır proje kaynatıyor. Normalde hareket edin de derdim ama yorgunsunuz, kabul edin.

6 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni ayda idealleri gerçekleştiren imkanlar gelişebilir. Bir yandan içe dönme, duygusal krizler, pesimist fikirler belirirken, önemli gelişmeler yaşanabilir. Geçmişin yükünü güne taşımayın. Üretim içinde ve sosyal olmak gün boyu önemli.

6 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda meydana gelecek Güneş Tutulması iki yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Ebeveynlerin sağlık durumuyla yakından ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde acil değilse MR, ultrason gibi tetkikler yaptırmayın. Şubat ayını beklemek daha doğru olacaktır. Sindirim sisteminize ve beslenmenize dikkat etmelisiniz.

6 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

6 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 05" R
Ay
Yay
27° 01' 23"
Merkür
Koç
16° 15' 58"
Venüs
Koç
28° 23' 25"
Mars
Balık
28° 05' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 50"
Satürn
Balık
16° 23' 11"
Uranüs
Boğa
22° 13' 35"
Neptün
Balık
28° 50' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 20"
Lilith
Başak
23° 06' 10"
True Node
Koç
15° 26' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>