Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızın önü açık. Ama siz bugünlerde biraz gözü kapalı dolaşıyorsunuz. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Aşk, yaşamınızdaki önemini yitirmiş gibi.

Elinizdeki müthiş fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Becerilerinizi bu kadar az emek ve bu kadar iyi kazançla başka nerede sergileyebilirsiniz ? Bu konuda sizi sürekli uyaran birine haksız yere tepki gösteriyorsunuz.

Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorsunuz. Büyük ödemeleriniz var. Onları daha ne kadar ileri tarihlere erteleyebileceksiniz ? Para durumunuzyaşamınızda daha sağduyulu bir tavra girmenizi öngörüyor.

Sizinve para konuları dışında dikkatinizin çekileceği başka bir konunuz yok bugünlerde. Dost ve arkadaş ilişkilerinizde itibar kaybına uğrayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

O size yakınlaşmak istedikçe, sizin onun önünü kestiğiniz bir arkadaşınız, sizi yanlış tanımış olduğuna inanmaya hazırlanıyor. Bu ilişkiyi iyi değerlendiremiyorsunuz. Sadece, size cazip gelen insanlarla dostluk geliştirmek gibi bir yanlışınız var. Bu akşam bazı konuklarınız olacak. Bu ağırlamadan fazla memnun olmadığınızı onlardan gizlemek zorunda kalacaksınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar karşıt burcunuz Aslanda ilerleyen Ay, ilişkide sürekli kendini düşünen bir partnerle anlaşmaya çalışmanın zor olacağını gösteriyor. Saat 16:32-17:30 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, aşkta aşırı gururun her iki taraf için de zorlayıcı olabileceğini gösterir. Hayal kırıklığı yaratan her şey gözünüzde devleşir. Çocukça hareketler, gereksiz sözler aranızda sarfedilebilir. Oysaki birbirinize karşı anlayışlı davranmanız gereken bir zamandır. Yanlış anlaşılmaların önüne geçilmesi için, yapıcı yönde ve ılımlı davranılması iyi olacaktır. Saat 17:30 sonrası Ay Başak burcunda ilerlemeye başladığında, ilişkinizi yeniden onarmak için mantığınızın sesine kulak vermek lazımdır. Tarafsız düşünebilen, gerekli incelemelerde bulunan kişiler maddi konularda doğru karar verebilirler. Saat 20:58 Ay-Uranüs görünümü, mali konuların titizlikle gözden geçirilmesini sağlıyor. Bizim arzumuz iyi yaşamak ve geleceğimizi garanti etmek. Gelir geçer değil, kalıcı olandan yanayız. Saat 21:36 Ay-Satürn görünümü, çabuk pes etmeye neden olabilir. Bu enerji ciddiyeti ve her şeyi iyi analiz etmeyi gerektirir. Bu yorucudur. Elimizden geldiği kadarını yapalım. İşlerimizi biraz daha dikkatli yapalım. Saat 23:38 Venüs-Mars arasındaki zorlu görünüm, hala bir çok noktanın aydınlanmadığı bir ilişkinin,ortaklığının veya duygusal konuların bizi zorlandığını, baskı altına aldığını gösteriyor. Şöyle bir hayata bakmak ve aldığımız nefesin ne kadar kıymetli olduğunu bilerek tercihlerimizi gözden geçirmemiz lazım. Belki de biz kendimize eziyet ediyoruz veya edilmesine müsaade ediyoruz. Bunu yapmaya hakkımız var mı? bunun cevabı sizde. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşına çıkan fırsatlar bu zamana kadar aldığın kararları gözden geçirmene neden olabilir. Maddi anlamda duyduğun kaygılarını ailenle paylaşıp, destek görmeyi bekleyebilirsin. Beklediğin desteği göreceksin. Sanatla ilgilenen bir Kova burcuysan, radikal bir kararla, alanında değişim yapmaya karar verebilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşine yapacağın sürpriz, romantik dakikalar geçirmenize neden olacak. Yapmak istediklerini bir güne toplamaya çalışma planın, sabırsız ve aceleci davranmana neden olabilir. Kalabalık ve sohbetin bol olduğu ortamlarda bulunmak, motivasyonunu arttıracak. Bu sırada yakın akrabalarınla ilgili sarsıcı bir gerçeği öğrenebilirsin.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçekleşecek yeniayın etkileri hayatınıza şimdiden görülmeye başlayabilir. İnsanlarla uzlaşmak zorunda olmadığınızı düşünerek onlara karşı pek fazla mütevazi davranmak istemeyebilirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve evlilikte biraz daha sabırlı ve toleranslı olmaya bakmalısınız. Duygusal açıdan daha fazla şey paylaşmaya ihtiyacınız var.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK hayatınızla ilgili konulara bu dönem ekstra önem veriyorsunuz. İş konusunda doğuştan şansı olan sizler maalesef aşk konusunda aradığınızı hemen bulamıyorsunuz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak yollar ve yurt dışıyla bağlantılı ilişkilerde biraz daha sabırlı, temkinli davranmanız gerekebilir. Özellikle size yabancı kişilerle aranızdaki elektriklenmeler çok daha hızlı ve doğal bir şekilde ortaya çıkabilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn kavuşumu arkadaşlıklar ve grupları temsil eden 11. evde gerçekleşiyor. Kalabalık organizasyonlarda aktif görev alıp sosyal sorumluluk projelerinin altına isminizi başarıyla yazdırırsınız. Sizin için yaşamınızda önemli yer tutan yen gruplarla ilişkilerinizi şekillendirirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

8 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 05' 29" R
Ay
Aslan
24° 34' 17" R
Merkür
Koç
29° 40' 11"
Venüs
Boğa
19° 39' 29"
Mars
Koç
11° 21' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 09"
Satürn
Balık
17° 46' 41"
Uranüs
Boğa
23° 13' 24"
Neptün
Balık
29° 19' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
21° 28' 42"
Lilith
Başak
25° 01' 06"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>